Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jonicka

Ogladacie teraz Rozmowy w toku?

Polecane posty

a antykoncepcja zabroniona jest przez kosciól - kraj mamy ponoć w 98% procentach katolicki, wiec co? Metody naturalne i 7ro dzieci wychowywanych przez panstwo? a co ty z tym kościołem o ile mi wiadomo środki antykoncepcyjne są wciąż jeszcze do kupienia :P zresztą to już jest bzdura- nie stosować antykoncepcji bo kościół zabrania ale stosować aborcję ???:D!

Gość dovemove
po pierwsze to lepoieuj nie wciagajmy w dyskusje tematu obrony zwierzat, bo to rownbie burzliwy, ale calkiem inny temat. a czy Ty widzisz różnice między czymś małym - zarodkiem wielkości paznokcia a dużym, dorosłym człowiekiem?? bo chyba nie... A zwierzęta to można zabijać i jakoś żadna z Was się nie oburza na myśl, że zdzierają rocznej foce skórę... obchodzi Was coś co nie widzi, nie słyszy, nie mówi, NIE MYŚLI, nie czuje, coś co CZŁOWIEKIEM staje się w późnych miesiącach życia kiedy może już samodzielnie przetrwać!! widzialam film o aborcji na 12-tygodniowym dziecku i chociaz nie watpie, ze takie dziecko jesczze nie mysli, to nie wmowisz mi ze nic nie czuje?!?!?! to DZIECKO chociaz nie wiedzialo co dokladnie sie dzieje instynktownie wyczulo niebezpieczenstwo i probowalo jak najdalej odsunac sie od zimnego haka ktore je skrobalo.... nie lezalo nieruchome, probowalo 'uciekac' na tyle na ile moglo, gwaltownie sie ruszalo.... to juz jest MALY CZLOWIECZEK.....!!