Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaboga święta

co robicie z kupą noworodka?

Polecane posty

Gość ty lepiej
zrobisz jak jeszcze sobie poczytasz a o dziecku pomysl za 10 lat najwczesniej bo jak taka rozgarnieta jestes to matka z ciebie bedzie niezla ;) a wogole to widac jak cie chowali cos o wrzucaniu kupy do pralki piszesz pierwsze slysze w stodole sie chowalas panno na wsi i wiejskie wyobrazenie o zyciu masz

Gość wandzia z gdańska
olaboga - to było dawno temu, wiec nie pamietam, ale jak moja siostra była mała i używała pieluch tetrowych, to raczej gówna sie nie wrzucało do pralki Gówno do kibla, a zabrudzoną pieluchę do pralki. Ale nie pełną sraki

" olaboga - to było dawno temu, wiec nie pamietam, ale jak moja siostra była mała i używała pieluch tetrowych, to raczej gówna sie nie wrzucało do pralkiGówno do kibla, a zabrudzoną pieluchę do pralki. Ale nie pełną sraki"sraki? :/sraczka, czyt. rozwolnienie u małych dzieci wbije się w tetrę więc co ty chcesz do kibla wrzucać? takie pieluchy się wrzuca pod bieżącą wodę a potem namaczamoja przez 6 miesięcy robiła tak rzadkie kupy, że nic byś nie wyrzuciła do kibla - z resztą - pierwsze słyszę, że ktoś tak robi u NOWORODKA bo noworodka temat dotyczy - kupy noworodka z zasady sa LUŹNE.

Gość vfwgrtrtg5rty54
ZJADAMY

Gość pamietam czasy gdy
wiadro namoczonych pieluch zasranych czekajacych az sie nazbiera zeby puscic pralke a ty narzekasz ze ci smierdzi pampers w zawiazanym woreczku foliowym

Gość wandzia z gdańska
nglko, wyluzuj się i nie bądx taka sztywna raz : mówię, że chodzi o moją siostrę, kupe lat temu, ja jako 4-5letni gówniarz nie analizowałam gówien dwa - sraka w znaczeniu kupa, nie w znaczeniu rozwolnienie trzy - myslę, że jak nie do kibla, to wypłukane do umywalki, bo jakos nie wyobrazam sobie, ze kilogramy gówna sie potem piorą razem z pieluchami

Gość vfwgrtrtg5rty54
wandzia tylko pozazdrościć problemów :-) poza tym chyba nikomu nie przyszło do głowy prać w gównach także bądź spokojna

dlaczego sztywna? po prostu nie lubie jak ktos sie tak wulgarnie wyraza i wierz mi, mozna byc luznym i nie tolerowac takiego slownictwa - bez wzgledu na to, co myslisz... teraz juz praktycznie tetry sie nie uzywa - jednorazowki sa tak tanie, ze sie nie opyla

Gość moja zasada
no nie bylabym tego taka pewna z wypowiedzi na kafeterii wnioskuje ze tu wszystko jest mozliwe

Gość wandzia z gdańska
No autorce chyba przyszło do głowy, zeby całą pieluchę tak jak jest wrzucić do pralki. "za dawnych czasów były tylko tetrowe i wyrzucało sie je do pojemnika bądz do pralki,"

Moja na samej piersi robiła trochę \"aromatyczne\" kupy, jak je kaszki i zupki to faktycznie ciężko bywa. Jak jest bardzo źle to pampers szybko do worka i do śmietnika a małą od razu myje bo tyłek też nie źle potrafi \"zapodawać zapaszkiem\". Śmieci wynoszę codziennie na wieczór, czasami i częściej