Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Komu nie chce sie spać i ma ochotę pogadać ?

Polecane posty

"Nie mam pojęcia. Jechałaś tam do pracy czy w odwiedziny? Daj spokój on Ci w końcu wywietrzeje z główki. " Do pracy i w odwiedziny :D Mam nadzieje że wywietrzeje bo jak nie to nie wiem co zrobię... chyba polecę i zastrzele JEgo , przynajmniej bedę beczala że go zabiłam a nie dlatego ze mnie nie chce i ze tęsknie itd haha ;)

Idę wziąć kąpiel i się zrelaksować : zapale świeczki , wleje jakis fajny olejek do wanny , zrobie piane , włączę muzyke i będę moczyła swoje zwłoki , a nuż zasne i się utopię ( żarcik żarcik był oczywiscie ) :P Tak wiec jeszcze raz kosmatych 🌼 🖐️

"Kiedys tez sie uzaleznilam ale juz mi przeszlo , a teraz przez Ciebie tutaj przesiaduje " Jak zwykle moja wina. :P🖐️ "Nie lansuje sie i nie napisalam ze mam zamiar sie isc zabic z powodu tego ch*ja (przepraszam ) , chybabym upadla na glowe jakbym zrobila to z JEgo powodu :] " Miałem na myśli inne problemy. :P O samobójstwo z jego powodu Cię nie podejrzewam. :P🖐️ "Mądrze pisać a gorzej zrobić :] " Mysl na zasadzie. Pokażę mu jaka jesteś świetna, niech wie kogo odrzucił i żałuje. :classic_cool:🖐️ "No i widzisz nawet Ty masz prawie gotową a ja? nawet nie wiesz jak ciezko mi sie zebrać i pisać , próbowalam juz wiele razy ale nie idzie sie skupić " Bo ja ja napisałem już dawno, jednym ciurkiem. :P Bo jak tak po kawałku robię to nigdy nic z tego dobego nie wychodzi. :P🖐️ "Jak kazdy tutaj piszący " Niestety. :P🖐️ "A zeby to tylko do szóstej ale na kafe raczej siedziec nie bede cała noc , pojdę i książke poczytam zeby mi na całego w glowie sie nie poprzewracało " Wszystko jest lepsze od kafe. :o:classic_cool:🖐️ "Do pracy i w odwiedziny Mam nadzieje że wywietrzeje bo jak nie to nie wiem co zrobię... chyba polecę i zastrzele JEgo , przynajmniej bedę beczala że go zabiłam a nie dlatego ze mnie nie chce i ze tęsknie itd haha " Nie warto. :P Pocieszaj się, że w przyszłości nie będziesz musiałą się z nim męczyć. :P🖐️ "Idę wziąć kąpiel i się zrelaksować : zapale świeczki , wleje jakis fajny olejek do wanny , zrobie piane , włączę muzyke i będę moczyła swoje zwłoki , a nuż zasne i się utopię ( żarcik żarcik był oczywiscie ) Tak wiec jeszcze raz kosmatych " :D To miłego moczenia zwłok. Dobranoc. :)🖐️

\"Jak zwykle moja wina.\" A wcale ze nie jak zwykle :P ale akurat w tym przypadku Twoja wina , gdyby nie Ty to bym tutaj nie siedziala :P \"Miałem na myśli inne problemy. O samobójstwo z jego powodu Cię nie podejrzewam.\" No to masz szczescie ze niepodejrzewales :P :D \"Mysl na zasadzie. Pokażę mu jaka jesteś świetna, niech wie kogo odrzucił i żałuje.\" Oj staram sie staram tak mysleć tylko ze czasem nie wychodzi :) \"Bo ja ja napisałem już dawno, jednym ciurkiem. Bo jak tak po kawałku robię to nigdy nic z tego dobego nie wychodzi.\" Tak ciurkiem to napisac nie mam jak , materialy mam tylko na I rozdzial a reszta? nie mam pojecia skąd mam je wziąć , chyba z pod ziemi a promotor powiedzial ze jak sobie sama wybralam taki temat to musze i sama sobie radzic bo On nie zna sie na tym i nie ma pojecia skad brac materialy . A tematu zmieniac nie mam zamiaru i chocbym miala skonać to napiszę na ten ktory mam :classic_cool: \"Wszystko jest lepsze od kafe.\" e tam ... czasem mozna spotkać normalne osoby i ja sie o tym juz przekonalam . Prawie 3 lata temu poznalam chlopaka na pewnym(portalu ale nie na Kafe) , zaczelismy pisac na gg , potem byly telefony az w końcu sie spotkalismy i co? zostalismy przyjaciolmi , teraz nie ma dnia abysmy nie esemesowali ani nie dzwonili do siebie choc gorzej jest ze spotkaniami bo mieszkamy od siebie dosc daleko ( ponad 900km ) . Badz co badz ciesze sie ze poznalam Jego bo naprawde jest fajnym przyjacielem , potrafimy przegadac cala noc przez telefon hehe :D \"Nie warto. Pocieszaj się, że w przyszłości nie będziesz musiałą się z nim męczyć.\" To byl akurat żarcik ale tak serio juz pisząc to wiem ze jakbym byla z Nim to wiele nerwów by to mnie kosztowalo ale mimo wszytsko uwazam ze warto bo jest wyjatkowym facetem i szczesciaro jest ta ktora zostanie JEgo żoną :) Eh... ksiazke juz przeczytalam a teraz chyba polatam po necie i poczytam cos sobie a nuż coś ciekawego sie dowiem :D

Ale juz spadam , dość tego dobrego ... musze lecieć na miasto załatwić kilka spraw a najgorsze jest to że znowu facet mnie objedzie za to ze po terminie przyszłam i to ile? 3 tygodnie :O no ale trudno , wcisnę kit ze nie miałam czasu bo dzieci mi chorowały ... hehe ( żarcik żarcik był :P ) eh...jakoś to będzie :D miłego dnia zyczę :D P.S. a tak wlasciwie to dlaczego ja to wszytsko piszę? :O Lepiej wnikać nie będę :)

"A wcale ze nie jak zwykle ale akurat w tym przypadku Twoja wina , gdyby nie Ty to bym tutaj nie siedziala " siedzisz tu bo chcesz i/lub nie masz nic innego do roboty w danej chwili. :P Nie zwalaj na mnie. :P🖐️ "Oj staram sie staram tak mysleć tylko ze czasem nie wychodzi " Wersja mocniejsza... Wyobraź sobie, jak sra. :D:classic_cool:🖐️ "Tak ciurkiem to napisac nie mam jak , materialy mam tylko na I rozdzial a reszta? nie mam pojecia skąd mam je wziąć , chyba z pod ziemi a promotor powiedzial ze jak sobie sama wybralam taki temat to musze i sama sobie radzic bo On nie zna sie na tym i nie ma pojecia skad brac materialy . A tematu zmieniac nie mam zamiaru i chocbym miala skonać to napiszę na ten ktory mam " A ile masz jeszcze czasu? :classic_cool:🖐️ "e tam ... czasem mozna spotkać normalne osoby i ja sie o tym juz przekonalam . Prawie 3 lata temu poznalam chlopaka na pewnym(portalu ale nie na Kafe) , zaczelismy pisac na gg , potem byly telefony az w końcu sie spotkalismy i co? zostalismy przyjaciolmi , teraz nie ma dnia abysmy nie esemesowali ani nie dzwonili do siebie choc gorzej jest ze spotkaniami bo mieszkamy od siebie dosc daleko ( ponad 900km ) . Badz co badz ciesze sie ze poznalam Jego bo naprawde jest fajnym przyjacielem , potrafimy przegadac cala noc przez telefon hehe " To oczywiste. Poza przegrańcami są tu tez osoby, które mają chwilowego doła. :P🖐️ Takie moga być dobrymi znajomymi. :P🖐️ "To byl akurat żarcik ale tak serio juz pisząc to wiem ze jakbym byla z Nim to wiele nerwów by to mnie kosztowalo ale mimo wszytsko uwazam ze warto bo jest wyjatkowym facetem i szczesciaro jest ta ktora zostanie JEgo żoną " Jak ja się ciesze, że posiadłem umiejętnośc trzeźwego myślenia w stanie zakochania. :P🖐️ Już widzę to szczęście tej żony u boku tego wyjątkowego faceta. :P🖐️ "Eh... ksiazke juz przeczytalam a teraz chyba polatam po necie i poczytam cos sobie a nuż coś ciekawego sie dowiem " :D i znowu nocne posiedzenie na kafe. :classic_cool:🖐️ "Kurde no i przesiedzialam cala noc na kafe no ok pół nocy Chyba znowu zaczelam sie uzalezniać Przegralam zycie !!! " Dodam tylko, że z kretesem. :P🖐️ "Ale juz spadam , dość tego dobrego ... musze lecieć na miasto załatwić kilka spraw a najgorsze jest to że znowu facet mnie objedzie za to ze po terminie przyszłam i to ile? 3 tygodnie no ale trudno , wcisnę kit ze nie miałam czasu bo dzieci mi chorowały ... hehe ( żarcik żarcik był ) eh...jakoś to będzie miłego dnia zyczę P.S. a tak wlasciwie to dlaczego ja to wszytsko piszę?" Czytając to chciałem zadać to samo pytanie. :o:P🖐️ Najwyraźniej poczułaś wewnętrzną potrzebę uzwenętrznienia się. :P🖐️ Mi tam to nie przeszkadza. :)🖐️ Lepiej wnikać nie będę

jeny a co tak wczesnie na kafe robisz? Odn pracy- dzis sie zbiorę i zacznę tworzyć , czuje że mam wenę wiec nie bede jej marnowała :P A dzieci nie mam jak na razie i tego będę sie 3mać :D Ooo... biedne dzieciątka te które będą miały mnie za mamuśke :O A tak serio to bez kitu chyba znowu kafe mnie wciagneło , niech to diabli :O a tak dobrze mi szło 😠 Tak na marginesie to powiem ze takie marudzenie na kafe pomaga , moze nie na dluzsza metę ale na krotka to i owszem... dzis wstalam z mocnym postanowieniem poprawy... w poniedzialek fryzjer , kosmetyczka a dzis wreszcie rusze dupe i 1 raz od tygodnia pojde pobiegac co mnie relaksuje , tylko muszę zwerobowac kumpla bo sama nie chce :) eh...wczoraj dzien zaczal sie nieciekawie a wrecz fatalnie ale chwalic sie nie bede bo wezmiecie mnie za totalna oferme i mameje :P

Ucieło mi :O -> za to dziś jestem jak juz wspomnialam calkiem ok , juz panuje co bede dzis robila ...wiem wiem...nigdy nie planuje ale dzis to wyjatek jest :D Posiedze jeszcze tutaj troszke , poprzewracam sie w wyrku i zaczynam działać :D milego dnia :D

Gość
ItsOnlyMexx_20 A ładną mam stopkę? ładna wezmę Ją do buzi i będę ssał...lizał każdego paluszka.... :P ;) ;)

Oj Złoty ... od rana takie mysli? NAPALENIEC :P Zapytalam juz na innym topiku ale tutaj powtórzę : podobno zbanowany zostałeś ? zmartwychwstałeś , wkręciłeś Nas czy też podszyw był ? :P

Gość
ItsOnlyMexx 👄 Tęskniłem za Tobą 👄 wiec jestem przy Tobie na dole ....przy stopkach....lizę..całuje....masuje....👄 btw. Złotego nie wolno banować :classic_cool: to grzech :o :o

Gość
klękam. ..patrze na Ciebie ....na Nią.... 👄 gładzę po udzie....całuje po brzuszku....uśmiecham się do Pusi.... ;) ;) ;) głaskasz mnie po głowie... ;) ;) przytulasz do łona... :P ;) ;) ;)

eh...Złoty Tobie to chyba kobitki brakuje :P Mam dzis dobry humor więc również mogę pofantazjować :D : oj Złociutki również tęskniłam 😭 :P , nie mogłam zasnąć wczoraj myślać o Twoich pocałunkach , niemalże nie czułam Twoich ust na swoich które przesuwały się po całym moim ciele, coraz niżej i niżej ... Twojego gorącego oddechu ... wrrr... Jakże miły byłby to początek dnia eh... :P

O tak... a ja patrzę w Twoje piękne oczęta ... widzę Twój uśmiech , błądzę językiem po Twoim nagim ciele ... :P ...

Gość
podnoszę się do góry ...całuje dłoń...wkładam paluszki do buzi...obciągam ...całujesz mnie w ramie...trzymasz za pośladki... dłonią błądzę po Twoich piersiach....masuje..uciska...stękasz.... twardnieje...rośnie.... robi się sztywny....mój penis.... :P ;) ;)

Gość
chwytasz go palcami... obciągasz skórkę.... jajka masujesz...lekko ugniatasz....liże Twoja szyje...ramie....pocierasz kutaskiem Swoja łechtaczkę....

Ale to nie tak powinno być ... to już srodek akcji a gdzie był początek :P Tak więc: delikatnie rzucasz mnie na łózko ( powtarzam DELIKATNIE i z wyczuciem , nie chcialabym dostać wstrząsu mózgu ;) :P ) Powoli rozbierasz ... rozpinam Twoje spodnie , zdejmuję koszule ... zaczynam pieścić ... językiem przesuwam wokół sutków ... całuję ssię oraz przygryzam ... schodzę coraz niżej i niżej... No i to by było na tyle ...stac mnie na więcej ale sie wstydam :P Zreszta tutaj dzieci zagladaja a nie chce ich gorszyc :P

oj Złoty a co to ma być ? cyber seks? haha ... mnie to nie kręci :P Zreszta tak jak pisałam gorszyć dzieci nie mam zamiaru i nieprzyzwoitych słów używać też nie będę choc opisując cala ta sytuacje byłoby trzeba :P

Gość
tak szybka akcja :P ;) bo czasu nie mam :o :o :( schodzisz do pępka całujesz...rozpinasz spodnie...guziki strzelają... penis w majtkach się pręży...ściągasz...uwalniasz ptaszka....;) ;) Jest duży...ładny...głaskasz grzybka...całujesz jajka...ssiesz w buzi.... jak dobrze kochanie...weź go...otwierasz usta..wkładam do środka... jest ciepło ...wilgotno...cudownie...chwytam Ciebie za głowę ...nadaje rytm Twoim ruchom.... :P ;)

Gość
ItsOnlyMexx wyjmuje go z Twoich usta...całuje w czółko ..kochanie skończę...jak wrócę...wieczorem... 👄 :P ;)

Dodałabym co nie co ale... nie wypada tak na publicznym forum no i sie wstydzę :P A tak na marginesie to : jak szybki numerek to tylko rano przed pracą ...niby nic wielkiego ale jakiego powera daje :P

Gość
ItsOnlyMexx Rano zawsze mi stoi... :P ;) jestem gotowy... na biurku...pod natryskiem....w kuchni po śniadaniu...szybikie uściski....wzniesienia... czułe i namiętne całuski.... :P ;)

Złoty jak możesz deprawować ;) młodą i niewinna dziewczynę? a wstydz się !!! :P Lepiej leć tam gdzie masz lecieć i nie zawstydzaj mnie bom juz cała czerowana :P milego dnia :)

Gość
ItsOnlyMexx Kochana Moja Dziewico :P ;) 👄 ❤️

Gość
pa 👄 Miłego....:P ;) 🌻