Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koszmitka

Udało się którejś odzyskać byłego? Jak to zrobiła?

Polecane posty

Gość odzyskuj go w dni płodne
to go złapiesz na dzidziusia buuuuuuuuuuuuuuu

No właśnie, nic nie zrobię strasznego, nikogo nie skrzywdzę samym tym, że przyznam się do tego co czuje:D Po prostu musi wiedzieć, że wtedy kłamałam i musi poznać przyczyny dla których to zrobiłam. A z tą wiedzą zrobi już co będzie chciał.

Gość frufru
"Misery" na podstawie powieśc Stephena Kinga, aktorka bodajże Cathy Bates. :)

Zauważ, że jeszcze nic nie zrobiłam, tylko mówie otwarcie o tym czego chce, bo uważam, że tak naprawdę warto walczyć o marzenia. wiesz:D walczyc o marzeania a spie rdolic komus zycie to jest wielka róznica:) Kolezanko to co wypisujesz tutaj nadaje sie tylko do CKMu wpis w rubryce dowcipy dnia był by jak najbardziej na miejscu Dojrzej , dopiero bierz sie za takie sprawy co zwja sie miłoscia

Gość odzyskuj go w dni płodne
zatrudnij się w skupie surowców wtórnych, nabierzesz wprawy w odzyskiwaniu ............

Brunetka, no mniej więcej. Ja jestem taki typ troche... Wolę kiedy to ludzie mnie o coś proszą. Zawsze tak miałam. Nie lubie się płaszczyć, to będzie jakieś nowe przeżycie. Ta kawa:P

Gość simona b
Exactly frufru :D dzięki tak jakoś mi się skojarzyło ;)

kosmiczne, spier dolić komuś życie? Ty to masz dopiero poczucie humoru! Oni się znają od 7 tygodni:D:D Komu spierdole życie? No sorry, ale nie bawi mnie jakieś umartwianie się. Nie jestem ascetą i nie będe leżeć w bólu i patrzeć jak to co kocham odchodzi. Gdyby byli małżeństwem, mieli dziecko to przecież bym się w to nie wtrącała. Ale oni nawet na dobrą sprawę się nie znają!

Ja próbowałam to leczyć...:) Mój charakter bywa nieznośny. Zawsze obracam sytuację tak że nawet jeśli czegoś chce (obojętnie czego) to ta osoba która ma to do zaoferowania musi mnie poprosić o to abym to łaskawie przyjęła. Chociaż w sumie bardziej to się objawiało jak byłam nastolatką. Wyrastam z tego powoli. I to, że chce mężczyznę mego odzyskać na własną rękę jest najlepszym tego przykładem:)

Gość ekslajzet
A ile czasu minelo od rozstania?? Utrzymujecie w ogóle ze sobą kontakt??

mi się udało odzyskać byłą, ale po miesiącu uciekłem , obciąłem włosy, zapuściłem brodę i wąsy, na szczęście nie rozpoznała mnie.

Rozstałam się z nim pod koniec listopada. Do stycznia ciągle się spotykaliśmy i wałkowaliśmy temat. Aż poprosiłam go aby przestał bo ani mnie ani jemu to nie ułatwia niczego. No i kontaktu teraz nie mamy. Tak szybko to znowu działać nie będe. Nie ukrywam, że boje się tego co usłyszę. Ma mi pewnie dużo do zarzucenia, w końcu to ja nawaliłam...

Hola hola Nie mylmy pojęć Kochać kogoś niekoniecznie oznacza bycie z nim w związku... A na razie autorka nie jest w związku - była, ale nie jest, a to dużo zmienia Uważasz, że jeśli pani X kocha pana Y, on jej nie, ona wręcz żebrze o jego uczucie, a on ją dalej olewa, to się nie płaszczy przed nim i przed samą sobą ??? Co byś mądrego doradziła takiej Pani X ???

co innego żebranie o miłość a co innego rozmowa dwojga dorosłych ludzi o tym co było, co zrobić by naprawić :O J atu nie widze żebrania ani płaszczenia, no nie wiem, może ty lepiej znasz ich sytuację :D Kto powiedział że on ja olewa, nie kocha, a tylko ona tego chce? eee bez przesady. Normalnie dizewczyna chce wrócić do tego co było i tyle. Nic innego się tu nie dopatruje. koszmitka---ale ty widze niezła kosmitka jestes :D jak ten były twój ma tez taki charakterek to niezłą jazde musicie mieć :P rób jak uważasz, ja już swoje zdanie powiedziałam ;)

Z całą pewnością nie będę żebrać o uczucie:D Wspomniana wielokrotnie desperacja aż do tego stopnia nie sięgnie. Jestem w stanie wytumaczyć mu czemu z nim zerwałam i jako myślący człowiek uważam, ze to zrozumie. Jestem w stanie powiedzieć mu, że nadal go kocham i tym razem już chciałabym z nim mieszkać (chciał wcześniej, ale powiedziałam, że nie opłaca nam się to finansowo narazie). Tyle jestem w stanie zrobić. Nie będę się poniżać jeśli on jednak woli tamtą.

Dobra już nic nie powiem, bo nie do końca mnie zrozumiano.... Nie pisałam o autorce.... :O Ale jak czytam takie rzeczy, że w miłości nie ma honoru, czy płaszczenia, to rozumiem, że masz takie pojęcie ogólnie o miłości a nie tylko o swoim czy tym przypadku..... Jeśli myślisz tak ogólnie, to ja dziękuję

On ma silną osobowość, ale wobec mnie zawsze był uległy i taaki dobry. Jego mama mi powiedziała kiedyś, że ładnie go wychowałam ale żebym nie popuszczała go na smyczy bo po ślubie się może zmienić i się odegrać za te lata kiedy to ja próbowałam nim rządzić. W ogóle ma prześwietną matkę:D Tłumaczyła mi, że jak już szukać faceta to z porządną pytą, bo cale życie nie ma sensu się użerać z małym sprzętem:D

Gość maxior
o kurwa !! i ty na jego pyte poleciałas? i kase pewnie niezła waluciara i dziwka z ciebie niech lepiej facet zostanie z tamta koszmitka zajebana!

jak to nie opłaca się finansowo??? wytłumacz proszę Muszę? :D Znowu wyjdę naegoistkę. No bo ja mieszkam z rodzicami póki co. No i powiem tak. W moim domu na sytuację finansową nie ma co narzekać... Tutaj mam wszystko i nie muszę się martwić niczym. Moje zarobki w 50% idą na konto, a reszta na moje zachcianki.. A jakbym z nim zamieszkała to przestałoby być tak różowo. No ale cóż. Wtedy tego nie chciałam bardzo. Teraz jestem w stanie się przeprowadzić:)

Tak, poleciałam na pytę. Bo ja ogólnie jak poznaje faceta to nie mówie "Jak masz na imię?" tylko "Ile masz w wzwodzie?". Jeeeju, nie ma to jak czepiać się drobiazgów. To była żartobliwa rozmowa z niedoszłą teściową... A ten już będzie szukał tam moich wad. W ogóle jakiejś zalety się dopatrzyliście czy może już powinnam się iść powiesić z powodu że jestem tak beznadziejna?

Gość miriamaxxx
Kurcze, tak czytam te wypowiedzi i az sie wierzyc sie chce, ile w ludziach jest jadu i zlośliwości. Dziewczyna chce odzyskać faceta, którego kocha, który prawdopodobnie kocha ją, który to związek z własnej winy spie..yła i chce naprawić błedy, a wy ją wysmiewacie, obrażacie, piszecie, że chce komuś zniszczyć zycie i że nie macie dobrego zdania, o takich jak ona...O co wam chodzi?? Co ona takiego złego zrobiła? Kocha kogoś, chce z nim być, to normalna, życiowa sytuacja. Sama byłam kiedyś w podobnej, tylko, że było na odwrót (on chciał odzyskać mnie), udało się, że tak powiem częściowo...ale to temat na oddzielny topik:) A do Ciebie Koszmitko: nie ma co snuć intryg, trzeba szczerze pogadac, w jakichś niby-niezobowiązujących okolicznościach, typu kawa. Piwko czy lampka wina też nie zaszkodzą:), pomogą sie otworzyć. Nie zaszkodzi też oczywiście oszałamiający wygląd, strój, makijaż (ale oczywiście w nonszalanckim tonie, tak jakby od niechcenia, przecież Ty zawsze tak wyglądasz, prawda?;), serdeczny usmiech na twarzy i smutek w oczach...) Zyczę powodzenia!

Uwzględniałam rozmowę przy jakimś winie właśnie w "naszej" restauracji... Ale uznałam, że przecież i ja i on będziemy musieli później prowadzić więc to się nie uda. A, że muszę wyglądać oszołamiająco to się rozumie samo przez się:D Chcę postawić na klasyczną elegancję (zazwyczaj widział mnie ubraną na imprezę lub sportowo), żeby uznał, że troszkę dojrzałam... Wydaje mi się, że to się może udać, chociaż straasznie się boję.