Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jonicka

Ogladacie teraz Rozmowy w toku?

Polecane posty

Gość Jonicka
psycholog faja, zdbana kobieta w moim mniemaniu :)

A mi ona nie wyglądała na wypłukaną z uczuć. Bardziej na kobietę rozsądną i świadomą swojej decyzji. TO JEJ CIAŁO DO CHOLERY I MA PRAWO ROBIĆ Z NIM CO CHCE! z jakiej racji Wy macie decydować o tym, czy ona ma urodzić czy nie? z jakiej racji macie i chcecie decydować o ciąży kobiety która tego dziecka nie chce?? Będziecie na nie płacić? wychowywać je? jak jesteście wszystkie takie przeciwne aborcji to zacznijcie adoptować te biedne dzieciaki porzucone przez matki w szpitalach! Jak z Was takie święte matki polki to adoptujcie kilka małych dzieciaków chorych na jakieś poważne choroby, zajmujcie się nimi 24/h, patrzcie jak cierpią, jak życie spędzają na łóżkach, myślcie że nigdy nie zaznają prawdziwego szczęścia. Taki dzieci mają się rodzić? Ok ale zajmijcie się nimi w takim razie!

Gość wrrrr*******
koooor poco one giry rozkladaly:O:O:O!!!!!!!!!!!!! biedne dzieci:( co za kurwiska no!!!!!!!!!!!!

Gość kamyk009
bez przesady tyle razy aborcje robic? co to mózgu nie maja te kobiety czy co???

Gość a de ha de...
złoooo zamknij ryja, to mogla kopyt nie rozwalac !!!! dziecko sie na swiat nie prosilo!!! kuuurwa mogla urodzic i oddac a nie szmata zajebana kurwa bym jej wjebala jak bym ja spotkala heheh

Gość kamyk009
pieniedzy nie miala na spirale a na aborcje miala--ale smieszne

Gość kamyk009
ja placilam za spirale 500zł , a ile kosztuje aborcja pewnie z 3 tys,zł

Gość Jonicka
zlooo ze swoim cialem kazdy moze robic sobie co chce, ale kiedy pojawia sie w nim zycie to juz nie jest to twoje cialo do cholery! A dzieci nie sa nasza wlasnoscia. "Sa synami i corkami zycia"! Zwroc tez uwage, ze sa to kobiety, ktore usuwaja ciaze wielokrotnie, a to juz nie jest odpowiedzilnosc, to jest egoizm!!!

A potem domy dziecka są przepełnione, nikt takich dzieci nie chce. Jak jesteś taka mądra to zacznij adoptować! Kościół Wam wmówił, ze dzieci TRZEBA rodzić a Wy się tego uczepiliście jak rzep psiego ogona. Każda kobieta jest wolnym człowiekiem, ma własne prawa i ma też prawo decydować o tym czy chce dziecko czy nie! Kuźwa nie rozumiem dlaczego Wy tego nie potraficie zrozumieć...

Gość Serio tucznik .
;dziecko sie na swiat nie prosilo!; -- > nie prosiło sie to i kurwa nie przyszło :classic_cool: A antykoncepcja nie jest 100% gwarancją nie zajścia w ciąże ( chyba was matoły uczyli tego :O) Coś że mogła sie nie bzykać jak nie chciała mieć dzieci . Rozumiem idiotko , ze ty kochałaś się tylko tyle razy w życiu ile masz dzieci . :O żal.

A dzieci nie sa nasza wlasnoscia a czyją własnością?? Boga?? A bóg Ci będzie przesyłał co miesiąc 1000 zł na utrzymanie? Kto Ci pomoże jak nie będziesz w stanie tego dziecka wychować? Państwo ma wychowywać? I jak dobrze wiadomo gówno robi nie wychowuje. Domy dziecka są przepełnione, dzieci trafiają do jakiś patologicznych rodzin... naprawdę cudowna perspektywa...

Gość kamyk009
ale nie tyle razy ? moglabym, zrozumiec jak sie przytrafilo i usunela ale raz ,a nie tyle usuwac -koszmar

Gość kamyk009
stosuje antykoncepcje juz 7 lat i jakos w ciazy nie zaszlam - a one to w ogóle nawet nie pomyslaly o zabezpieczeniu

Gość a de ha de...
tucznik zal :O :D:D idz sie utop :D

kamyk - ta kobieta ma 60 lat... w tamtych czasach antykoncepcja nie była tak znana i rozpowszechniona...

Gość werfxcvfdgtge
po huj dzieci robia ja pierdole co za maciory :D:D tuczniki jebane :D:D zal :D

Gość bardzowiele kobiet z pokolenia
gdyby te wsztkie kobiety sprzed 30-40 lat faktycznie urodzily i oddały domy dziecka pęklyby w szwach. Ta kobieta w czerwonym strasznie wreszczy i moralizuje, ciekawe, czy protestowała przed drzwiami w gabinetach spoldzilni lekarskich, gdzie dokonywano masowo aborcji na zyczenie. Nie sadze, bo takich protestów nie było. Teraz jest moralna, bo to łatwe, a gdzie byly te wszystkie moralizatorki wtedy?

Gość Jonicka
Akurat wiekszosc tych kobiet nic nie wspominala o problemach finansowych.

Zgadzam się ze Złoooooooo! To nie Wasz cipa, więc odpierdolta się! Niech każdy, kto jest przeciw aborcji, weżmie do siebie dziecko z Domu Dziecka, a nie pruje się na kafeterii!!!

Gość macie pewność że wasze matki
tego nie robiły??? może miałaby jedna z drugą po siedmioro rodzeństwa :) poza tym nie osądzaj innych bo nie wiecz co ciebie w życiu może spotkać :P

Gość Jonicka
Nie obchodza mnie ciala i zycie tych bezdusznych i wrednych matek. Obchodza mnie bezbronne, nienarodzone dzieci! Takie jest moje zdanie i mam prawo osadzac kogo tylko chce jesli mi nie odpowiada.

Jonicka Nie obchodza mnie ciala i zycie tych bezdusznych i wrednych matek. Obchodza mnie bezbronne, nienarodzone dzieci! To zacznij oddawać 3/4 pensji na dzieci z domów dziecka albo adoptuj sobie 5 chorych maluchów jak Cię tak to obchodzi...

Gość bardzowiele kobiet z pokolenia
do macie pewnosc- no własnie - gdy bylam na studiach, naprawde bardo wiele dziewczyn poddawało sie aborcji. To teraz szczesliwe , szanowane matki, babcie - nie rozpłyneły sie przeciez!

tragikomedia koszmarek 9 razy aborcja- i ona winy odkupiła bo się modli za dzieci zabite w łonie matek no kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i jakie brawa na koniec dostała!!!

Gość tez---
tez usunelam ciaze 30 lat temu. wtedy mowiono o tym ze to jest choroba i mozna usunac do 4 m-ca. nikt z lekarzy nie mrugnal okiem dajac skierowanie do szpitala na aborcje. ja usunelam w szpitalu za darmo lezalam przepisowe 3 dni. bylo znieczulenie. nikt nie rozmawial o zabezpieczeniu na przyszlosc. zabiegi odbywaly sie tasmowo. codziennie po kilka. teraz wiem jak wyglada plod w poszczegolnych m-cach i w zyciu nie zgodzilabym sie na to po raz drugi.

nie jestem za aborcją i nie jestem przeciw ale gdzie rozsądek? jedna wpadka trudno ale 9 razy? to już chore

Gość elelemelek wróbelelek
Dla niekumatych powtórzę Każda/każdy, kto rzucić chce kamieniem, niech odda część pensji na domy dziecka lub jesli ma ochotę dużymi kamieniami - niech po prostu weźmie dzieciaka do siebie, pokazując, że to nie problem wychować dziecko

Gość problem w tym że wszyscy
bronią tych nienarodzonych, a te co już są na tym świecie jakoś se poradzą :P:P:P:P no może jeszcze pyskacze zorganizuja jakiś protest pod gabinetem ginekologa albo sprzeciwią sie postawieniu blisko swoich wychuchanych mieszkań kolejnego domu dziecka, czy opieki (bo tam przecież taki element jest) :P

Dla niekumatych powtórzę Każda/każdy, kto rzucić chce kamieniem, niech odda część pensji na domy dziecka lub jesli ma ochotę dużymi kamieniami - niech po prostu weźmie dzieciaka do siebie, pokazując, że to nie problem wychować dziecko a co ma piernik do wiatraka? ci którzy są za karą śmierci dla morderców mają posadzić drzewko? czy brać małych psychopatów do domu? a ci którzy sa przeciwni kradzieżom mają rozdać wszystkie rzeczy materialne?? nie widzę związku- gdyby nie istniała antykoncepcja- owszem- ale w ciąże nie zachodzi się przez przeciąg- ot- wzięło zawiało i się przytrafiło

Gość a_ ja_ sobie_ mysle_
a mnie sie wierzyc nie chce. Ogladam programy drzyzgi i zaczynam wierzyc ze za kase ludzie sa w stanie powiedziec wszystko. Dla mnie to troche absurdalne ( 9 razy ?? ). Dzis kasa zawładneła całym swiatem, wiec nie zdziwiłabym sie gdyby taka babka za 5 tys opowiadala takie rzeczy.