Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cewelkaaa

Spotykacie życzliwych ludzi na swojej drodze?

Polecane posty

Gość cewelkaaa

Bo ja takich prawdziwie życzliwych, których spotkałam w życiu do tej pory, mam 27 lat, to chyba na palcach jednej ręki mogę policzyć...

Gość gdgsagdsa
Prawie nigdy. Mam 23 lata. Większość to ludzie, którzy co prawda nie są tacy źli, ale nie są też dobrzy. Są tacy...jakby im wszystko zwisało. Potem mam część osób która jest chamska. I potem nieliczna część tych dobrych, moze jakies 5%

Gość cewelkaaa
Nie chodzi mi o rodzinę, bo oni to często są życzliwi, bo czują jakiś wewnętrzny przymus :( Ja też mam jakoś pecha, z reguły, to ja jestem ta, co pomaga, pociesza, tylko jak jak potrzebuję pomocy, to gorzej...

Gość cewelkaaa
Nie chodzi mi o jakieś pożyczanie kasy, żeby ktoś się jakoś mocno dla mnie poświęcał, ale często drobne rzeczy.

Gość cewelkaaa
gdgsagdsa...>zgadzam się większość ludzie nie jest takich zły, pogadają, coś tam może i poradzę, no ale to nie jest takie od serca, takie to mechaniczne jest, po kilku minutach rozmowy z tobą, już nie pamiętają o czym była, tzn. mają to gdzieś.

Gość cewelkaaa
:)

Gość cewelkaaa
Teraz szukam pracy zwróciłam się do osób, które wiem, że są mi w stanie pomóc, ale oczywiście rzuciły coś na odczepnego. Oczywiście gdyby, to było łatwe, to bym sobie sama znalazła, dużo bardziej byłam tak wolałam, ale w moim zawodzie liczy się poparcie.