Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatusia S.

CO MYŚLICIE O KONKURSIE PIĘKNOŚCI DLA DZIECI?????

Polecane posty

Moja córeczka jest przesliczną dziewczynką i koleżanki sugerują mi, że powinna wziąć udział w konkursie piękności dla dzieci. Nie podoba mi się wcale ten pomysł. Czy takie dziewczynki nie wyrastają później na rozkapryszone małe damulki???

Gość Tez mam Wiktorie
juz niedługo skończy dwa latka myslę ze to nie jest potrerzebne dziecku to my rodzice chcemy sie dobrze poczuc pomysł chybiony

Gość osobiscie nie znosze takich
targowisk proznosci dla dzieci, ktore rosna i ktorym dopiero zaczyna ksztaltowac sie psychika.

Nie nie! nie pomyślcie, że chciałabym, tylko tak sugerują mi koleżanki. Kiedy powiedziałam, że to może źle odbić sie na dziecku, to powiedziały, że to dla nich fajna zabawa i jeszcze nie rozumieją istoty takiego konkursu

Koleżanki niech myślą co chcą - co Cię to tak na prawdę obchodzi?Dla mnie to zabawa w próżność, uczenie dziecka od maleńkości tego, że trzeba pazurami walczyć o swoje. nie na tym wg mnie polega wychowanie dziecka.I rosną potem dzieci, którym się wydaje, że jak zakombinują, to otrzymają i że to słuszna recepta na wszystko.Pomijając, że często jest to dla dzieciaków męczarnia - oglądałam kilka programów, to rodzice sterowali tym, e dziecko ma śpiewać, tańczyć, ćwiczyć, przebierać się itp.Porażka.

Gość
e tam . kazde dziecko jest piekne,najpiekniejsze ( dla rodzicow) moje jest tak piekne , ze swiat nie widzial............... :)

Gość wandzia z gdańska
Dla mnie to jest jakaś pomyłka. Dzieko stoi wystrojone jak kukła, ma robić to, co mu dokładnie zaplanowali rodzice, totalna kicha. Tak samo jak to durne od przedszkola do opola. Dziecko wyje jak kojot, rodzice się nie wiadomo z czego cieszą, a widzowie przed telewizorami wstydzą sieza tych idiotów. Ja bym absolutnie nie wysłała swojego dziecka na taki konkurs

oglądałam taki właśnie program z tymi pseudo laleczkami. Zachowanie i charakter mają straszny. Jak nie zdobędą 1 miejsca to tylko płacz. One nie rozumieją że to jest zabawa

Karolcia ma rację! Tez ogladałam taki program. Dzieci traktują taki konkurs śmiertelnie poważnie i jak przegraja to dla nich porazka życiowa. Dziecku nie da sie wytlumaczyc ze to zabawa i one tego tez tak nie traktują! Autorko, naprawdę zastanów się !