Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajac sie przyszła MaM

Waszym zdaniem ...?

Polecane posty

Gość WWWFFEW
1

Gość mi tez pierwszy sie bardzo
podoba. Osobiscie nie znosze wozkow czerwonych (i innych pokrewnych kolorow typu bordo), bo sa cholernie oklepane i wszystkie mamy od paru lat lataja z czerwonymi wozkami.

dokladnie czerwonych na ulicach jest od zajeb.... chyba zdecyduje sie na ten 1 i nie ebede wymyslac kolorystyki a tak to uniwersalny i dla czł i dla dziew

Gość _nowa_
mi się podoba i jeden, i drugi

Gość A MOIM ZDANIEM CZERWONYCH
WOZKOW PRAWIE W OGOLE NIE MA. CHOCIAZ TEZ BYM GO NIE KUPILA. granaciki sa ladne, ale dlaczego akurat ten model wozka??? niski, taka torba na kolkach bleeeeeeeeeee

Gość tylkome
a ja chce czerwone:D kolorystyka jak pierwszy mialam 10 lat temu wiec chce odmiany:) z tych dwoch 1

a ja wiecej niz czerwonych widze na ulicach mojego miasta niebieskich czy granatowych....ja sie sama rozgladam za wozkiem i bedzie chyba zielony..http://www.allegro.pl/item584316895_bexa_b3_wozki_3w1_fotelik_samoch_kola_pompowan.html ... a ogolnie model mi sie podoba autorki...a ktos tu pytal czemu taki model..wiesz nie kazdemu podobaja sie wozki na 3 kolkach...i nie musi tak byc...bo kazdy ma inny gust. Pozdrawiam

imili86>>> ja się na tym kompletnie nie znam ale ten wózek co wkleiłaś jest chyba bardzo praktyczny...? i wydaje się dosyć lekki. Z kolorystyki ten czarny + kwiaty jest śliczny :) co do autorki to 2

Gość pierwszy śliczny
:)

Gość żaden

Gość ja tez mowie ze pierwszy
i tez uwazam, ze czerwone to oklapane. U mnie wsrod znajomych, a takze w rodzinie co jedna to kupuje czerwony wozek, ewentualnie czerwono-granatowy, ja juz nie moge patrzec na te kolory, bo jest ich peeeeelno. A ten pierwszy wozeczke bardzo mi sie podoba.

juz kupiony nie ma się co spuszczać byle był praktyczny:) mi sie akurat taki typ podoba bo miałam okazje miec stycznośc z takim wózkiem i wiem ze jest praktyczny nosic po schodach go nie bedede musiała wiec mi odpowiada a co do 3kołowców to mi nie odpowiadaja :)