Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm ciezka sprawa

KLUB ANTY-MAMA - kto ma tak ze jak słyszy o ciązy ....

Polecane posty

Gość hmmm ciezka sprawa

kolezanki to dziwi się z czego ona się cieszy ? bo ma świadomosc tego ze to 9 miesięczna męka, męka porodowa, potem praktycznie samotna meka wychowania bo chłop kiwa palcem kiedy ma ochote na wychowywanie i wydatek itd???

Gość miejsce dobre bo forum o ciązy
a nie pisze o ze tylkoo tych co rozpływają sie i spuszczają nad nią ze szczęścia

Z ciążą i porodem się zgodze- nic przyjemnego, męczarnia. Ale macierzyńastwo wynagradza tę mękę. Takie jest moje zdanie

Gość ej ajjaaa
dzis byl temat zalozony przez jedna matke polke. ze jej dziecko robi kupki zbite tzw balaski hahahahaha myslalam ze jebne hahahahah i ze ona sie tym martwi!!!

Gość ubaw po pachy w szkole
balaski ??? a cóz to jest ?

Gość ej ajjaaa
hahahah zapytaj sie tamtej matki polki hahahahaha pisala ze jej dziecko robilo kupki co 2 dni a teraz robi co 4 i to balaski i sie martwi haha

Gość jaki ten naród głupi
:O

Gość jaki ten naród głupi
no skoro dziecko robi kupe co cztery dni to jest to powód do zmartwienia tępaku. Widać, że jedyne o czym masz pojęcie to zakładanie durnych topików.

Gość jaaazdaaaaaa
a Ty co bezpłodna jesteś idiotko? czy lesbijka? niech sobie piszą o czym chcą i się martwią lub cieszą czym chcą i nic Ci do tego! jak nie chcesz tego czytać to nie wchodź tu głupia krowo! widać, że Ci się nudzi albo jesteś zgorzkniała do szpiku, że zakładasz takie nędzne topiki! wio stąd, to jest właśnie forum dla przyszłych lub obecnych matek, więc nie wiem w czym tkwi Twój żałosny problem i podejście do życia! ja nie jestem matką, ale szczerze im gratuluję i niech się kobiety cieszą, bo mają z czego, a ciąża to błogosławieństwo i jeszcze zmiękniesz jak zobaczysz na usg bijące serduszko, a później weźmiesz w uściski swojego malucha! no chyba, że Ci Pan Bóg za Twoją głupotę tego szczęścia nie da, obym się myliła, bo wtedy nie wiesz co stracisz...pokój:D...jaaa, co za ludzie...żal....

Gość golo
a co tobie do tego, skoro nie masz dzieci to nie zrozumiesz. dziecko to najwiekszy dar, jaki moze ci sie przytrafic, a jesli tak nie uwazasz to spadaj

Gość o nieeeeeeeee....
to wolny kraj jeśli autorka ma takie zdanie to je sprawa i co więcej może zakładać tu taki topic wam nic do tego jeśli nie jesteście zainteresowane nie wpisujcie się i koniec w pewnym sensie popieram autorkę ja nie pozwolę zmasakrować swojego ciała ciążą

Gość jaaazdaaaaaa
golo to chyba nie było do mnie? :D... ja nie jestem matką, ale będę i rozumiem wszystkie matki, a Ci, którzy szukają tu rozrywki i zaczepki niech spływają pobawić się w piaskownicy...

Gość sratatatatatatatara
ok wolny kraj ale podaj mi prosze powod ,co robia osoby niezainteresowane tematem na takim forum? nie rozumiem to tak jakbym ja siedziala na forum o wędkarstwie ktore mnie kompletnie nie interesuje

Gość golo
o nieeeee... ty tez spadaj

Gość eteryczna blondi
DZIECKO TO NAJWIĘKSZY DAR dla kogo? 1. dla samego dziecka? 2. dla matki 3. dla gatunku ludzkiego? powtarzasz jakiś slogan i pewnie sama go nie rozumiesz :O:O:O:O:O:O:O

Gość o nieeeeeeeee....
i nie mieszajcie do tego Pana Boga bo go nie ma naprawdę sądzicie że jeżeli ktoś ma takie zdanie to nie będzie miał dziec? żal

Gość golo
rozumiem bo juz mam moj najwiekszy dar :) a jak wam nie pasuje ze matki sie ciesza, ze maja dzieci albo ciesza sie , ze zostana matkami to zal mi was

Gość o nieeeeeeeee....
wy spadajcie to temat dla osób które nie podniecają sie ciaza

Gość jaaazdaaaaaa
Nie mieszaj to Ty się w rozmowę jak nie jesteś zainteresowana...i ja również nie mogę zrozumieć tych, których macierzyństwo nie obchodzi, a się wpier*alają tam, gdzie się o tym mówi, weźcie idźcie się leczyć dziwolągi:D...

Gość golo
nie jazda, to nie bylo do ciebie :)

Gość eteryczna blondi
no to opowiedz mi o darze? w jakim sensie to dla ciebie dar? :) nastawiłam uszy i czekam...

Gość golo
no i co ja tu bede sie komus zwierzac, jak bedziesz miala dzidzie to pogadamy

Gość kruleffna
blagam tylko nie "dzidzie"...okropne okreslenie

Gość golo
a do kogo te teksty? jakie prostactwo

Gość zerzygać się
można jak się czyta wypowiedzi mamuś Takie "cosie" płodzą się, dzieci rodzą i je "wychowują" w stylu zamknij ryja i spadaj ..... bleeeee przytępione, agresywne (pewnie mało atrakcyjne) mamuśki w ataku pełnym kultury...

Gość golo
a to rzygaj

zamknij ryja-jestes prymitywna straszliwie.swoje dziecko rowniez wychowujesz w takiej prostackiej,wulgarnej atmosferze?! troche tolerancji dla zdania innych kobieto

Gość zerzygać się
biedne chore stworzonka z was - nic więcej a może kiedys, do którejs z tych "suczek" odejdzie twój dawca spermy na dziecko ... jak już będzie miał dość jadu