Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Komu nie chce sie spać i ma ochotę pogadać ?

Polecane posty

"Czekam aż napiszesz co Ci sie wtedy przytrafiło." Aleś uparty jesteś :O ale jak chcesz czekac to czekaj ale bynajmniej sie nie doczekasz :P "Nie no zabic ochoty nie malam ale jakies male tortury dla relaksu? czemu nie " Nie lubię BDSM." haha świnia ;) :P btw . tez nie lubie , a fuj :O "Eh już nawet nie wiem co tu napisać. Jestes beznadziejna." Wiem i doceniam szczerosc 😭 "Nie mogę tu napisać, bo znowu się rzucą, że tak nie wypada." E tam ... chrzanić innych :classic_cool: "Chlernie zmęczony dzis jestem. Miałem masę spraw do załątwienia i w rezultacie nie udało mi się nic załatwic." Tak to bywa... ale jutro też jest dzień :)

Jeszcze do tego : "Nie mogę tu napisać, bo znowu się rzucą, że tak nie wypada." W życiu nie podejrzewałabym Cie o wypisywanie różnych dziwnych gorszących pierdół , nie znam Cie ale jakoś to do Ciebie nie pasuje :P

"Aleś uparty jesteś ale jak chcesz czekac to czekaj ale bynajmniej sie nie doczekasz " Ale czemu nie? Najwyżej poprawisz mi zjebany humor. Nie chcesz? :(🖐️ "haha świnia btw . tez nie lubie , a fuj " A ja myslałem, że ten Twój wczorajszy makijaż to przygotowania do takich zabaw. :P🖐️ "Wiem i doceniam szczerosc " Nie martw się i tak są tu gorsi od Ciebie. :o:P🖐️ "E tam ... chrzanić innych " Kolega Cię dostatecznie nie dowartościował? :P🖐️ "Tak to bywa... ale jutro też jest dzień " Dodaj, że tak samo chujowy. :P:classic_cool:🖐️ "W życiu nie podejrzewałabym Cie o wypisywanie różnych dziwnych gorszących pierdół , nie znam Cie ale jakoś to do Ciebie nie pasuje " Wyglądam aż tak niwinnie? :o🖐️ No ale masz rację, ograniczam się tylko do fantazjowania. :classic_cool:🖐️

"Ale czemu nie? Najwyżej poprawisz mi zj**any humor. Nie chcesz?" No ja nie wiem noo... uczepiles sie tego jak rzep psiego ogona ... :P "A ja myslałem, że ten Twój wczorajszy makijaż to przygotowania do takich zabaw." Przejrzałeś mnie 😭 ;) "Nie martw się i tak są tu gorsi od Ciebie." To fakt ale marne mi to pocieszenie :O "Kolega Cię dostatecznie nie dowartościował?" A czym mialam sie dowartosciowac? tym że pisalismy jakies dyrdymały? no daj spokój... "Dodaj, że tak samo ch*jowy." Ok, wedle życzenia : jutro bedzie też dzień , tak samo chujowy jak dzisiejszy :P "Wyglądam aż tak niwinnie? No ale masz rację, ograniczam się tylko do fantazjowania." Szczerze? tak wygladasz niewinnie jak aniołeczek i taki słodki misio :) Tylko proszę bez zbędnej nadinterpretacji :)

"No ja nie wiem noo... uczepiles sie tego jak rzep psiego ogona ... " Napisz i będziesz mieć mnie z głowy na dobre. :P🖐️ To chyba uczciwa propozycja. :D🖐️ "To fakt ale marne mi to pocieszenie " No popatrz przecież beznadzieja jest relatywna. Jezeli są gorsi od Ciebie i to dużo gorsi to Ty nie jesteś taka zła. :P:classic_cool:🖐️ "A czym mialam sie dowartosciowac? tym że pisalismy jakies dyrdymały? no daj spokój... " Co Ty tak serio wszystko bierzesz. :P🖐️ "Ok, wedle życzenia : jutro bedzie też dzień , tak samo ch*jowy jak dzisiejszy " Dziękuję, pozbawiło mnie to wszelkich złudzeń... :classic_cool:🖐️ "Szczerze? tak wygladasz niewinnie jak aniołeczek i taki słodki misio Tylko proszę bez zbędnej nadinterpretacji " To teraz już wiem, czemu przegrywam. :D:classic_cool:🖐️ Nawet nic nie zdążyłem napisac. :o:P:classic_cool:🖐️

"Napisz i będziesz mieć mnie z głowy na dobre. To chyba uczciwa propozycja." Oj ale nadal nie potrafie zrozumiec dlaczgo tak tego sie uczpiles :P "No popatrz przecież beznadzieja jest relatywna. Jezeli są gorsi od Ciebie i to dużo gorsi to Ty nie jesteś taka zła." Mam gdzieś że inni moga byc bardziej beznadziejni od mnie , dla mnie wazne ze jest to sama dla siebie jestem dno i wodorosty . Amen :) "Co Ty tak serio wszytsko bierzesz." Nie wiem... bo mam zjechany humor wiec pewnie dlatego :P "Dziękuję, pozbawiło mnie to wszelkich złudzeń..." Proszę bardzo , polecam się na przyszłość :classic_cool: "To teraz już wiem, czemu przegrywam. Nawet nic nie zdążyłem napisac." No wiem dlaczego zawsze przegrywasz? bo wygladasz niewinnie i jak slodki misio? pff... jak dla mnie to zaleta :)

"Oj ale nadal nie potrafie zrozumiec dlaczgo tak tego sie uczpiles " Bo nie chcesz napisać. Tym bardziej mnie to ciekawi. Podstawy psychologii. :p🖐️ "Mam gdzieś że inni moga byc bardziej beznadziejni od mnie , dla mnie wazne ze jest to sama dla siebie jestem dno i wodorosty . Amen " Wcale tak nie myślisz. Czelasz na pocieszenie. ;):P🖐️ "Nie wiem... bo mam zjechany humor wiec pewnie dlatego " A to czemu? Nawet jeżeli z jego powodu to przecież niedługo sie zobaczycie. :classic_cool:🖐️ "No wiem dlaczego zawsze przegrywasz? bo wygladasz niewinnie i jak slodki misio? pff... jak dla mnie to zaleta " W dzisiejszych czasach trzeba wyglądać, jak groźny macho. :classic_cool:🖐️ "to co studiujesz ? " Informatykę, to teraz tredny. :o A Ty? 🖐️

"Bo nie chcesz napisać. Tym bardziej mnie to ciekawi. Podstawy psychologii." Tutaj nie napiszę bo mi wstyd , choc i tak wiadomo żem mameja i nieudacznik :O "Wcale tak nie myślisz. Czelasz na pocieszenie." Nie wiesz co mysle ...a czy czekam na pocieszenie? czasem napewno tak i nie bede sie spierala ze nie ale to nie zmnienia faktu ze ludzie juz takie glupoty pisza badz mi mowia byleby pocieszyc ze az mnie to porzadnie wkurwia i wole zeby sie zamkneli niz by pierdzielili takie bajki :O "W dzisiejszych czasach trzeba wyglądać, jak groźny macho." Przesadzasz ja tam wole fajnych misków :P "Informatykę, to teraz tredny. A Ty? " Informatyka ? :O ale kto co lubi :D SM specjalizacja : służby graniczne :)

"A to czemu? Nawet jeżeli z jego powodu to przecież niedługo sie zobaczycie. " No tak , bo teraz to co sie dzieje z moim zyciu to przez Niego choc moze i nie , w sumie to nie Jego wina ze sie zakochalam w Nim i ze tak cierpię . Czy sie zobaczymy? tak na dobra sprawe okazje bede miala i chcieć chce zobaczyc Jego ale wiem ze to nie jest rozsadne i lepiej byloby abym nie spotykala sie z Nim , bo i po co? zeby jeszcze bardziej potem tęsknic i beczec? albo zrobic z siebie idiotke? pisze idiotke gdyz nie mam pojecia jak mialabym sie zachowywac w Jego towarzystkie i co mowic , pewnie glupie "czesc" wyszloby nienaturalnie i beznadziejnie a juz nie mowiac o tym ze pewnie zatkaloby mnie i zburaczylabym sie jak nastolatka . Wczoraj rozmawialam z przyjacielem i utwierdzil mnie w przekonaniu ze lepiej abym sie z nim nie spotykala :) i tak tez sie stanie :)

"Wiara dopiero wstales?" Dzięki że masz mnie aż za takiego przegrańca. :O:classic_cool:🖐️ "Tutaj nie napiszę bo mi wstyd , choc i tak wiadomo żem mameja i nieudacznik " napisz na maila. ;)🖐️ "Nie wiesz co mysle ...a czy czekam na pocieszenie? czasem napewno tak i nie bede sie spierala ze nie ale to nie zmnienia faktu ze ludzie juz takie glupoty pisza badz mi mowia byleby pocieszyc ze az mnie to porzadnie wk**wia i wole zeby sie zamkneli niz by pierdzielili takie bajki " Mają rację. :P🖐️ "Przesadzasz ja tam wole fajnych misków " Nie rpzesadzam ale całe szczęście teraz wyglądam groźniej. Drżyjcie narody. :classic_cool:🖐️ "Informatyka ? ale kto co lubi " Niby takie przyszłościowe, a pracy znaleźć nie mogę. :P😭🖐️ "SM specjalizacja : służby graniczne" Nie mogę rozszyfrować SM, a nie chce mi się mysleć. :P🖐️ Chyba założę szkołę radzenia sobie z romatyczną miłością. :classic_cool:🖐️ Prawiczki opanowały ją do perfekcji. :classic_cool:🖐️

"napisz na maila." NIE a wiesz dlaczego? z przekory :P tak mnie namawiales ze jak teraz ci napisze to powiesz mi żem jest slaba i ulegla itd :P wiec nie napisze ha ! "Mają rację." wiem , zawsze mam racje :classic_cool: "Informatyka ? ale kto co lubi Niby takie przyszłościowe, a pracy znaleźć nie mogę." Przyszlosciowe? a kto Ci to powiedzial? moze kiedys to tak ale teraz? raczej nie , pelno jest informatykow na rynku pracy a tylko ci najlepsi i najsprytniejsi znajduja robotę ale nie ma co sie zalamywac , bedzie dobrze :) "Nie mogę rozszyfrować SM, a nie chce mi się mysleć." stosunki miedzynarodowe :P "Chyba założę szkołę radzenia sobie z romatyczną miłością. Prawiczki opanowały ją do perfekcji. " hehe świetny pomysł ;) :D

"NIE a wiesz dlaczego? z przekory tak mnie namawiales ze jak teraz ci napisze to powiesz mi żem jest slaba i ulegla itd wiec nie napisze ha !" Nic nie napiszę, a nawet jeżeli jestes uległa to co z tego. Takie są najlepsze. Zrób to dla mnie. 😘:D🖐️ "wiem , zawsze mam racje " napisałem mają rację, a nie masz rację. :P🖐️ "Przyszlosciowe? a kto Ci to powiedzial? moze kiedys to tak ale teraz? raczej nie , pelno jest informatykow na rynku pracy a tylko ci najlepsi i najsprytniejsi znajduja robotę ale nie ma co sie zalamywac , bedzie dobrze " Sobie to 4 miesiąc powtarzam. :o🖐️ "stosunki miedzynarodowe " masakra uczysz się stosunków? :classic_cool:🖐️ I to międzynarodowych na dokładkę. :classic_cool:🖐️ "ehe świetny pomysł " Będziesz mieć rabat. :classic_cool:🖐️

"Nic nie napiszę, a nawet jeżeli jestes uległa to co z tego. Takie są najlepsze. Zrób to dla mnie." O mamusiu , jesteś niereformowalny :O :P "napisałem mają rację, a nie masz rację." No i widzisz...czytac nawet nie umiem :O "Sobie to 4 miesiąc powtarzam." Kolega ma firme informatyczna ale czym sie doladnie zajmuje to nie wiem ...chcesz...moge Ci zalatwic ... :classic_cool: :P "masakra uczysz się stosunków? I to międzynarodowych na dokładkę." Jaka masakra...sama przyjemność ...a w UK bylam na paraktykach ;) :D "Będziesz mieć rabat. " Dziekuję bardzo ale może załóż coś innego bo ze szkoły rodzenia raczej nie skorzystam , jakby nie patrzeć aby mieć dziecko trzeba mieć i chlopa a ja mieć nie będę , nie chce sobie zycia spartolić , nigdy wiecej !!!

Brzydula , dziękuję i kolorowych snów 🖐️ 🌼 A tak na marginesie Z wiara to niech Ci bedzie jak tak nalegasz to zrobie Ci dobrze ;) :P i napisze ale na maila , wlasnie koncze pisac i wysylam :)

"No i widzisz...czytac nawet nie umiem " No cóż nie da się ukryć. :classic_cool:🖐️ "Kolega ma firme informatyczna ale czym sie doladnie zajmuje to nie wiem ...chcesz...moge Ci zalatwic ... " W jakim mieście? :classic_cool:🖐️ "Jaka masakra...sama przyjemność ...a w UK bylam na paraktykach " Dobrze zaliczyłaś? ;)🖐️ "Dziekuję bardzo ale może załóż coś innego bo ze szkoły rodzenia raczej nie skorzystam , jakby nie patrzeć aby mieć dziecko trzeba mieć i chlopa a ja mieć nie będę , nie chce sobie zycia spartolić , nigdy wiecej !!!" Radzenia, nie rodzenia. :o Jesteś jednak beznadziejna. :P🖐️ "A tak na marginesie Z wiara to niech Ci bedzie jak tak nalegasz to zrobie Ci dobrze " To ja się zrelaksuję, tylko patrz w oczy. :D🖐️

"W jakim mieście?" W moim hahaha :P "Dobrze zaliczyłaś?" Nie mnie to oceniac ;) :P "Radzenia, nie rodzenia. Jesteś jednak beznadziejna." Wiem ... :( bom zawsze wszytsko robie na raptusa i tak to wychodzi , nie doczytam , przekrece , namodze i sie komlikuje :O "To ja się zrelaksuję, tylko patrz w oczy. " Się wstydze :P

"W moim hahaha " Tzn.? :classic_cool:🖐️ "Nie mnie to oceniac " jaka skormna. :D🖐️ "Wiem ... bom zawsze wszytsko robie na raptusa i tak to wychodzi , nie doczytam , przekrece , namodze i sie komlikuje " Wybaczam 😘🖐️ "Się wstydze " To chyba jednak kiepsko zaliczyłaś. :P🖐️ Ok idę czytać maila. :P🖐️

Moze nie obciachowe ale mi takie historie dzien w dzien sie zdarzaja i czasem juz wymiekam , czuje sie jak najgorsza fajtłapa :O Czaisz ze kiedys kiedy jeszcze chodzilam do kosciola to w kosciele spodnica mi spadla? no zesz kurna moge takich sytuacji wiele podac ale nie podam bo wstyd :O

Gość myszka mini
Śpicie juz?

" Moze nie obciachowe ale mi takie historie dzien w dzien sie zdarzaja i czasem juz wymiekam , czuje sie jak najgorsza fajtłapa " ee tam to jest urocze. :D🖐️ "Czaisz ze kiedys kiedy jeszcze chodzilam do kosciola to w kosciele spodnica mi spadla? no zesz kurna moge takich sytuacji wiele podac ale nie podam bo wstyd " Chętnie poczytam, na poprawę humoru. :P🖐️ Jezeli chcesz się podzielić, rzecz jasna. W końcu i tak już jestes słaba i uległa. ;):P🖐️ "Śpicie juz?" Zaraz idziemy, tzn. idę. :P🖐️

Gość myszka mini
a chciałam wam cos wysłac... napisałam zajebista historie da kumpla ale skubana nie chce sie wysłac