Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trutututowa

chodzimy za ręce a jesteśmy kolegami/

Polecane posty

Gość anankastijski
bron boze mu nie sprzataj ani nie gotuj! powiedz ze sory ale nie masz czasu..bo umowilas sie ze znajomym, a jak sie wkurzy to mu powiedz ze przeciez jest tylko kolega... a mile chwile zawsze mozecie spedzic...zacznij czerpac z tego korzysci ale nie daj sie wrobic w bycie kura domowa bez zobowiazan!

Gość dupcyngierP
kurde kobieto nie daj sie mu wrabiac, on Cie wykorzystuje, ma laske z ktora moze sie poseksic, spedzic milo czas i jeszcze mu posprzata i ugotuje a jak mu sie spodoba in na dupa to poleci do niej i nic dla niego nie znaczysz! tez zacznij z tego czerpac korzysci, zgadzaj sie na mile chwile, ale cen siebie i nie sprzataj mu jutro ani nie gotuj! zabraniam Ci tego dla Twego dobra!

Gość trutututowa
nie robić tego nawet jesli w tym czasie on bedzie naprawiał mi samochód?

Gość dupcyngierP
no skoro on tez Ci w czyms pomoze to juz inna sprawa...;)

Gość trutututowa
to niby tak ma być on z kumplem od 2 dni naprawiają samochód jego, zebym ja sie mogła na nim uczyc jezdzic, i jutro tez cały dzien maja przy nim siedziec, a ja mam im ugotować, problem jeszcze taki ze nie cierpie jego kolegi!!!

Gość dupcyngierP
jakos moze przebolejesz tego kolesia... pamietaj o jednym: dystans i pokaz mu ze sie cenisz! :)

Gość trutututowa
więc jutro tylko obiadek, zero sprzątania, prania itp. tylko dlatego, ze samochód bedą naprawiac, na przyszłosc przyzekam przy swiadkach zero takich rzeczy!!!:D

Gość ghicior
szczerze?????????? kopnij mocno w d*** zeby mu sie dobrze bieglo i machaj na pozegnanie

Gość 0978345hdfgh
autorko gratuluje wjebania sie w szambo oraz genialnego pomyslu o dupodajstwie. masz, co chcialas :classic_cool: pozdro

Gość zajebiscie szczesliwa

Nie wiem, po co faceci łapią za rękę na zakupach, jeśli im nie zależy na niczym więcej. Sama miałam podobną sytuację z \"przyjacielem\", ale to trzymanie za rękę nic dla niego nie znaczyło...

Gość arabelta
a moj przyjaciel wlasnie mnie nie trzymal za reke podczas naszego seks-ukladu a potem sie okazlao ze naprawde jest we mnie bujniety tylko sie bal do tego przyznac i teraz jestesmy para :)