Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Komu nie chce sie spać i ma ochotę pogadać ?

Polecane posty

\" jeny a co tak wczesnie na kafe robisz? \" Raczej co tak późno, bo wskoczyłem tu przed snem. :P🖐️ \"Odn pracy- dzis sie zbiorę i zacznę tworzyć , czuje że mam wenę wiec nie bede jej marnowała \" Już ja to widzę. Skończysz na kafe.:D🖐️ \"A dzieci nie mam jak na razie i tego będę sie 3mać Ooo... biedne dzieciątka te które będą miały mnie za mamuśke \" Ja gdybym był kboietą, nigdy nie chciałbym mieć dzieci. :classic_cool:🖐️ \"A tak serio to bez kitu chyba znowu kafe mnie wciagneło , niech to diabli a tak dobrze mi szło \" Oj tam krzywdy nikomu tym nie robisz. Zresztą chyba nie chcesz nas opuścić? 😭🖐️ \"Tak na marginesie to powiem ze takie marudzenie na kafe pomaga , moze nie na dluzsza metę ale na krotka to i owszem... dzis wstalam z mocnym postanowieniem poprawy... w poniedzialek fryzjer , kosmetyczka a dzis wreszcie rusze d**e i 1 raz od tygodnia pojde pobiegac co mnie relaksuje , tylko muszę zwerobowac kumpla bo sama nie chce \" Co to? Spóźnione noworoczne postanowienie? :classic_cool:🖐️ Zazwyczaj nic z tego nie wychodzi. :P🖐️ \"eh...wczoraj dzien zaczal sie nieciekawie a wrecz fatalnie ale chwalic sie nie bede bo wezmiecie mnie za totalna oferme i mameje \" Pisz. :classic_cool:🖐️ \" A ładną mam stopkę? \" Zbyt seksistowską kobieto. :classic_cool:🖐️ Złoty znajdz Ty se wreszcie kobietę. :o:classic_cool:🖐️ I proszę Was nie uprawiajcie tu cyberka :o, już jedna para wystarczy. :o:classic_cool:🖐️ A zaraz to Twój topic, rób co chcesz. :P🖐️

\"Już ja to widzę. Skończysz na kafe.\" A wcale ze nie :P owszem zagladam tutaj ale tez pisze prace :P \"Ja gdybym był kboietą, nigdy nie chciałbym mieć dzieci.\" Dlaczego bys nie chcial? a co nie chcesz zepsuć swojej sylwetki? egoista! ;) :P \"Oj tam krzywdy nikomu tym nie robisz. Zresztą chyba nie chcesz nas opuścić?\" oj wiem ze jestem iskierką forumową ale nie musisz az tak tego mi okazywac bom wpadne w narcyzm :classic_cool: ;) \"Co to? Spóźnione noworoczne postanowienie? Zazwyczaj nic z tego nie wychodzi.\" Niestety nie , na codzien biegam ale ostatnio lenia mialam wiec postanowilam poprawe i bede sie tego 3mala :P \"Pisz.\" Żebyscie sie smiali? oooo nie :P \"Zbyt seksistowską kobieto.\" Mężczyzno w stpce zawarta jest szczera prawda i tylko prawda :P NIENAWIDZE FACETÓW :classic_cool: \"Złoty znajdz Ty se wreszcie kobietę. I proszę Was nie uprawiajcie tu cyberka , już jedna para wystarczy. A zaraz to Twój topic, rób co chcesz. \" Żaden cyberek a wyglupy , mi sie wydaje ze cyberek to z kamerką jest a nie tylko takie pisanie wiec juz sie tak nie obruszaj ;) :P Zreszta mam dzis dobry humorek i na żarty i rozne inne glupoty zebrało :P

"A wcale ze nie owszem zagladam tutaj ale tez pisze prace " Ja już wiem, jak wygląda takie pisanie pracy przy kafe. :O:P🖐️ "Dlaczego bys nie chcial? a co nie chcesz zepsuć swojej sylwetki? egoista! " Nawet nie chodzi o sylwetkę ale o ból i dyskomfort podczas ciąży. :classic_cool:🖐️ "oj wiem ze jestem iskierką forumową ale nie musisz az tak tego mi okazywac bom wpadne w narcyzm " Nie martw się, wtedy z chęcią sprowadzę Cie na ziemię. :P:classic_cool:🖐️ "Niestety nie , na codzien biegam ale ostatnio lenia mialam wiec postanowilam poprawe i bede sie tego 3mala " Po co się męczyć dla tych złych facetów? :D🖐️ "Żebyscie sie smiali? oooo nie " Przecież i tak chcesz, i napiszesz :P🖐️ "Mężczyzno w stpce zawarta jest szczera prawda i tylko prawda NIENAWIDZE FACETÓW " Dogadasz się z Jarkiem_84 on nienawidzi kobiet. :classic_cool:🖐️ "Żaden cyberek a wyglupy , mi sie wydaje ze cyberek to z kamerką jest a nie tylko takie pisanie wiec juz sie tak nie obruszaj " Z Twojej może i wygłupy ale ze strony Złotego cyberek. :D:classic_cool:🖐️ Czy Ty w ogóle dziś spałaś? :o:classic_cool:🖐️

\"Ja już wiem, jak wygląda takie pisanie pracy przy kafe.\" A co ty tam wiesz :P jakos jak narazie dobrze mi idzie , jutro skoncze I rozdzial a w poniedzialek poprawki-pisalam mam wenę a i jezeli chodzi o lukanie na kafe to mam podzielna uwage :P \"Nie martw się, wtedy z chęcią sprowadzę Cie na ziemię.\" Nie musisz bo prawdy nie da sie podwazyc , fakt jest faktem ... jestem wspaniała , cudowana i najlepsiejsza na swiecie :P \"Po co się męczyć dla tych złych facetów?\" Buahaha dla facetow? a kto powiedzial ze robie to dla meskiego rodu ktory jest zakała tego świata ? no wybacz ale sie mylisz , robie to dla siebie :P jakbym czula sie dobrze w swoim ciele to bym nic z tym nie robila bo i po co? niby ze dla Was? nie warto 🖐️ \"Przecież i tak chcesz, i napiszesz\" Pudło , nie chce i nie napiszę :P \"Dogadasz się z Jarkiem_84 on nienawidzi kobiet\" Oj weś ..az takie niskie mniemanie masz o mnie? jeszcze nie upadlam na głowę :O \"Z Twojej może i wygłupy ale ze strony Złotego cyberek.\" Mnie nie obchodzi co myslal sobie Złoty kiedy pisalismy o tym i owym , wazne co ja myslalam i jak do tego podchodzilam:P 🖐️ \"Czy Ty w ogóle dziś spałaś? \" A dlaczego pytasz? Spalam :P

Mam dziką satysfakcje -kolega wymiękł przy mnie :classic_cool: tak wiec az tak zle ze mna nie jest :classic_cool: ale głowa boli :O trzeba byc naprawde ********* żeby biegać w taki ziąb :O

"A co ty tam wiesz jakos jak narazie dobrze mi idzie , jutro skoncze I rozdzial a w poniedzialek poprawki-pisalam mam wenę a i jezeli chodzi o lukanie na kafe to mam podzielna uwage " A ile masz rozdziałów? :classic_cool:🖐️ "Nie musisz bo prawdy nie da sie podwazyc , fakt jest faktem ... jestem wspaniała , cudowana i najlepsiejsza na swiecie " To w takim razie jakie są wszystkie pozostałe? :p Strach pomyśleć. :P🖐️ "Buahaha dla facetow? a kto powiedzial ze robie to dla meskiego rodu ktory jest zakała tego świata ? no wybacz ale sie mylisz , robie to dla siebie jakbym czula sie dobrze w swoim ciele to bym nic z tym nie robila bo i po co? niby ze dla Was? nie warto " Daj spokój. Przecież i tak już wcześniej napisałaś dla kogo faszerujesz się pigułkami na odchudzanie. ;):P🖐️ Wiedziałem, ze uniesiesz się teraz dumą. ;):P🖐️ "Pudło , nie chce i nie napiszę " No dobrze, ja chcę npaisz. 😘:classic_cool:🖐️ "Oj weś ..az takie niskie mniemanie masz o mnie? jeszcze nie upadlam na głowę " Jarek jest nawet fajny Ci powiem. Przede wszystkim szczery. :P🖐️ A Ty mu wytykasz małego członka. :P🖐️ "Mnie nie obchodzi co myslal sobie Złoty kiedy pisalismy o tym i owym , wazne co ja myslalam i jak do tego podchodzilam " Wolę nie myślec co on robił w przerwach między pisaniem. :P:classic_cool:🖐️ "A dlaczego pytasz? Spalam " Bo o nie przyjdę to o każdej godzinie coś napisałaś i tak od 6. :P🖐️ A to Twoja zwyczajowa pora spania. :D🖐️

"Mam dziką satysfakcje -kolega wymiękł przy mnie tak wiec az tak zle ze mna nie jest ale głowa boli trzeba byc naprawde ********* żeby biegać w taki ziąb " Podczas biegania też Was głowa boli? :o:P🖐️ Dzisiaj się wyjątkowo zimno znowy zrobiło. :O🖐️

"A ile masz rozdziałów?" Tak ogolnie to III ale jak zapewne sie domyslasz narazie pisze pierwszy a podrozdziałów ma 4 "To w takim razie jakie są wszystkie pozostałe? Strach pomyśleć." ha ha ha zabawne :P Pozostałe sa.... hmmm tez fajne ale nie tak jak ja :classic_cool: "Daj spokój. Przecież i tak już wcześniej napisałaś dla kogo faszerujesz się pigułkami na odchudzanie. Wiedziałem, ze uniesiesz tsię teraz dumą." Nie przecze ze trulam sie chemia ale bynajniej nie dla Was tak jak pisalam jakbym dobrze sie czulam w swoim ciele to bym napewno nie katowala sie cwiczeniami ani tym bardziej nie faszerowala sie chemia . Ale mysl sobie co chcesz ...Twoja sprawa :P "No dobrze, ja chcę npaisz." Jaki ton hahaha , mowię NIET 🖐️ "Jarek jest nawet fajny Ci powiem. Przede wszystkim szczery. A Ty mu wytykasz małego członka." Szczery? a jak moze byc szczery skoro żadnej laski z kafe nie widzial i gówno moze wiedziec czy to pasztet czy nie ? no chybaze jest jasnowidzem :) "Wolę nie myślec co on robił w przerwach między pisaniem." To nie myśl :classic_cool: Nie wnikam co kto robi miedzy wspomnianymi przerwami :] "Bo o nie przyjdę to o każdej godzinie coś napisałaś i tak od 6. A to Twoja zwyczajowa pora spania." Wczoraj poszlam dosc wczesnie spac , spalam do po 23.00 ,wstalam , wypilam kakao i znowu zasnelam a obudzilam sie po 3 .00 czy po 4.00 cos w ten deseń :)

"Podczas biegania też Was głowa boli? Dzisiaj się wyjątkowo zimno znowy zrobiło. " Żartujesz czy pytasz serio? ;) Nie ,jak biegam nie boli ale jak przewieje mnie za bardzo to zaczyna boleć pod koniec :) Juz tak mam ze jak biegam a jest zimno to potem łeb napierdziela :O

"Tak ogolnie to III ale jak zapewne sie domyslasz narazie pisze pierwszy a podrozdziałów ma 4 " To nie przeszkadzam. :P:classic_cool:🖐️ "Nie przecze ze trulam sie chemia ale bynajniej nie dla Was tak jak pisalam jakbym dobrze sie czulam w swoim ciele to bym napewno nie katowala sie cwiczeniami ani tym bardziej nie faszerowala sie chemia . Ale mysl sobie co chcesz ...Twoja sprawa " A co sprawia że czujesz sie dobrze, jak nie fakt, że stajesz się atrkacyjniejsza dla facetów? :P Dobra, dobra koniec, widać że jeszcze masz do nas uraz. :P🖐️ "Jaki ton hahaha , mowię NIET " To był ton proszący z buziakiem. :classic_cool:🖐️ "Szczery? a jak moze byc szczery skoro żadnej laski z kafe nie widzial i gówno moze wiedziec czy to pasztet czy nie ? no chybaze jest jasnowidzem " To tak jak większość kafeterianek ma nas za brzydali i nieudaczników, bo mamy prawiczek w nicku. :P🖐️ "Wczoraj poszlam dosc wczesnie spac , spalam do po 23.00 ,wstalam , wypilam kakao i znowu zasnelam a obudzilam sie po 3 .00 czy po 4.00 cos w ten deseń " Fajny masz plan dnia. A jaki zorganizowany. :P🖐️ "Żartujesz czy pytasz serio? Nie ,jak biegam nie boli ale jak przewieje mnie za bardzo to zaczyna boleć pod koniec Juz tak mam ze jak biegam a jest zimno to potem łeb napierdziela" Mnie łęb nigdy nie bolał, co najwyżej gardło i klatka piersiowa od mas chłodnego powietrza. :classic_cool:🖐️

Nie pochwale sie co żem wczoraj "nabroiła" ale o tym co dzis mi sie przydazylo moge powiedziec bo to nie moja wina i na ślimaka nie wyjde ;) :P No więc tak : jutro idę z dawno niewidzianymi kumplami i kolezanka do baru (ponad rok 😭 i chcialam sie odpitolić wiec nakrecilam sobie kudelka me sliczne :classic_cool: oraz henne zrobilam o ile orientujesz sie co to jest wogole hehe .Wlasciwie to mama mi nalozyla i co wyszlo? zamiast na rzesy nalozyc to nad i po rozmazala , efekt? mam czarne placki nad swymi pieknymi :classic_cool: oczętami i za cholere nie chce zejsc 😭 No i jak mam jutro isc? kuzwa mać !!! wiec siedze wcieram kremy i trę jak tylko mogę , juz troche zeszlo ale mam takie czerwone galki oczne ze masakra ,jakbym z tydzien nie spala albo imprezowala :O Nie wiem co z tym mam zrobic , jak nie zejdzie to ... to.... to... nie pojde bo niby jak? :O A na dodatek tak mi spac sie chce ze ledwo siedze ale nie moge isc spac bo jutro to juz wogole nic z tym nie zrobie :O Urodzilam sie pod czarna gwiazda , pasmo nieszczesc i komlikacji zyciowych nawet w tak glupich sprawach :O

aha... mówcie do mnie Zorro ....maska Zorro :classic_cool: :D Nie wiem czy mam sie śmiać czy plakac badz co badz teraz jak patrze w lustro to smieje sie z siebie ale co bedzie jutro? obym nie plakala ;) :D

"Nie pochwale sie co żem wczoraj "nabroiła" ale o tym co dzis mi sie przydazylo moge powiedziec bo to nie moja wina i na ślimaka nie wyjde No więc tak : jutro idę z dawno niewidzianymi kumplami i kolezanka do baru (ponad rok i chcialam sie odpitolić wiec nakrecilam sobie kudelka me sliczne oraz henne zrobilam o ile orientujesz sie co to jest wogole hehe .Wlasciwie to mama mi nalozyla i co wyszlo? zamiast na rzesy nalozyc to nad i po rozmazala , efekt? mam czarne placki nad swymi pieknymi oczętami i za cholere nie chce zejsc No i jak mam jutro isc? kuzwa mać !!! wiec siedze wcieram kremy i trę jak tylko mogę , juz troche zeszlo ale mam takie czerwone galki oczne ze masakra ,jakbym z tydzien nie spala albo imprezowala Nie wiem co z tym mam zrobic , jak nie zejdzie to ... to.... to... nie pojde bo niby jak? " A po co bawić sie w jakieś henny? :o Naturalny kolor najlepszy. :classic_cool:🖐️ Masz za swoje. :P🖐️ "A na dodatek tak mi spac sie chce ze ledwo siedze ale nie moge isc spac bo jutro to juz wogole nic z tym nie zrobie " A dzisiaj to niby tak? O ile wiem to raczej mocno trzyma. Dajesz rozpuszczalnikiem... :D:classic_cool:🖐️ "Urodzilam sie pod czarna gwiazda , pasmo nieszczesc i komlikacji zyciowych nawet w tak glupich sprawach " Chciałbym mieć takie problemy. :P Najwyżej przełożysz spotkanie i tyle. :P🖐️ "aha... mówcie do mnie Zorro ....maska Zorro Nie wiem czy mam sie śmiać czy plakac badz co badz teraz jak patrze w lustro to smieje sie z siebie ale co bedzie jutro? obym nie plakala " Śmiej się, płacz i wklej zdjęcie. :D:D:D:classic_cool:🖐️

"A po co bawić sie w jakieś henny? Naturalny kolor najlepszy. Masz za swoje." A po to aby nie musiec tuszu uzywac , jak wiadomo w barach kopca a mi potem oczy lzawia i sie rozmazuje tusz i nie musze chyba uswiadamiac Cie jak wtedy sie wyglada , jednym slowem "idz po wino i nie wracaj " :P "A dzisiaj to niby tak? O ile wiem to raczej mocno trzyma. Dajesz rozpuszczalnikiem..." Takie rady to mozesz wsadzic sobie w **** ! :P "Chciałbym mieć takie problemy. Najwyżej przełożysz spotkanie i tyle." Takie problemy? a jakie Ty masz wogole problemy chlopcze? Nie moge sie umowic na nastepny raz bo znajomi mieszkaja na drugim krancu Polski i baaaaaaaaaaaaaaardzo rzadko sie widujemy , no i juz sie napalilam na ten wypad do baru hehe :P "Śmiej się, płacz i wklej zdjęcie. " No tak i co jeszcze? :P

"A po to aby nie musiec tuszu uzywac , jak wiadomo w barach kopca a mi potem oczy lzawia i sie rozmazuje tusz i nie musze chyba uswiadamiac Cie jak wtedy sie wyglada , jednym slowem "idz po wino i nie wracaj " " Ojejku trzeba było bez odpicowania przyjść. :D:classic_cool:🖐️ Współczuję Wam, że musicie tak się starać. :P🖐️ "Takie rady to mozesz wsadzic sobie w **** ! " To wyjdz tak na ulicę. :P🖐️ "Takie problemy? a jakie Ty masz wogole problemy chlopcze? " Oj za długo by to zajęło, wymienianie wszystkiego. :P🖐️ "Nie moge sie umowic na nastepny raz bo znajomi mieszkaja na drugim krancu Polski i baaaaaaaaaaaaaaardzo rzadko sie widujemy , no i juz sie napalilam na ten wypad do baru hehe " No to trudno, powiedz im co się stało to zrozumieją. :P🖐️ "No tak i co jeszcze? " Na razie wystarczy. :P🖐️

\"Ojejku trzeba było bez odpicowania przyjść. Współczuję Wam, że musicie tak się starać.\" No cos Ty , chyba zwariowaleś :O ;) A tak serio to moja terapia jest ...tzn wiem ze przemawia przeze mnie próżność ale... tak jak kiedys napisalam ze przez Ł spadlo moje poczucie wartosci, czuje sie nieatrakcyjna , brzydka , gruba i beznadziejna ... a wiadomo ze nic tak nie podbuduwuje kobiety jak świadomośc ze jakis przedstawiciel parszywego i przekletego męskiego rodu\" ślini \" sie na jej widok ... wiec pomyslalam sobie ze moze w ten sposob jakos sie dowartosciuje . Kolega za dawnych czasów adorował mnie ze sie tak wyraze wiec... zreszta co ja bede Ci pisala ...wiesz ocb ... Wiem ze to głupie no ale cóż...tonący brzytwy sie chwyta .. :( \"To wyjdz tak na ulicę.\" Jakby nie patrzec nie muszę wychodzić , nikt mnie z domu oknem nie wyrzuca hehe ale jednak chcialabym ... :) \"Oj za długo by to zajęło, wymienianie wszystkiego.\" Mam czas ...chętnie poczytam i moze pomogę... ;) :P \"No to trudno, powiedz im co się stało to zrozumieją.\" Taaa... na chałupę sie wpierdzielą a to nie jest rozwiazanie bo i tak bede widzieli mnie w wydaniu Zorro :O no i musialabym posprzatac a nie chce mi sie :P \"Na razie wystarczy. \" Narazie? wole nie pytać czego pozniej bedziesz wymagał ...zaczynam sie bać ;) ---------------------------------------------------------------------------------------- Lecę już bo tak mnie oczy pieką i rozmazuje sie obraz że trudno jest odczytywać co piszesz :O no a poza tym zdecydowalam sie na radykalny krok ... będę trzeć cytryną i jak przypuszczam wtedy to dopiero zacznie sie zabawa :O to mnie przeraża :O Chyba na glowe upadlam ale naprawde nie widze innego wyjscia ... krem i wazelina trochę pomogły ale i tak jak był ciapek tak i jest :D a pojść pojdę chocbym miala zedrzeć skórę wokół oczu 😡 Tak więc nie siedz za dlugo bo od kompa oczy sie psują i na starosc bedziesz musial nosic spody od słoików ;) :P no i juz tradycyjnie kudłatych życzę 🖐️ 🌼 P.S. 3maj kciuki abym krzywdy sobie nie zrobiła ;)

"No cos Ty , chyba zwariowaleś A tak serio to moja terapia jest ...tzn wiem ze przemawia przeze mnie próżność ale... tak jak kiedys napisalam ze przez Ł spadlo moje poczucie wartosci, czuje sie nieatrakcyjna , brzydka , gruba i beznadziejna ... a wiadomo ze nic tak nie podbuduwuje kobiety jak świadomośc ze jakis przedstawiciel parszywego i przekletego męskiego rodu" ślini " sie na jej widok ... wiec pomyslalam sobie ze moze w ten sposob jakos sie dowartosciuje . Kolega za dawnych czasów adorował mnie ze sie tak wyraze wiec... zreszta co ja bede Ci pisala ...wiesz ocb ... Wiem ze to głupie no ale cóż...tonący brzytwy sie chwyta .. " Biedactwo. :( Nie no na zdjęciu nie jesteś taka straszna, jak siebie opisujesz jeżeli to Cię pocieszy... :P🖐️ A skoro się podkochiwali to źle być nie może. :classic_cool:🖐️ "Mam czas ...chętnie poczytam i moze pomogę... " Raczej masz na cokolwiek niewielki wpływ. :P🖐️ Opowiem, jeżei opiszesz mi co się wtedy stało ze szczegółami. ;)🖐️ "Taaa... na chałupę sie wpierdzielą a to nie jest rozwiazanie bo i tak bede widzieli mnie w wydaniu Zorro no i musialabym posprzatac a nie chce mi sie " Może właśnie taka im się spodobasz? :D🖐️ "Narazie? wole nie pytać czego pozniej bedziesz wymagał ...zaczynam sie bać " Nic złego, ja nie Złoty. :classic_cool:🖐️ "Lecę już bo tak mnie oczy pieką i rozmazuje sie obraz że trudno jest odczytywać co piszesz no a poza tym zdecydowalam sie na radykalny krok ... będę trzeć cytryną i jak przypuszczam wtedy to dopiero zacznie sie zabawa to mnie przeraża " Za głupote się płaci. :P🖐️ "Chyba na glowe upadlam ale naprawde nie widze innego wyjscia ... krem i wazelina trochę pomogły ale i tak jak był ciapek tak i jest a pojść pojdę chocbym miala zedrzeć skórę wokół oczu " Ciapek... ;):D🖐️ "Tak więc nie siedz za dlugo bo od kompa oczy sie psują i na starosc bedziesz musial nosic spody od słoików no i juz tradycyjnie kudłatych życzę " ee tam to kwestia genetyki. :classic_cool:🖐️ Dobranoc 🌼🖐️ Trzymam, powodzenia w zdzieraniu skóry. :classic_cool:🖐️

\"Biedactwo. Nie no na zdjęciu nie jesteś taka straszna, jak siebie opisujesz jeżeli to Cię pocieszy... A skoro się podkochiwali to źle być nie może.\" No i nie było zle, cytryna pomogła , rano jeszcze szorowalam i jakos zeszło choc oczy mialam czerwone ale i tak w barze ciemno wiec az tak widac nie bylo wiec lajt :classic_cool: \"Raczej masz na cokolwiek niewielki wpływ. Opowiem, jeżei opiszesz mi co się wtedy stało ze szczegółami.\" Jak sie wygadasz to Ci ulży :) btw a coś tak sie uczepił mojego feralnego dnia? :O Lubisz cieszysz sie z cudzego nieszczescia ? ;) :P \"Może właśnie taka im się spodobasz?\" Nie sądzę :P \"Nic złego, ja nie Złoty.\" Się domyslam ze nic zlego , az takiej zlej opinii o Tobie nie mam ;) :P \"ee tam to kwestia genetyki.\" Pewnych rzeczy niestety nie da sie przeskoczyć :P

Ogólnie spotkanie udalo sie ,bylo bardzo miło ALE teraz jak juz jestem w domu sie zdolowalam ... zycie jest do dupy...:(

Gość jakie to obrzydliwe
jak ty babo mozesz pozwolic by zloty tak do ciebie pisal:o

Beznadziejny-> daj na luz z tym romansem :O Pomaranczko - sorry ale co mialam powiedziec? przestan pisac? na kafe mozna pisac co sie chce ... zreszta nalezy to wszytsko traktowac z przymrożeniem oka i tyle ... ja to potraktowalam jako zarty i nic wiecej :O

Gość to jest obrzydliwe
ok🖐️ poprostu az nie dobrze mi sie zrobilo jak to przeczytalem:o i jak mozna tak do kobiety:opa

"No i nie było zle, cytryna pomogła , rano jeszcze szorowalam i jakos zeszło choc oczy mialam czerwone ale i tak w barze ciemno wiec az tak widac nie bylo wiec lajt " Szkoda, tak byś była oryginalna. :classic_cool:🖐️ "Jak sie wygadasz to Ci ulży btw a coś tak sie uczepił mojego feralnego dnia? Lubisz cieszysz sie z cudzego nieszczescia ? " Raczej nie ulży, bo uznasz mnie za freaka w negatywnym znaczeniu. :classic_cool:🖐️ Sama go zachwalałaś to teraz opowiadaj. :P🖐️ Nie będę się cieszył, ani smiał. :)🖐️ "Się domyslam ze nic zlego , az takiej zlej opinii o Tobie nie mam " No nie wiem. Jeszcze nidawno najchętniej bys mnie zabiła. :D:classic_cool:🖐️ "Ogólnie spotkanie udalo sie ,bylo bardzo miło ALE teraz jak juz jestem w domu sie zdolowalam ... zycie jest do d**y..." Oj tam jest do dupy ale co z tego, swoje trzeba przeżyć. :p🖐️ A co nie adorował Cię, że tak się zasmuciłaś? :P🖐️ "romans kwitnie " Taaaakie rzeczy z nią robiłem w snach. :classic_cool:🖐️

"spoko wiem, że niczym księżniczka z bajki czekasz na swojego księcia na białym koniu... tylko jak widać książę coś zamarudził" taaa... na ksiecia , niech Ci bedzie ...nie chce mi sie spierac :]

"Raczej nie ulży, bo uznasz mnie za freaka w negatywnym znaczeniu. Sama go zachwalałaś to teraz opowiadaj. Nie będę się cieszył, ani smiał." Nie wiesz co sobie pomysle wiec mi nie wmawiaj :P "No nie wiem. Jeszcze nidawno najchętniej bys mnie zabiła." Nie no zabic ochoty nie malam ale jakies male tortury dla relaksu? czemu nie ;) :P "Oj tam jest do d**y ale co z tego, swoje trzeba przeżyć. A co nie adorował Cię, że tak się zasmuciłaś?" To nie o spotkanie chodzi bo jak juz pisalam bylo bardzo milo a kolega nawet az za bardzo ale to wcale mnie nie ucieszylo bo generalnie mam w dupie innych facetow , dla mnie liczy sie tylko jeden :( "Taaaakie rzeczy z nią robiłem w snach. " A jakie ? jakie? ;) :P

"Nie wiesz co sobie pomysle wiec mi nie wmawiaj " Czekam aż napiszesz co Ci sie wtedy przytrafiło. :classic_cool:🖐️ "Nie no zabic ochoty nie malam ale jakies male tortury dla relaksu? czemu nie " Nie lubię BDSM. :p🖐️ "To nie o spotkanie chodzi bo jak juz pisalam bylo bardzo milo a kolega nawet az za bardzo ale to wcale mnie nie ucieszylo bo generalnie mam w dupie innych facetow , dla mnie liczy sie tylko jeden " Eh już nawet nie wiem co tu napisać. Jestes beznadziejna. :P:P:P🖐️ "A jakie ? jakie? " Nie mogę tu napisać, bo znowu się rzucą, że tak nie wypada. :P🖐️ Chlernie zmęczony dzis jestem. Miałem masę spraw do załątwienia i w rezultacie nie udało mi się nic załatwic. :o🖐️