Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

JAK SKOPIOWAC FOTKE Z sympatii

Polecane posty

???? podoba mi sie fryzura jednaj pani i chce isc z nia do fryzjera, zdjecia nie moge skopiowac:( jak drukuje cala strone to zdjecie sie nie drukuje... musze je skopiowac i zrobic czarno biale - wtedy wydrukuje... pomozcie

Gość dkkdkdk
Kretynko, ta strona ma zabezpieczenia przed kopiowaniem.

Gość robisz print screen
i wklejasz do painta ,takim to dziecinnie prostym sposobem omijasz to wielkie zabezpieczenie :D

dziekuje:) juz mam:) a prosilam ja zeby mi to zdjecie wyslala to nie chciala swinia jedna a ja i tak je mam haha jednak dobroc sie nie oplaca:)))

Gość ssssss11
A niby dlaczego obca kobieta mialaby ci wysylac swoje zdjecie, bo chcesz sobie zdrobic taka fryzure jak ona ma?????

Gość ssssss11
Swoją drogą, nie ma to jak być oryginalnym i mieć własną inwencję. Kopiowanie fryzury z cudzych zdjęć - żałosne:(

sama jestes zalosna:) zawsze chcialam miec taka fryzure i szukalam odpowiednich zdjec na necie, wczoraj przez przypadek natknelam sie na jej fotke. Ma pieknie wycieniowane wlosy, wlasnie o cos takiego mi chodzilo:) ja mam dluzsze wlosy i ciemniejsze, wiec efekt i tak bedzie inny. wole isc do fryzjera ze zdjeciem bo fryzjerka moze mnie nie zrozumiec i zrobic na glowie cos czego nie chce:P wczoraj do pani ladnie napisalam, myslalam,ze sie ucieszy ze komus ta fryzura sie spodobala i przesle mi ja bez problemu na maila a dzis widze ze usunela fotke ze strony glownej... ale w albumie zostawila:P