Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tadek 32 Radom

Poznalem dziewczynę, zapytala ile zarabiam, powiedzialem, a ona

Polecane posty

Gość youuu
Nie, jest za wcześnie;) A poza tym nie chodzi o wydawanie pieniędzy. Chodzi o zdolność bycia głową rodziny. A z tego, co tutaj czytam, to co nie którzy liczą,że kobieta przejmie tę rolę.

Gość haha haaa
"a szczupła mniej zje " Jarek rozśmieszasz mnie :D moja kolezanka jest chuda jak patyczek a wciąga 3 razy tyle co ja ;)

Gość buehe
"A poza tym nie chodzi o wydawanie pieniędzy. Chodzi o zdolność bycia głową rodziny. A z tego, co tutaj czytam, to co nie którzy liczą,że kobieta przejmie tę rolę."

Gość youuu
Łapa:D No podaj łapę. I wystaw rogi, hihihi

Gość gzyms
Bardzo ciekawe :D Skoro 2500 to wg Was malo i z takim byscie sie nie zwiazaly, to zakladajac, ze srednia krajowa to zdaje sie 2200, wiekszosc facetow powinna byc sama. A tak nie jest. Bo w normalnym swiecie, z taka pensja nie ma problemu ze znalezieniem (ladnej) dziewczyny. Wyjscia sa dwa. Albo kafeteria to zbiorowisko materialistek (czyli kilku % wszystkich dziewczyn), albo prowokatorek, ktorych bawi, jak ludzie sie zloszcza i wyzywaja od szmat. Ewentualnie starych panien, ktore czekaja na kciecia z bajki, ktory bedzie przystojny, bogaty, no i wierny. I zmyslaja, jakie to one piekne i w ogole, a na biednego faceta nawet nie spojrza. Tym czasem w realu, zwiazalyby sie z byle jakim facetem, byle tylko nie byc samotna kobieta.

Gość youuu
jakie niektóre....- nie, bo po co oni mają coś robić ze swoim życiem. Robią łachę tym, że istnieją. A jak pójda do pracy za najniższą krajową to juz cel życiowy osiagnięty i można spocząć na laurach, a o resztę niech się żonka martwi, bo co, ja przecież "pracuję". NIEUDACZNICY VON!!!

Gość gzyms
Jaka najnizsza krajowa? Najnizsza krajowa to 2500? Mowmy o Polsce 🖐️

Gość narzekajace babony
a mi sie nie chce wierzyc ze nie mozecie znalezc nawet prostego chlopaka, moglby byc mniej urodziwy i biedny ale bylby wasz ale nei wy chyba czekcie na ksiecia

Gość Bruneteczka 26 lat
Najgorsze to jest jak kobieta zarabia jakies tam pieniadze, facet mniejsze i jeszcze jej laske robi, ze jest z nia... ale podziwiam laski, ktore sa wyksztalcone, ladne i tak bez uczuc potrafia ocenic sytuacje i stawierdzic ten to sie nie nadaje bo zarabia za malo... a ten jest ok, bo zarabia odpowiednia ilosc... zycie chyba do konca jednak nam na to nie pozwala...

Gość szaro za oknem
a mój mąż zarabia właśnie te 2200 na rękę i nie narzekam :) kochamy się i tyle

Gość Bruneteczka 26 lat
Niestety obecenie jak sie chce kupic jakies mieszkanie, zalozyc choc najmniejsza rodzine to 2200 zl niestety jest nierealne aby przetrwac...

Gość cv
2200 to pewnie ze nie, ale jesli kobieta zarabia drugie 2000 to juz mozna spokojnie.

Gość Bruneteczka 26 lat
Mialam na mysli jak jedna i druga osoba zarabia 2200... samo mieszkanie ktore byloby na kredyt plus jego utrzymanie to jedna pensja...

Gość szaro za oknem
wiadomo ze przy co miesiecznej splacie kredytu na mieszkanie jedna pensja idzie wlasnie na ten cel

Gość Bruneteczka 26 lat
totez wniosek co niektorych kobiet sluszny trzeba brac faceta, ktory zarabia wiecej :) albo ma mieszkanie i etc. bo jak sami widzicie jesli chcielibyscie skromnie i na spokojnie to i tak sie nie da... a nie kazdy dostaje mieszkanie od rodzicow i etc.

Gość ciekawe wlasnie co z mieszkani
jak sie zarabia po 2 tys, nawet dwoje niech tyle mają, to po pierwsze watpie zeby dostali kredyt a po drugie kto go bedzie splacal jak za sredniej wielkosci mieszkanie kredyt wynisi okolo 3 tys mi sie wydaje ze facetom malo zarabiajacym tez nie jest przyjemnie, wiedzą ze na nic ich nei stac, nic nie mogą zaoferowac, dlatego są tacy agresywni, kazdą normalnie mysląca dziewczyną wyzywają od kurew i materialistek, ale to nic nie zmieni panowie, bo takie jest zycie

Gość youuu
Bruneteczka-myślę, że byłaby to dobra puent na zakończenie tego tematu.

to najlepiej jak sie nie zarabia 2500 tonie startowac do nikogo ??? to chcesz powiedziec

Gość Bruneteczka 26 lat
a czy 2500 cos zmienia :) ale tak jak pisalam sa ludzie, ktorzy maja inny strat niz wiekszosc... maja mieszkanie i etc. a to zmienia sytuacje...

ja mam 1900 więc nie bede sobie szukał dziewczyny bo i tak jej nie utrzymam trudno

Gość cv
Za jakie mieszkanie, kredyt wynosi 2000 miesiecznie? Chyba w centrum Warszawy :o Swoja droga, jestli z jednej pensji, kasa idzie na oplaty, to jest jeszcze druga - zony. Czy 2000 miesiecznie to malo? Kpina

Gość cv
cream, daj spokoj, tu same szmaty siedza. W realu wiekszosc jest normalna.

Gość youuu
No właśnie, krem, lepiej nie szukaj nawet.

nie prawda ja pare razy zostałem olany przez to ze za mało zarabiam :O ale trudno ja nie bede sie wielce produkował aby kogos miec jak chcą miec bogatego faceta to niech se biorą takiego :)

Gość Bruneteczka 26 lat
Widzisz w warszawie, zeby rata za mieszkanie wynosila 2 tys. to musialabys sie bardzo starac ;) na ogol sa wyzsze dla wyjasnienia, a utrzymanie 3 osobowej rodziny za 2 tys. hmmm no nie wiem czy jest realne zalozmy, ze maz mialby samochod, ktory trzeba byloby utrzymac, dziecko to tez nie male wymagania , wiec smie watpic ze nie bylioby ciezko, chyba ze ktos uwaza ze zycie to wegetacja to spox mozna probowac przezyc...

Gość ja w centrum warszawy splacam
kredyt z amieszkanie 53 metry w wysokosci 3 tys :O

Gość cv
cream, to popatrz na ten watek a zwlaszcza na to "przez pierwszy mieisiac utrzymywalam go bo mial akurat problemy finansowe zaraz po wyplacie sciagnelam od niego polowe za rachunki i czynsz i na tym koniec." myslisz, ze szmaty z tego wątku, jak np. youuu utrzymywaly by faceta, gdy ten mial problemy finansowe? Wykopalyby go za drzwi i poszukalby nastepnego bogatego

Gość ja w centrum warszawy splacam
no ale ładna i wyksztalcona dziewczyna to nie wiem czy bylaby zainteresowana wegetacją, jakby nie patrezc dupa z tyłu :D

Gość Bruneteczka 26 lat
jejku co wy tacy zlosliwi jestescie... jaka gorycz i etc. pisze sie jakie jest zycie, same fakty, realne wydatki, a wy zamiast pokazac jakies argumenty, ze niby to jest inaczej bo to chyba staracie sie przeforsowac... to sie wkurzacie i obrazacie... pomyslcie sobie co tym prezentujecie...