Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koszmitka

Udało się którejś odzyskać byłego? Jak to zrobiła?

Polecane posty

Gość Koszmitka do czasu
az jego była nie wytarga cie za kudły :P

Ona nie jest jeszcze jego byłą, nawet jest jeszcze nieświadoma co się stało.. Mam w dupie to co ona czuje. Miała przez 7 tygodni najzajebitszego faceta na tym globie, niech się cieszy że dostąpiła tego zaszczytu.

No gratulacje :) Przynajmniej jednej sie udalo odzyskac tego,ktorego pragnela. Trzymam kciuki, zeby wam wyszlo i zycze powodzenia.

A dziękuje, dziękuje:D Już się nie mogę doczekać wieczoru. Roczny celibat dobiega końca, jupi!:D

Gość Koszmitka ty to
jestes jednak załosna dupa :D ale ty zdjaesz sobie z tego sprawe :D a ten twój facet ? no cóz z ciotkami tez moze byc fajnie :D

Gość a jasne ze dam ci buzi
:* bedziesz potrzebowała kupe szczescia :D bo mozgu nie da sie wymienic :P

Gość a ja sie tylko zastanawiam
czy autorka postanowiła odzyskać faceta zanim się z kimś związał, czy dopiero jak zauważyła że z kimś innym potrafi ulożyc sobie życie :|

Gość koszmitka to taka
czy dopiero jak zauważyła że z kimś innym potrafi ulożyc sobie życie :| no poczytaj uwazniej to zobaczysz jaka to psina ogrodnika :D

Gość takie dupy tylko
wzbudzaja wspołczucie :O

Gość gość
Jestem z mężem od przeszło 12 lat. Mamy 7 letniego syna. Jednak między nami zaczęło się coś psuć. Ja zakochana nie wiedziałam na początku o co chodzi. A on zabawiał się z koleżanka z pracy. Planowaliśmy wspólne wakacje, a on na to, że nie ma czasu, że musi zarabiać, praca itd. W końcu się ode mnie wyprowadził. Ogarnęła mnie pustka. Ale nie dałam się tak bezproblemowo odsunąć na bok. Zamówiłam urok miłosny ze strony http://urok-milosny.pl którą zachwalalo dużo osób. Mąż wrócił prosząc o jeszcze jedną szanse. Dałam mu tą szansę i mam nadzieję że już mnie nigdy nie zrani.