Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinaNieszczesliwa1234

kto zaczyna ze mna od jutra diete 500 kal??

Polecane posty

Gość RippedWings
Ja :) Masz już jakiś plan posiłków?

no wlasnie nie ... mialam nadzieje ze ktos mi pomoze w tym bo ja za bardzo na tym sie nie znam ;/ Masz jakis pomysl?

Gość nopewnie ze nie
dwie pojebane larwy....tłuste krowy co czekaja az im ktos diete napisze....buahhheee

Hmmm dzieki za niepotrzebny komentarz :D a tak korzystając z okazji to spujrz sie na siebie a innych nie oceniaj buhahaha zal mi ciebie :D

Gość RippedWings
nopewnie ze nie, czyżbyś miała jakieś kompleksy? A nazywaj mnie sobie tłustą krową, przynajmniej się trochę zmotywuję xD. Hmmm. Ja myślę, że jutro zjem tak: Śniadanie: płatki z mlekeim - ok 250kcal. Obiad - 2 ryżowe chlebki z pomidorem i plasterkiem szynki nisko tłuszczowej - ok 150kcal Kolacja - Banan - ok.70 kcal Jeszcze zostanie 30 kcal xD. Oprócz tego pół godzinki na stacjonarnym, jakieś 40 przysiadów i 600 brzuszków. Waga startowa - 50kg. Waga do osiągnięcia - 45kg. Wzrost: 167cm. A ty z czego startujesz, PaulinaNieszczesliwa1234?

Gość sara0394u20
banan nie ma 70 kcal... ma 120

Gość RippedWings
nopewnie ze nie, nudzisz się? Dałabyś już spokój, to nudne. Nie wiesz nawet jak ona wygląda, zresztą to nie Twoja sprawa. Jeśli chce dietę, to może na niej być. Po co stwarzać niepotrzebne problemy? Oo

Gość sara0394u20
pozatym na takiej dietce to ty zemdlejesz... wiesz... jeżeli sie wzorujesz na kopenhasce albo surver to tam są skladniki ktore wspolgrają ze sobą i przyokazji mają mało kalorii... a jak ty zjesz 300 kalori tylko 3 posilki to po 3 dniach zemdlejesz i sie zucisz na zarcie :P musi byc conajmniej 4 posilki

Gość sara0394u20
hmm.. nie wiem ile ma banan gram.. ale oglaalam kiedys jakis program na kuchnia.tv i i babka powiedziala ze banan to najbardziej kaloryczny owoc procz avocado i że ma koło 100 kalorii

Gość sara0394u20
dodam że miała w ręce taki malutki więc jeżeli chodzi o przeciętny to tak na oko 120

Gość RippedWings
sara0394u20, mój organizm jest trochę przyzwyczajony do omijania posiłków, więc raczej nic mi nie będzie ^^. Od paru tygodni się odchudzam więc zazwyczaj omijam śniadanie, obiad albo kolację i jem tylko 2 posiłki dziennie. Tyle, że staje się to dla mnie coraz bardziej męczące, dlatego zdecydowałam się na coś bardziej "ułożonego", a nie raz tak, raz tak. Na tej diecie przynajmniej są stałe pory posiłków i można jeść aż trzy razy dziennie.

Gość RippedWings
sara0394u20, ale przynajmniej dostarczy trochę energii :) Zresztą- jak będzie nawet te parę kalorii więcej to nic się chyba nie stanie. Pojutrze wymienię go na jogurt, żebym miała coś nowego xd.

Gość sara0394u20
ale jedząc 3 razy dziennie tu mi nie chodziło o to że zemdklejesz ale o to że organizm rezerwuje dodatkowy tłuszcz bo myśli że nastepny posiłek bedzie dopiero za jakiś dłuższy czas... a jedząc 5 posiłków np. co 2,5 godziny, to wie że nie potrzebuje tłuszczu żeby przetrwać bo zaraz po rzetrawieniu dostaje nowy posiłek

Gość RippedWings
Rozumiem, tylko, że na takiej diecie dzielenie na pięć posiłków? Trochę będą ubogiE. Po listku sałaty? xD

Tak Tak zginełam ale juz jestem a co steskniona? Dzieki za otuche haha dzieki twoim komentarzom normalnie jutro przejde na glodowke xD

ja jutro na sniadanie zjem 2 jajka gotowane i kromke chleba razowego a co dalej to sie okarze jak przyjde do domu :)

Gość RippedWings
To życzę powodzenia... Napisz jutro jak wrócisz, ok? Ja też napiszę jak przyjdę xD. Razem raźniej ^^.

Ok napisze ;) Tobie rowniez zycze Powodzenia :) Do jutra ;)

Gość sara0394u20
rippedwings, kiwi ma 30 kalori ogóerk 10 kalori pomidor 40 kalori, podaje to za przykład a mógł by to być jeden posiłek kochana, tak powinna sie odżywiać każda z nas na diecie

Gość RippedWings
W piątek wybieram się na zakupy, więc zaopatrzę się w więcej takich warzyw i owoców. Na razie bieda XD Tylko banany i jabłka mam w domu z owoców xp. sara0394u20, dzięki za wskazówki. PaulinaNieszczesliwa1234, dziękuję i do jutra :).

Gość sara0394u20
ja też sie przyłącze do tej dietki

Gość RippedWings
Im nas więcej, tym lepiej ^^.Ile ważysz i ile chcesz schudnąć? Pozdrawiam.

Gość sara0394u20
170cm 58 kg do 55 :) moj jutrzejszy dzien wyglada tak: Środa(530kcal) Śniadanie: kawa z mlekiem 0,5 % i łyżeczką cukru (30 kcal) Śniadanie II: Mandarynka + jogurt naturalny(120kcal) Lunch: Kanapka wasa z masłem i pomiorem + ogórek + mandarynka(130kcal) Obiad: Makaron ryżowy przyprawiony maggi + mizeria (250kcal

Z tej strony RippedWings, założyłam profil, tyle, że wybrałam inny nick. sara0394u20, powodzenia :).

Gość sara0394u20
dzięki a z tego co widze... z czego ty chcesz chudnąć?!?!?!

Gość PaulinaNeszczesliwa1234
No jakos minął ten dzien ;) Śniadanie : kawa z mlekem i 1 lyczeczka cukru , 2 jaja gotowane i kromka chleba razowego Obiad : serek Danio Potem 1,5 godz ruchu No i na kolacje zamierzam zjesc marchewke :)

Ja też się trzymam i to całkiem nieźle xD. Moje posiłki jak narazie wyglądały tak: śniadanko - płatki z mlekiem - ok 300kcal. obiad - jedna, z braku lepszego słowa \"skibka\" ryżowego chlebka - 30kcal, mały pomidor 30 kcal, plasterek żółtego sera - nie wiem ile kalorii, ale cała paczka miała jakieś 200kcal, więc przypuszczam, że coś koło 40kcal. Czyli jak dotychczas zjadłam jakieś 400kcal. Na kolację mam uszykowany jogurt straciatella light, który ma 86 kcal :). Oprócz tego - pół godziny rowerka stacjonarnego mam już za sobą. Pozdrawiam ^^. Wieczorem pewnie jeszcze coś napiszę.