Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Promien slonca___

Wizualizacje,afirmacje,Prawo Przyciagania - Nasze doswiadczenia i sukcesy

Polecane posty

Gość ja na prawdę chcę
_Matylda_ - chetnie ;) Jestem gotowa na każde poświecenie, choć psycholog to tak ostatecznie- wolałabym sobie sama jakos poradzić. Nie wiem, czy to sie jednak uda. Zastanawiam się, żę moze gdybym troche zmieniła wyglad... to może... choc gorzej, jeśli znajdę znowu jakiś mankament. Straszne to jest :(

Gość do ja naprawdę chcę
uwierz a dasz rade zobaczysz :) trzeba uwierzyć we własne możliwości ;) nie jedna osoba dzięki PM i odrobinie pracy nad sobą wyszła z nerwicy albo ciężkiej depresjii

Gość to tylko ja nikt inny
czemu nic nie piszecie?

Gość ja na prawdę chcę
ja się odezwę :) Booo... chyba małymi kroczkami idzie ku dobremu. Do zaakceptowania siebie jeszcze długa droga, ale ciesze sie małymi radosciami i do przodu ;)

Gość ludzie obudźcie się wreszcie
no i dobrze tak powinno byc każdy z nas ma ofromny potencjał jakim jest myślenie ..niezależne myślenie i stosowanie prawa przyciagania w życiu swiadomie

Gość Ga*
Witajcie! Przeczytałam cały temat i muszę powiedzieć, że w moim przypadku to działa. Jakiś czas temu czytałam książkę "Sekret" i tak zaczęłam sobie wieczorami rozmyslać co chcę mieć. Sporo rzeczy już mam z tych co chciałam, chociaż wczesniej myślałam (byłam pewna że prędko tego mieć nie będę)- wystarczyło ok. 6 m-cy). Są to rzeczy, a raczej narzędzia do mojego hobby, dość drogiego jak się okazuje. Poza tym bardzo chciałam uczestniczyc w pewnym kursie internetowym i się udało (dolar potaniał i dodatkowo była promocja przez 3 dni na ten kurs). Dziś złapałam jakiegoś doła, że wszystko idzie jak po grudzie, ale ten wątek poprawił mi humor. Jutro będzie lepiej i chcę dalej spełniać swoje marzenia. Teraz chcę poprawić finanse.

Gość wiadomo co w temacie
do Ga* a oglądałaś film ? tam fajnie mówią ale jak człowiek chce to może wszystko ;) ja wam mówię ,że ktoś niechce aby ludzie poznali swój prawdziwy potencjał a jeśli sztan istnieje to potrzebny mu bardzo dobry psychiatra(bo nie rozumiem jak można nie chcieć byc szczesliwym) ;) pozdr

Gość zadowolona naprawde jestem
co polecić możecie z pozytywnej literatury i filmów jeszcze?

Gość smutnadziś23
Tak sobie myślę czy to prawda z tym pozytywnym myśleniem. Interesuje się tym od kilku miesięcy ale nie zaczęłam jeszcze stosować.."Chodzę" po intennecie i nie spotkałam osoby której dzięki temu by coś się udało!! Tylko jakieś drobne rzeczy:/ Nikt nie pisze o tym więc chyba to jednak nie działa....

Gość smutnadziś23
Tak sobie myślę czy to prawda z tym pozytywnym myśleniem. Interesuje się tym od kilku miesięcy ale nie zaczęłam jeszcze stosować.."Chodzę" po intennecie i nie spotkałam osoby której dzięki temu by coś się udało!! Tylko jakieś drobne rzeczy:/ Nikt nie pisze o tym więc chyba to jednak nie działa....

Gość do smutnadzis
jak tak będziesz sobie powtarzać to nic nie będzie działać

Gość coś tu kiepsko ostatnio
no cóż mnie zawsze zastanawia jak to jest z tymi częstotliwościami we wszechświecie zostało to powiedziane w sekrecie..jak to się właściwie odbywa ;) zastanawia mnie to ciągle

Witam jestem tu nowy i chciałbym się podzielić z Wami paroma rzeczami jakie mi się przytrafiły podczas używania Prawa Przyciągania. Więc zacznijmy od początku. Prawo przyciągania poznałem dzięki swojej przyjaciółce z książki The Secret (oczywiście przeczytałem całą książkę) i od razu mnie to zainteresowało. Szukałem na ten temat informacji w internecie (a sporo tego jak sami wiemy), znalazłem i obejrzałem film The Secret i What the bleep do we know (gorąco polecam, bardziej naukowe podejście również do prawa przyciągania jak i fizyki kwantowej) oraz przeczytałem książkę polskiego autora Tadeusza Niwińskiego "Ja" (również gorąco polecam). Zaczołem się zastanawiać czy to działa więc pomyślałem o przeszłości, co, jak i gdzie robiłem. Kiedy wszystko sobie przypomniałem, szok!!!...marzyłem o tym żeby zostać barmanem, trafić do dobrej rozwijającej firmy gdzie szef będzie moim kumplem, gdzie będę zarabiać sporo pieniędzy, myślałem o tym przez jakiś miesiąc codziennie wieczorem(od kiedy pamiętam zawsze tak robiłem przed snem, nawet w tedy kiedy nie znałem PP). Wszystko to spełniło się, w tej chwili jestem najmłodszym barmanem w dobrej firmie, mój szef jest moim kumplem i zarabiam pokazne sumy... Pomyślałem dobra to może tylko przypadek więc tak jak radzili trzeba najpierw przyciągnąć coś małego do swojego życia więc zaczołem wizualizować ,że w szkole przyciągnę biały kubeczek po kawie i zapomniałem o tym totalnie. Po 2 tyg. podchodzi do mnie koleżanka z klasy i daje mi biały, zużyty kubeczek po kawie w tedy wszystko mi się przypomniało...szok!!! Obecnie pracuje nad przyciągnięciem kobiety i mam z tym dość poważny problem. Zaczołem o tego ,żeby najpierw pokochać siebie, udało mi się to gdyż nigdy nie słyszałem od płci przeciwnej ,że jestem przystojny a tu po zmianie nastawienia od razu dziewczyny zaczeły mówić mi komplementy...Więc myślę ,że jest ok z tym już. Następny krok jaki zrobiłem to napisanie jaka ona ma być(charakter, wygląd, sposób ubioru itp.) i zaczołem wizualizować oraz wierzyć z całych sił...Niestety od jakiegoś miesiąca jest zastój, nic się nie dzieje a wizualizuje i wieże...Może coś robię zlę albo mam jakąś wewnętrzną blokadę...Macie jakieś pomysły Z góry dziękuje i pozdrawiam

Gość ładne żeby mam
nie mam

Gość to ja chorowitek
trza usunąć spacyje bo sie zrobiła spacyja przed przecinkiem

Gość to ja tylko nikt inny
weź ten link wklej w przeglądarkę tam gdzie wpisujesz adres nie w google usuń spacje i otwórz

Gość pytanie mam do was
kto czytał wszystko bo ja już ;) ? sporo racji w tym ebooku dziegi energiczny chłopczyku ;) :P

Usunęłam spację , ale acrobat błąd pokazuje i się wszystko wyłącza zamiast załadować... Energetic Boy - mógłbyś mi to wysłać na maila?

Gość piszecie jeszcze
to wpisz to w adresie np opery czy czegoś usuń spacje i daj odśwież albo naciśnij enter

Gość piszecie jeszcze
potem pojawi się plik zapisz albo otwórz i nie ma bata żeby sie nie otworzyło bo ściągasz wtedy pdf

Gość balsam dla duszy
witam i podnosze czemu tak mało piszecie??

Przeczytałam tego ebooka i dużo ciekawych rzeczy tam jest, ale uświadomiłam sobie, że to jednak sztuka jest umieć przyciągnąć do siebie różne rzeczy. Po pierwsze zdecydować się czego się chce i nie zmieniać zdania a potem wierzyć i mieć dobry humor chociaż czuje się, że nie ma żadnej gwarancji na to , że otrzyma sie to , o co sie prosi (przynajmniej na początku). Ale warto przeczytać. No też zauważyłam, że mało tych sukcesów wpisujemy. Ja dostałam wreszcie pracę na tym stanowisku, które zawsze chciałam. Po pół roku, ale zawsze;) tylko właśnie...jak coś mi się uda to się zastanawiam, czy to przypadek czy zadziałało prawo...