Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llffgggh

nie wierze. szulim sie przyznała ,że ma sztuczny biust ..ale jaja..

Polecane posty

Gość llffgggh

Sonda Podoba Ci się nowy biust Szulim? Wyniki głosowania: Nie wiedziałem/am, że jest sztuczny. Wygląda bosko!25% FATALNY. Czy ona nie ma lustra?25% Jeśli jej się podoba, to jest OK.50% Ona jest taka piękna, że wszystko jej pasuje!0% ilość głosów 4 Dziękujemy za Twój udział w sondzie.Znana prezenterka postanowiła przerwać milczenie i wyjść naprzeciwko plotkom. Nie ma problemów z przyznaniem się do operacji biustu - powiedziała Agnieszka Szulim w „Pytaniu na śniadanie”. Spekulacje na temat operacji plastycznej Agnieszki trwały już od dawna. I nic dziwnego, prezenterka zaczęła pojawiać się nagle na imprezach w sukniach z ogromnymi dekoltami. Agnieszka na operację czekała rok i podkreśla, że była to bardzo przemyślana i dojrzała decyzja. Operację zniosłam świetnie - powiedziała Agnieszka - nie czułam żadnego bólu i szybko, bo w ciągu miesiąca, wróciłam do stanu „użyteczności”. Adam (mąż cycatej prezenterki) lubi duże biusty - wyznała w "Pytaniu na śniadanie" - Moje dekolty są teraz najchętniej fotografowane...

Gość gość
Zb88nQSEhqWE1O3se9xogy3k