Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie no gdzie

Gdzie się znajduje fajnych facetów w okolicach trzydziestki?

Polecane posty

Jako pasjonat fotografii posiadam sprzęt do mierzenia odległości ;) Park ma niewielką powierzchnię, nie mam sprzętu do jej zmierzenia ;)

Gość przypadkowyciagznakow
Ciekawa pasja :) Co najchetniej fotografujesz? Odbywaja sie w tym parku jakies imprezy?

Fotografuję wszystko- najchętniej wiejskie krajobrazy, ruiny budynków i twarze starych ludzi :) Zorganizowanych imprez masowych w parku nie ma. Czasami nocą jakieś libacje są ale szybko stosowne służby zaprowadzają porządek ;)

15:51 [zgłoś do usunięcia] abrakadabra783 abrakadabra783@tlen.pl'; fryzura super a paznokcie dopiero robię wieczorem ale humor mi dopisuje cały dzień jak niewiele potrzeba kobiecie do szczęścia haha...w pełni cię rozumiem:-)....ja mam problem z paznokciami..marzy mi się piękna płytka..niestety bardzo długo obgryzałam paznokcie, a teraz skórki..zatem jedno i to samo...co daje efekt łamliwej i bezkształtnej płytki paznokcia:( >AA....obiecuje, że będę pisać Ale_Alek:-) chyba, że przechrzcisz się na AA;-)

czyli nie Park/Ogród Saski? ;) A jaki obiekt najtrudniej się fotografuje? PS. masz cierpliwość ...

>MIki Mi AA nie przeszkadzAA, nawet charakterysytyczne, może też być Alek - miłem takiego nicka ale popsuł mi się profil :P

hejka wszystkim widzę, że się tu trochę działo w trakcie mojej nieobecności ;) Alku mam nadzieję, że się nie gniewasz o te AA to ze zmęczenia i lenistwa ;) jeśli chodzi o temat przewodni dnia dzisiejszego to jak nikogo nie było po prostu pozwoliłam sobie na chwilę słabości :)

Nie gniewam się, w końcu sam wiem najlepiej że AA prawdziwym nigdy nie byłem i nie będę :P, a co do tematu - w internecie nigdy nie ma że nikogo nie ma ;)

"rozebrane dzierlatki" no tak.. to oczywiste że najtrudniej :P Ok :) więcej pytań nie mam, dzięki za odpowiedzi ;) Miłego wieczoru 🖐️

dzięki ;) mnie by wkurzyło gdyby ktoś tak natrętnie próbował mnie zlokalizować...

Gość yola yola
W parkach też sikam :)

Gość yola yola
Kulinarne :)

Gość yola yola
Jem kupe :classic_cool:

Gość MiśkaMała
Witojcie, widzę, że konwersacja kwitnie :-D

To proste - niewiasy zakładają topiki "gdzie znajduje się facetów" :D hej zdecydowany witaj Miśka

część wszystkim:-) chyba zgubiłam wątek...nono..człowieka nie ma przez chwile i wszyscy się rozbrykali:-)

hej, Ale_Alek:-) >Zdecydowany1977 ...idziesz chodnikiem i możesz minąć tą odpowiednią kobietę dla siebie...tylko los chce, że akurat jej nie zauważysz bo nie zdążyła zrobić porannego makijażu, a wyszła tylko na chwilę, np. do sklepu :-P

>zdecydowany....prawda jest taka, ze jak spotkasz normalną i fajną dziewczynę...to nie znaczy, że od razu to będzie ta jedyna...bo nie dla wszystkich chce się przenosić góry...jak będzie to "coś... to znaczy się, że właśnie wygrałeś los na loterii...w przeciwnym razie trzeba obejść się smakiem:-)