Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Komu nie chce sie spać i ma ochotę pogadać ?

Polecane posty

"Ty to powiedziales " Ja się zapytałem. :classic_cool:🖐️ "I tu sie mylisz , nie robie tego specjalnie i czerpie z tego rzadnej chorej sastysfakcji.Napisalam to pod wlywem chwlili i uniesienia a to ze mnieprosisz to mnie raczej nie rajcuje a raczej irytuje bo jezeli mowie nie to nie i nie lubie jak ktos w takiej sytajcji nalega i prosi ." To nie dopuszczaj do takich chwil, a będziesz miała swięty spokój. :classic_cool:🖐️ "No to przemysl sprawe i daj znać " Nie mam pomysłu. :classic_cool:🖐️

\"Ja się zapytałem.\" Lepiej nie pytaj ;) \"To nie dopuszczaj do takich chwil, a będziesz miała swięty spokój.\" Postanawiam poprawe :D \"Nie mam pomysłu. \" A nad czym sie tutaj zastanawiać?

"Lepiej nie pytaj " eee tam Ty masz teraz spaczone postrzeganie świata, tzn. facetów. :p Więc się nie liczy. :P🖐️ "A nad czym sie tutaj zastanawiać?" Już w sumie nad niczym, zostałem wyręczony. :D:classic_cool:🖐️ "Postanawiam poprawe " Juz w sumie nie musisz, olśniło mnie już i jestem gotowy podjąć męską decyzję. :classic_cool:🖐️

Gość józio
możem pogadać

\"eee tam Ty masz teraz spaczone postrzeganie świata, tzn. facetów. Więc się nie liczy.\" Wcale nie spaczone a przejrzałam na oczy i znam prawde :classic_cool::P \"Już w sumie nad niczym, zostałem wyręczony.\" To sie nie liczy :P \"Juz w sumie nie musisz, olśniło mnie już i jestem gotowy podjąć męską decyzję.\" Takowych decyzji podejmować nie możesz poniewaz sam żeś powiedział ze facetem nie jesteś :D

"Wcale nie spaczone a przejrzałam na oczy i znam prawde " Do czasu aż się zakochsz i on Cię nie odrzuci. :P🖐️ "To sie nie liczy " Dobra może stanę na wysokości zadania. :classic_cool:🖐️ "Takowych decyzji podejmować nie możesz poniewaz sam żeś powiedział ze facetem nie jesteś " Facet nie ale mężczyzna tak. Widzisz facet to specyficzny typ mężczyzny, tak jak prawiczek. :classic_cool:🖐️

chce sie bzykac a mój chlopak gra w gre :( huff musialam sie wygadac :D

"Do czasu aż się zakochsz i on Cię nie odrzuci." Juz nigdy sie nie zakocham :classic_cool: "Dobra może stanę na wysokości zadania." Liczę na Ciebie choc jak to robilam to zawsze dostawalam po dupie :O "Facet nie ale mężczyzna tak. Widzisz facet to specyficzny typ mężczyzny, tak jak prawiczek. " pfff...ale żeś wymyślił :P Didda -> Weś go siłą :classic_cool:;)

Hehe prawiczku nie badz takiiiii :P to ze jestes jakis religijny nie znaczy ze ja jestem :D

"Juz nigdy sie nie zakocham " Tiaa 😴🖐️ Przez najbliższy miesiąc może i nie. :P🖐️ "Liczę na Ciebie choc jak to robilam to zawsze dostawalam po dupie" Eh już to wszyscy wiedzą, że jestes strasznie ale to strasznie pokrzywdzona przez facetów. :P🖐️ "pfff...ale żeś wymyślił " Nie wymysliłem. Zauważ kiedy używa się słowa facet. :P🖐️ "Hehe prawiczku nie badz takiiiii to ze jestes jakis religijny nie znaczy ze ja jestem " Pisaniem na forum na pewno go do seksu nie przekonasz. 🖐️

"Tiaa Przez najbliższy miesiąc może i nie." Chcialabym abys mial racje :) "Eh już to wszyscy wiedzą, że jestes strasznie ale to strasznie pokrzywdzona przez facetów." Prawda to jest :( "Nie wymysliłem. Zauważ kiedy używa się słowa facet." Akurat to zalezy od danej osoby dla mnie to jedno i to samo :P "Pisaniem na forum na pewno go do seksu nie przekonasz. " zgadzam sie wiec nie siedz na kafe a działaj jak chcesz seksu :D

Gość gffg
gfgfggfcdaasdd

Gość gffg

Gość krzykowi
bo sie niechce