Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest cel

Odchudzamy się na lato! Zapraszam!

Polecane posty

Gość hieronima2
Witam moje drogie :) dzisiaj było: 3 wasy żytnie, trochę serka almette do tego poł chudego twarogu z jogutrem naturalnym ze słodzikiem i kardamonem. Kawa z saszetki czyli z cukrem w między czasie rozpuściłam sobie 2 łyżeczki błonnika owsianego (polecam, daje uczucie sytosci ) Obiad: puszka tunczyka wsw + pół łyżeczki majonezu, do tego sałatka (sałata, pomidor, ogórek, papryka, troszke groszku + sos włoski z saszetki) Zjadłam wszystko :D Podejrzewam, że to przez zblizający się okres chce mi się więcej jeść, też tak macie przed okresem?

Gość she87
Witam chcialabym do Was dołaczyc tez mam problem ze swoja wagą;/ mam 167 cm waze 68 kg. chcialabym zrzucic 8 kg., ale samej jest ciezko jak sie nie ma zadnego wsparcia . Juz po raz trzeci pisze na tym portalu niestety nikt nie zauwazyl i zrezygnowałam z pisania

Gość hieronima2
to wyżej to nie ja, ktoś się pode mnie podszywa :/ Widocznie ktoś ma tak nudne życie że musi udawać kogoś innego ;) She87 zapraszamy jak najbardziej! Tutaj będziemy się wspierać, wymieniać doświadczeniami i razem chudnąć :) jak pisałam wcześniej 0 link do ciekawego artykulu http://wyborcza.pl/1,88975,6357157,Dieta_diecie_nierowna.html

Zrób sobie hasło. :) tak jak ja , bo ktos też się pode mnie podszywał .;/ I jak wam tam idzie.?

Gość hieronima2
Ale ze mnie oślica. Nie wiem jak ten nick zrobić

Hej Kinga14 jasne że możesz! Napisz ile masz wzrostu, 45 kg to waga dobra dla dziewczyn które mają 150-155 cm wzrostu ..

dziś jadłam : I śniadanie : płatki fittnness II śniadanko: 4 wafle ryżowe sonko+ woda nie gaz. Obiad: kopytka z sosem Kolacja już dawno zjedzona:P: tosty z serem żółtym , wędliną i przyprawami :) Z kolacją przegiełam ale schudłąm 5 kilo :) Na wpiepszałąm się a waga i tak stoi :)

hej. :) jak tam wam idzie ? ja już od jutra na diete przechodzę. :) mam nadzieje że się uda. pozdrawiam

Jak idzie? Dobrze idzie! :) Dzisiaj było tak: płatki owsiane 2 kawy bez cukru 2 plasterki żółtego sera + cwikła zielona herbata sałatka ze śledzia, kukurydzy, groszku, ogórka kiszonego, cebuli z sokiem cytrynowym i odrobiną śmietany zielona herbata She87 🖐️ jasne, że samej ciężko. Mam nadzieję, że będziemy się razem wspierac. :) A teraz dobrej nocy! 🌼

Hej, U mnie było tak: W ciągu dnie mini grahamka z ogórkiem, 2 kubki płatków fitness, jabłko i kawa (niestety z cukrem-musze kupić sobie słodzik) super by było gdyby to był end ale niestety jak głupia rzuciłam sie na wafelki waniliowe i orzeszki ziemne. Dużo tego było ale spoko to była chwila słabości nie poddam się!

trzeba rozruszac ten temat :D ja wczoraj przegiełam i powiedzmy że zaczynam od nowa :( wypiłam już kawę i zaraz wciągne płatki owsiane, gotuję jajka na sałatkę z tuńczykiem i mam zamiar podgryzać marchewkę a nie czekoladę jak wczoraj . no i musze sie nauczyć pić, bo zazwyczaj to pije w ciagu dnia sama kawe. później zrobie stopke 🌼 mam 160 cm i ważę 66 kg(dzisiaj się ważyłam) mam 28 lat w jakim wieku wy jesteście? pozdrawiam

jak wy jecie te płatki owsiane??? przecież to jest niedobre!!!!

Witam Kobitki 🖐️ pozwolcie, ze ta tez sie dolacze :) wiec do tej pory dzisiaj nic :( nie moge jesc sniadam bo mi sie robi niedobrze a w pracy nie mam czasu na jedzenie :( ale wieczorem jak wroce do domku (po 21) sobie zrobie pyszny obiadek :)

Jest dobrze, zmusiłam się do ostatniej rzeczy... zaczynam ćwiczyć. Siłownia i w domku coś się wymyśli :D I mam jeszcze jeden cel dziewczyny, postanowiłam, że chcę zrzucić tak 2kg.