Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpoaczona2105

Błagam was o pomoc.. błagam

Polecane posty

Gość zrozpoaczona2105

Dziewczyny wiem, ze to glupie pytanie i jest ich tu mnostwo ale chcialabym zebyscie odpowiedzialy mi powaznie. Mam teraz okropną sytuacje..rozstaje sie z partnerem. Po owulacji (prawdopodobnie 3 lub 4 dni po)kochalam sie z nim bez zabezpieczenia ale wyciagnal czlonka tuż przed wytryskiem. Wiem ze to było glupie. W ten dzien bylam 10 dni przed okresem. Mialam juz sluz bialy,nieciągnacy się. I temperature w pochwie wyzsza co swiadczy o odbytej owualcji. Błagam was o pomoc! :( myslicie ze jest duze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze?? proszę o powazne odpowiedzi.

Gość maliolada22
a ile mniej więcej dni po owulacji było ???????? ale myśle ze szczyt płodnosci minął a pozatym facet nie miał wytrysku w środku , bedzie ok a ile dniowe masz cykle i ile trwaja u cibie miesiaczki |??|?|?? kiedy mialas okres ???

Gość zrozpoaczona2105
mam cykle 32 dniowe. Okres mialam od 25 lutego do 2 marca. Ten stosunek mial miejsce w srode a w niedziele mialam ostatni dzien w ktorym mialam śluz plodny. Boje sie poniewaz na niektorych stronach czytalam ze do ciazy moze dojsc nawet do 3 dni po owulacji :(

Gość zrozpoaczona2105
zrobie dopiero w dniu planowanej miesiaczki bo jeszcze za wczesnie:(

Gość maliolada22
z tego co wiem to owulacja trwa około 2 dni , ale mysle ze nie bedziesz w ciazy poniewaz 3 dni po owulacji to sporo i raczej zaplodnienie nie byłoby mozliwe ... bo jeszcze przeciez plemniki tez muszą pokonac droge do jajeczka a jestem pewna że niezdążyły ALE FACET NIE MIAŁ WYTRYSKU W ŚRODKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie bedzie żadnej ciazy , spokojnie , bedzie OK :)

Gość zrozpoaczona2105
boje sie tylko ze mogl miec ten plyn lub to kropelkowanie juz z normalną spermą :( obym dostała ten okres..

Gość maliolada22
GDYBY NAWET FACET MIAL WYTRYSK W SRODKU TO TEZ BYŚ niezaszła w ciaze bo myśle ze śluz juz był biały i nieprzeżroczysty a to utrudnia bardzo "funkcjonowanie" plemników w drogach rodnych kobiety

tez to przerabialam, a najgorsze jest to okres moze Ci sie spoznic od stresu, diety, zmeczenia i innych ... spokojnie, chyba najwczesniej testy mozna robic 9 dni po stosunku, wtedy sa zdolne wykazac dobry wynik

Gość zrozpoaczona2105
dziekuje bardzo mnie uspokoilas

Gość maliolada22
w tym płynie owszem są plemniki ale o "upośledzonej " ruchliwości co uniemożliwia im zaplodnienie jajeczka !!! kochana , naprawde bedzie wszystko dobrze , okres dostaniesz , ja mialam wiele razy takie sytuacjie i nawet kochałam sie w sam szczyt owulacjii bez zabezpieczenia ale wytrysk na zewnatrz , u ciebie etz bedzie ok , .. nie tak łatwo zajsc w ciaze

Gość zrozpoaczona2105
dziekuje jeszcze raz.. postaram sie nie stresowac bo jak okres ei bedzie spozniac to dopiero wtedy bede miec stres..

Gość maliolada22
nie stresuj sie bo niema czego , ja tez kiedys przezywałam bo tak samo rozstawałam sie z partnerem ... rózne mialam sytuacje ... u ciebie tez bedzie dobrze , okres dostaniesz , wiem ze cięzko jest , wiem co przezywasz , to jest stres , ja cie rozumiem , ale spokojnie , daje ci gwarancje ze okres dostaniesz :)

dasz rade, wiem,ze to okropne, dlugie dni i to czekanie,ale zobaczysz,ze jeszcze bedziesz sie z tego smiala

Gość zrozpoaczona2105
jak dostane to bede najszczesliwsza wtedy eh:) balam sie troche tu napisac bo wiem jakie sa zazwyczaj odpowiedzi przy takich tematach ale widze ze istnieje dziewczyny ktore potrafia normalnie odpowiedziec:)

Gość zrozpoaczona2105
oby tak bylo ze sie bede smiala a to czekanie na okres ciagnie mi sie tak jak nigdy.

Gość maliolada22
ja tez sie bałam i czekałam na okres , czasem mi sie spozniał , ale było ok , u ciebie tez bedzie dobrze .. zycze spokojnej nocy i pozdrawiam :):)

Gość zrozpoaczona2105
dziekuje i wzajemnie:) dobranoc:)

No trzymajcie się dziewczęta, dobrej i spokojnej nocki, a jutro pierwszy dzień wiosny :)

Gość maliolada22
meganka26 dobranoc trzymaj się , :) 🌼

Gość zrozpoaczona2105
heh a u mnie snieg :(

Gość maliolada22
u mnie mroźno :( ale wiosenne cieple dni juz niedługo :):) 🌼

Gość maliolada22
zrozpoaczona2105 , jak cos to napisz jutro na tym topiku , ok? :) bede tu zaglądać :)

Gość zrozpoaczona2105
ok zapewne napisze po poludniu bo bede sprzątac:) Ty tez napisz jak bedziesz a napewno sie odezwe:)

Ja tez sie postaram zagladnac, a chcialam jeszcze powiedziec, ze w sumie rzadko tu bywam,ale sporo juz widzialam zachowan ludzkich na tym forum,a dzisiaj jest mi bardzo przyjemnie rozmawiac z Wami,choc na trudny temat, to zyczliwie :) pozdrawiam

Gość zrozpoaczona2105
mnie rowniez bardzo milo sie rozmawia:) a teraz idę sie wykapac i do lozeczka:) do jutra kobietki:) dobranoc:*

Gość maliolada22
zrozpoaczona2105 ---> no ja napewno tu zajrze jutro :) meganka26 ------> wiem , czasami jak czytałam wypowiedzi niektórych dziewczyn to az mnie zniechęciło zeby tu zaglądac , ale dzisiaj tu weszłam bo lubie czasem poczytac takie topiki i innym odpowiedziec i coś poradzić :)

Ja tak samo, czasem mozna sie czegos ciekawego dowiedziec, komus cos poradzic, podzielic sie uczuciami itd, takze do jutra dziewczynki, dobranoc

Gość zrozpoaczona2105
dziewczyny, jestescie:)?