Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Komu nie chce sie spać i ma ochotę pogadać ?

Polecane posty

Tak jak w temacie :) Nie moge zasnąć i mam ochote pogadac , obojetne czy na powazny temat czy o jakis dyrdymalach . Zapraszam :D

Gość kaiwndu
mi sie nie chce spac:P no to zarzucaj jakis temat:P

Gość kaiwndu
bo sie odchudzam i zjadlam pewna tabletke na odchudznie, po ktorej nie moge spac:) a Ty czemu nie spisz?:)

Dawno na kafe nie bylam i jestem ciekawa co u ludzi slychac np u : piate kolo u wozu maly ksiaze ktory uswiadamial mnie i pocieszal :D JArka hehe oj wiecej nickow nie pamietam ale jakbym oblukala tematy to przypomnialabym sobie :)

Gość kaiwndu
ja tez siedze i szukam fajnych postów... z niektorych mozna fest sie posmiac:P

oj znam ten ból , nie chce sie wtracac ale owe tabletki to pewnie cos w sylu MEridia , Zelixia albo cos w ten desen , prawda? Dlaczgo nie spie? wstyd sie przyznac ale dzis spalam do prawie 17.00 , przed 10.00 obudzilam sie ale zle sie czulam i glowa bolala wiec pomyslalam sobie ze poleze troche no i jak zasnelam to zasnelam a teraz musze cierpiec aczkolwiek moze to i dobrze bo od dluzszego czasu zbieram sie zeby isc do lekarza wiec cala noc przesiedze i rano wreszcie pojde do Niego :)

Gość kaiwndu
nom:) adiego biore:) juz raz mi pomogl, wiec znow zaczelam:P wszyscy u mnie spia, nie ma do kogo geby otworzyc, wiec sciemniam tu troche:P

oj faktycznie mozna sie niezle posmiac , kiedys kiedy czesciej siedzialam na kafe i czytalam co ludzie wypisuja to az beczalam ze smiechu :D

Gość kaiwndu
ale niektore pisane tu rzeczy sa tak zalosne, ze nie wiem czy ktos sobie jaja robi, czy jest tak glupi:P

Gość mst
mi sie nie chce spac,i z chęcią mogę poklikać z kimś miłym i sympatycznym,najlepiej w''cztery oczy'':) no i pod warunkie ze będzie to płeć piękna:)

Gość
no i skuteczne są takie tabletki na odchudzanie? ile zrzucasz w tydzień?

Gość Płeć piękna
mst czemu w cztery oczy? nieśmiały jesteś? wstydzisz się ludzi? :)

Kiedys bralam Meridie i rowniez mi pomogla choc w sumie nie mialam duzo do zrzucenia : wazylam 65 kg ale lekarka nie bardzo chciala mi przepisac bo owe tabletki bierze sie przy duzej nadwadze ale wkoncu przepisala ale musialam tez podpisac oswiadczenie ze biore je na wlasna odpowiedzialnosc . Po uk przytylo mi sie znowu , cwicze , jestem na diecie ale udalo mi sie zrzucic tylko 3 kg a chcialabym jesce 3 zrzucic ale wiem ze juz mi nie przepisze Fakt , ludzie tutaj czasem takie glupoty pisza ze niewiadomo czy sie smiac czy plakac , niektorzy pewnie z nudow cos wymyslaja . Odp z opoznieniem dlatego ze net mi szwankuje :/

Gość +9
A co to są te Meridy i Zelixy?

Gość kaiwndu
teraz dopiero wzielam 3 i sie nie wazylam. ale w sierpniu odchudzalam sie, i w równy miesiac spadlam 15,5 kg...:)

Gość kaiwndu
+9 tabletki:) poczytaj posty jak ciekawski jestes:P

Gość jap
jak niema o czym gadać to najlepiej o odchudzaniu :D:D

Gość +9
kaiwndu tabletki na odchudzanie?

Gość jap
kaiwndu ile ważyłaś ile ważysz? :)

Gość kaiwndu
tak, tabletki:P

Gość +9
dlaczego się odchudzasz?

tamtem post to nie tutaj hehe jade na dwa fronty wiec mi sie pokielbasilo sie . Tak jak pisalam juz kiedys wzielam 1 opakowanie Meridii i w ciahu miecha zeszlo mi 5kg moze dlatego ze nie mialam az tak duzej nadwagi , tak jak pisalam wazylam 65 kg na 168 cm wiec mysle ze to nie jest jakas tragedia a pozatym mam ciezkie kosci , kiedys wazylam 55 kg i bylam przerazliwie szczupla i po nizej tej wagi nie moglam zejsc . Dodam ze jeszcze biegalam codziennie 1-1.5 godziny a co jadlam? na 3 dni : opakowanie platkow czekoladowych i litr mleka hahaha i tak mysle ze za malo mi ubylo biorac pod uwage styl zycia i posilki .

Gość mst
Płeć piękna -nie lubie upubliczniac swoich prywatnych spraw nawet jesli jestem anonimowy,a co?masz ochote poklikać?

Gość kaiwndu
wazylam 85,5 (po obzarstwach wakacyjnych:)) i zeszlam do 70,3:) teraz mam zamiar do 63 zejsc:P

a tak wogole jezeli mozna wiedziec adi jest na recepte ? bo w sumie i ja bym ciala cos takiego kupic , meridii baba wredna mi nie przepisze a mam dosc bycia na diecie i codzinnego katowania sie bieganiem skoro efekty sa marne :/

Gość jap
kaiwndu 63? 58 co se będziesz żałować:)

Gość kaiwndu
adi jest nielegalny w Polsce:) mozesz go kupić w czechach, oczywiscie na recepte, albo u jakiegos uczciwego sprzedawcy w necie:)

Gość
ale po co bierzesz takie leki? przeciesz masz BMI w normie, wystarczyłoby nie jeść kolacji, trochę się poruszać i stracisz parę kilo...