Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ika992

czy to już zdrada?

Polecane posty

nie bierz pod uwage co mowi przed sexem tylko po.przed sexem on powie ci wszystko co TY chcesz uslyszec.prawdz jest wypowiedziana po sexie.

Gość smutna.24.
tak mają za dużo wolnego czasu

Gość do wciekła bestia
no troche dziwnem facet ci koło dupy robi a ty piszesz jaki to on troskliwy i kochany. no soory jaki ma byc usypia twoją czujnośc i tyle ;/ jakie naiwniary , prosze was ;/

Gość dagmara123
smutna.24. dlatego ja mu nie powiedzialam a zapytana wyparlam sie bo przewidzialam jego reakcje . Znam jego charakter nie da sobie wchodzic w prywatne korespondencje . Jego maly swiat :)

Gość smutna.24.
kaja do kogo piszesz bo się zagubiłam

Gość a co sie bedziesz nim
przejmowac ja bym w eszla na gadu i wszystko kopiowala ty bedziesz ta honorowa z klasa itp i wyjdziesz na tym jaki nie wiem co poza tym zacznij myslec o sobie nie o nim :)

Gość smutna.24.
my sie tylko dziwimy dlaczego z nimi piszą a nie ich wychwalamy

Gość dagmara123
To jest tak jakbysmy mialy doczynienie z dwoma kompletnie innymi mezczyznami . Ja nie mam na co sie skarzyc nacodzien tylko dobija mnie to co robi i mysli chyba ze nei wiem . Moze opowieda mi ze pisze z kolezanka tylko te tresci rozmow mi nei odpowiadaja .Ostatnio pytany z kim pisze coraz bardziej czuje ze cos jest nie tak bo nei odpowiada z kim tylko "rozmawiam sobie " ... "tylko rozmawiam "

Gość do wciekła bestia
no to utnijcie to, co wy masochistki. albo ona albo ja , proste. i to sprawa na jeden dzień i tyle a nei na płacze po nocach, dziewczyny, błagam was

Gość smutna.24.
idę spać jutro się odezwę buźka:) trzymajmy się nie dajmy się tym sukom!

Gość zdrada zdrada
jak chce się oglądać film to idzie się z żoną, a nie z koleżanką z pracy rozwódką.

Gość dagmara123
Kaja to nie ma nic wspolnego z sexem moj nacodzien jest ukochany przynosi kwiaty .Caluje gdy wraca z pracy gdy wychodzi ciogle mowi ze mnie kocha i to okazuje wiec nie potrafie zrozumeic po co ma ta przyjaciolke skoro ona nie jest wobec niego szczera a on tego nie widzi Ostatnio powiedzialam mu to ze nie kazdy przyjaciel zyczy mu dobrze zapytal o kim mowie "wiesz dobrze o kim kochanie " temat sie urwal

faceci sa przereklamowani.popaprzcie na nich zimnym okiem nie przez swoje EGO ale z dystansu.wymagania majanduze,a sami maja wiele wad i niedoskonalosci.

Gość a koleżnak z pracy nie chce
być sama, więc się czepia, każdego, a że Twój mąż taki wyjątkowy, bo pewnie każdy kto ma rozum na miejscu a nie w portkach, by wiedział, że rodzina najważniejsza a nie jakaś rozwóda

Gość dagmara123
Dzieki dziewczyny za wszystko .Napewno tak tego nei zostawie . Jutro ide do salonu zmienic sie wizualnie a pozniej jak mezus wroci z pracy popracujemy nad jego zachowaniem . Musimy wygrac kobiety bo rodzian jest najwazniejsza . I zrobie wszystkoz eby ta suka pozalowala !!!

Gość dagmara123
nawiasem to nie moj zadaje sie z rozwodka tylko z mezatka w ciazy obecnie :)

dagmara.ona go bezkrytycznie uwielbia ,pewnie ciagle mu mowi jaki jest wspanialy.mezczyzni sa bardzo prozni i lasi na komplementy,czasami nawet bardziej naiwni od kobiet.

tak sobie czytam i zastanawiam sie jak mały rozum trzeba mieć i jakim dzieckiem być by pisać na forum takie bzdury zamiast wziąć odpowiedzialność za swoje życie , dom i rodzine i jak dorośli rozwiązywać swoje sprawy między sobą,dorośnijcie ! chyba naprawdę te historie to efekt konfabulacji znudzonych kur domowych, bo naprawde trzeba nie miec problemów zeby sie zajmować pisaniem takich rzeczy na forach!

Gość dagmara123
Tak jej napisal ze chyba za malo daje z siebie do naszego zwiazku a ona n a na to " ja bym z ciebie wszystko wycisnela " rozplakalam sie wtedy jak dziecko . Poszlam nawet do tesciowej ale nic jej nie powiedzialam . A juz mialam ochote .

Gość do resonable
zycie jest rozne moze czasami trzeba upasc i sie wyplakac zeby wstac i isc dalej a moim zdaniem top i tak byl w miare konstruktywny:)

Gość takasobbie
Znam taka jedna cwaniare niby kolezanke ze o 3 w nocy dzwonila do mojego zeby do niej przyjechal, potem mi wmowil ze do wszystkich kolegow wydzwaniala! Pisala sms itd. Mezatka!! ! My mamy dziecko a ona ma to w D. Znalazlam jej zdjecia w jego tel. Powiedzial ze nie mam sie z nia porownywac bo do piet mi nie dorasta... ale.... nie ufam juz mu!

Gość dagmara prosta sprawa
skontaktuj sie z mezem cizarnej tylkp skpiuj rozmowy i mu pokaz pewnie bedzie zachwycony kondycja zony w ciaze ze jest w stanie sla przyjaciela z siebie tyle "wycisnac"

Gość dagmara123
a powiedzial ci ktos jaka jestes glupia ? to teraz ci mowie wiec odpier*** sie od tego forum i znajdz temat o malowaniu paznokci . bo kura domowa to chyba ty jestes bo masz do tego pasujacy roziarem mozg !

Gość dagmara123
Wiesz chyba tak zrobie z tym ze nie znam zadnych danych meza niestety :( ale postaram sie zdobyc :)

Nie do końca racja. Pierwszy raz w życiu zalogowałam się na forum, uwierz, nie mam na to czasu. problem próbuję już dawno rozwiązać we własnym domu. A ponieważ trwa to zbyt długo, nie daję rady. Zaryzykowałam i na razie nie żałuję. Przynajmniej mogłam się wygadać.

Gość nowaaaa
Miałam podobnie, zaczełam cos podejrzewac po tym jak przyszedł biling (mamy z męzem wspólny). Okazało sie ze to tez koleżanka z pracy, lwydzwaniali do siebie smsowali. Zagrałam w otwarte karty, powiedziałam ze to nie w porzadku, ze nie bede tego tolerowac i mój chyba zrozumiał bo zaczął oziebiac te kontakty, az w koncu cisza. Trwało to na szczescie tylko miesiac. |Ale pamietajcie miłe panie musicie w pore reagowac, bo romanse czesto sie zaczynaja od samych rozmow.

Gość wiem ze to
troche ponizej pasa ale wiesz strzezonego ,,, itp ale mysle ze ona w ciazy sie nudzi twojemu jakas tam adoracja pasuje bo oni faktycznie sa lasi na pochwaly ale bez przesady ,,,, ja mialam taka sytacje ze przyjaciel sie zakochal albo mu sie wydawalo ale ja to ucielam od razu nie jest to mile ,,,a przyjazn sie spieprzyla i niestety wiem ze trzeba byc bardzo ostroznym w takich "przyjazniach" a baby sa zdolne do wszystkiego :)

Gość UUUUOP
a ja powiem tak... jakby to byl podobny topic tyle z nie maz ma kolezanke tylko zona kolege to juz byscie tak nei gadaly... kobiety to hipokrytki niestety albo stety

hej ika992... tak sobie to czytam i wiesz co... ty to musisz w życiu być biedna, żeby takie swoje brudy zyciowe wywalać na jakimś forum. Szukasz winnych wszędzie dookoła ale na siebie nie spojrzysz. Co z Ciebie za żona, skoro mąż tak Cie w chu* robi? Zastanów się nad tym... co złego Ty czynisz, że on woli spędzać czas z koleżanką z pracy niż z żona której przysięgał wiernośc i miłość do końca swoich dni? Spójrz krytycznym okiem na siebie a potem rozejrzyj się na otaczających Cie ludzi i odpowiedz sobie na proste pytanie.... dlaczego Twój własny mąż ma Cie głęboko w dupie? :]

Gość dagmara123
Znalazlam ja i jej zeza przed chwila na nszej klasie i nie jestem zlosliwa ale ona jest okropn a. Nigdy bym nie powiedziala ze moj maz na cos takiego zwroci uwage inna poprostu inna niz te ktore zawsze budzily w nim zachwyt :P