Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskakujace bardzo

Z Kopciuszka w marna ksiezniczke

Polecane posty

Gość Zaskakujace bardzo

Ktos mi wyjasni zachowanie takiej kobiety ? Znałem ja od małej dziewczynki , zmiast chleba z dżemem wcinała chleb z masłem , buty miała po starszej siostrze :D w szkole uchodziła za dziecko z brakiem sniadania na przerwach nie raz jej odstepowałem kanapke Teraz ma 35 lat i jest rok po ślubie zechciał ja pewien niemiec, z powiedzmy tzw "grubym portfelem " W tej chwili nie poznaje dawnych kolegów i kolezanek na miescie Wozi sie audi Q7 , rzuje gume i jezdzi po kałuzach chlapiaj przechodniów i nie przepuszczajac ich na pasach :O nie ma poszanowania dla innych ludzi nie mowiac o tym ze wysmiewa sie z biednych i ubogich ludzi :( czy takie zachowanie człowieka wywodzacego sie ze skrajnej nedzy ma jakiekolwiek usprawiedliwienie ? Chciał bym jej pomoc ale nie umie i mysle ze jej zachowanie jest adekwatne do zachowan dzisiejszych kobiet :( Wystarczy tylko ze mezus da dobra fure i karte kredytowa na sobotnie zakupy a taka jedna z druga nagle nosza sie z głowa w chmurach rzadajac by im "ustepowano" z drogi

Gość Zaskakujace bardzo
zadajac * miało byc :(

Gość czosnek daję wyciśnięty
pozwól dziewczynie leczyć kompleksy, a sam weź się za słownik ortograficzny - to podbuduje Twoją samoocenę

Gość Zaskakujace bardzo
tłuku slepy jestes poprawiłem :D

Gość naucz się pisać
ona ma problemy z głową a ty masz problemy z jej nowobogactwem niech każde z Was skonsultuje się z psychologiem, Tobie przyda się też kilka lekcji gramatyki

Gość Zaskakujace bardzo
czyli rozumie ze jest to normalne zachowanie u kobiet ? ale to sie nazywa troszke inaczej Nowobogactwo z domieszka łatwizny

Gość naucz się pisać
znam wiele osób które dorabiają się wychodząc za mąż, prawda jest taka że jak przed śłubem nie miały poukładane w głowie to i wtedy gdy są już bogate wcale szczęśliwsze nie są więc w sumie nie wiem czego jej zazdrościsz ....nieudanego dzieciństwa czy nieudanego leczenia kompleksów kosztem innych

Gość naucz się pisać
to nie jest zachowanie typowe jedynie dla kobiet: vide playboye i tzw Gigolo takie zachowanie jest typowe dla zakompleksionych osób dla których wyznacznikiem ego są pieniądze czy podstarzali faceci kupujący Porche są mniej żałośni niż Twoja znajoma ?

Gość Zaskakujace bardzo
nie zazdroszcze jej niczego :D nie rozumie tylko takich postaw ? Latajac z dziura w majtach przez 30 lat i znajdujac nagle sponsora taka jedna dziewka z druga nagle staja sie wielkimi paniusiami którym stawiaja piwo czy drinka w postaci zubrówki one tym gardza bo one nagle musza pic oryginalnego francuskiego szampana oczywiscie to jest przykład w cudzysłowiu :D

ja rozumieM on/ona rozumie (taka mała lekcja, bo się tego czytać nie daje)

Gość Zaskakujace bardzo
Mam pogarde dla takich kobiet ktore nagle z dnia na dzien nie poznaja swoich znajomych którzy jezdza gorszym samochodem od nich ktore to wczeniej chadzały na nogach bo je na bilet MPK nie było stac

to miej ją w pogardzie żyj i daj żyć ludzi z klasą głowa nie boli o cudze kompleksy

Gość Zaskakujace bardzo
czosnek jak chcesz sie czepiac liter nie patrzac na tresc to idz juz stad

Gość frufru
wiesz co, z Twojego sposobu pisania wynikają dwie rzeczy: - że sam nia pogardzałeś jak była biedna; - że teraz jak ma jakies tam dobra to nagle Ci sie spodobała, tyle że ona już nie zwraca na CIebie uwagi; dziewczyna zachowuje sie nieładnie, pytanie czy względem wszsytkich, czy tylko względem tych którzy kiedys wobec niej zachowywali sie nieładnie. a uogólnianie tego na wszystkie wpółczesne kobiety jest grubym przegięciem.