Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotnaaaaaaa

znalazl ktos z was prace przez pup

Polecane posty

Gość pkt. widzenia pracujacego
pomimo ze mam prace wciaz jestem uczulony na takie teksty jak moja prowokacja . zawsze bede rozumial bezrobotnego co szuka ale nie moze znaleźc. nie rozumiem tylko tych co pracuja na czarno a biora kase z PUP .

Gość rodzynek123
Ja też tak robię, ale na razie żadnej odpowiedzi. Czekanie jest wyczerpujące i to podążanie ku czarnej dziurze, jak napisałeś zabija :-(. Już sił brakuje. Odczuwam totalny bezsens istnienia. Najgorsze jest to, że myślę, że naprawdę mam w sobie duży potencjał. Znam 2 języki obce, wyższe wykształcenie, upór, determinacja, tysiace pomysłów i nikt nie daje szansy aby się spełnić.

Gość pkt. widzenia pracujacego
masz wybór : 1. depresja i załamanie sie 2. walka pomimo tego ze rzygac ci sie juz chce . ja sobie takie pytanie zadawalem . i zawsze wybieralem pkt. 2

Gość rodzynek123
U mnie to jest tak na przemian, raz walka, raz załamanie. Raz przypływ optymizmu, wiara, siła a po jakimś czasie dołek. Teraz jestem w fazie dołka totalnego. Nic tylko płaczę non stop, już nawet jeść nie mogę.

Gość rodzynek123
I tak się zastanawiam dlaczego niektórzy ludzie na świecie są tacy źli. W głębi jestem też humanistką. Czemu nikt nie rozumie humanistów ?? To takie smutne :-(.

Gość pkt. widzenia pracującego
wiesz zycie to nie jest sielanka . zawsze sie znajdzie cynik co innych chetnie pognebi bo sam jest słaby. a wrazliwym zawsze jest trudniej . ps. sporóbuj życ jednym dniem na raz , nie wybiegaj za bardzo w przyszlośc .

Gość rodzynek123
Niestety ja tylko przyszłością żyję, bo tylko myśl o przyszłości daje mi siłę. Gdyby nie moja wobraźnia i marzenia o przyszłości być może sama nie wiem, ale chyba bym już nie mogła żyć. Ale dzięki za rady i gratuluję Tobie pracy! :-)

Gość czarna makabra

Gość shjjjjj
ale sie usmialem - czekamy na twoje madre wypierdy

Gość Ale się uśmiałem
Ok więc wyliczmy: 1) prowokacja, 2) niezrozumienie bezrobotnego, 3) znajomości tfuu nie tego już tutaj nie było - punkt dla was 4) kilka innych Jednak wciąż brak rzetelnych argumentów na obalenie mojej tezy...i nadal będę się upierał, iż sposobem na znalezieni pracy przez osoby powyżej jest ukończenie wiadomych kierunków czy konkretne przygotowania zawodowe. Jednak zamiast posłuchać rady to lepiej narzekać i zwyzywać...to takie typowe dla tego kraju :)

Gość a ty tu czego sie przypaletal
OOO mamy wypierd numer 1 . dawaj nastepne takie typowe to jest twoje krytykanctwo , ciasnota horyzontow, uzywanie obrazliwych slow , wreszczie przekonanie ze tylko ty masz racje itp. masa tu argumentow a ty splysasz temat , wrzucasz do jednego wora ....

Gość a ty tu czego sie przypaletal
zara bedzie pierdniecie numer 2 . musi mu sie dobrze zyc ze soba nie ma co. ;-)

Gość Ale się uśmiałem
Argumentów jakich ? Obelg w stylu "idiota" ? To są argumenty? No wybacz. Chcecie żeby pracodawcy na rozmowie dobrze was traktowali z kulturą a sami jak się zachowujecie? To szczególnie bawi mnie na takich forach....

Gość Kobieta z parowka na glowie
1. bzdurne kierunki - psychologia , fizyka , polonistyka - dorobek wielkich uczonych , setek pokolen - tak to sa bzdurne kierunki lacznie z Einsteinem , Freudem , Jungiem i innymi . 2. jedyny sluszny wybor to : trojkat finanse, informa , medycyna .a przepraszam... polibuda? 3.jak sie urodziles tepy jesli chodzi o scisly umysl i nie mozesz zostac ekonomista czy informatykiem - zostan brukarzem lub pomocnikiem brukarza , to przynajmniej jakis zawod a swoje predyspozycje ku kierunkom humanistycznym wsadz se ... no wiesz gdzie. 4.nie masz pracy? - to tylko twoja wina . popatrz jak sie innym udalo , poszli na prywatne uczelnie i polechtali Pana Boga za piety . teraz zyja w dostatku. 5. wiesz ze twoj nauczyciel biologii to byl tak naprawde spec od rachunkowosci w przebraniu? 6. skoro dokonales wlasciwego wyboru - wejdz na forum , pognebiaj tych ktorym sie nie udalo( w imie bozych przykazan na opak ) podtrzymaj ich na duchu , sprowadz do nieudacznikow i nierobow.

wpierniczasz sie w topik z nickiem ale sie usmialem ,szydzisz z innych , wysmiewasz inne kierunki i ludzi a oczekujesz ze co nikt pieknym za nadobne nie odplaci?

Gość Ale się uśmiałem
"Kobieta z parowka na glowie 1. bzdurne kierunki - psychologia , fizyka , polonistyka - dorobek wielkich uczonych , setek pokolen - tak to sa bzdurne kierunki lacznie z Einsteinem , Freudem , Jungiem i innymi . 2. jedyny sluszny wybor to : trojkat finanse, informa , medycyna .a przepraszam... polibuda? 3.jak sie urodziles tepy jesli chodzi o scisly umysl i nie mozesz zostac ekonomista czy informatykiem - zostan brukarzem lub pomocnikiem brukarza , to przynajmniej jakis zawod a swoje predyspozycje ku kierunkom humanistycznym wsadz se ... no wiesz gdzie. 4.nie masz pracy? - to tylko twoja wina . popatrz jak sie innym udalo , poszli na prywatne uczelnie i polechtali Pana Boga za piety . teraz zyja w dostatku. 5. wiesz ze twoj nauczyciel biologii to byl tak naprawde spec od rachunkowosci w przebraniu? 6. skoro dokonales wlasciwego wyboru - wejdz na forum , pognebiaj tych ktorym sie nie udalo( w imie bozych przykazan na opak ) podtrzymaj ich na duchu , sprowadz do nieudacznikow i nierobow." Deja vu ?:>

"nie, studia to odległa przeszłość w moim życiorysie, kończyłem je jak Ty na gówno wołałeś papu i nikt o uczelniach prywatnych nawet nie słyszał "\\ OTO ZAS TWOJA KULTURKA

Gość Ale się uśmiałem
"Kobieta z parowka na glowie wpierniczasz sie w topik z nickiem ale sie usmialem ,szydzisz z innych , wysmiewasz inne kierunki i ludzi a oczekujesz ze co nikt pieknym za nadobne nie odplaci? " Uśmiałem się - owszem - ale z czego ? Z tego zwalania na znajomości i ciągłego narzekania oraz tego, że jak ktoś dobrze radzi to odrazu obelgi i wogóle - ale cóż prawda w oczy kole więc lepiej zwyzywać.... BTW. Nie uważąsz, że kierunki stanowiące pewne bezrbocie to bzdurne kierunki ? Chyba, że celem studiów nie jest praca? (wiem wiem rooozwój :P )

NO JAKOS ZADNEJ Z TYCH TEZ NIE OBALILES , SRTAC CIE TYLKO NA KOLEJNE ( 3 JUZ !! ) PIERDNIECIE W STYLU DE JA VU .... KIERUJESZ SIE SKRAJNYMI POGLADAMI KTORE PROWADZA DO ABSURDALNYCH WNIOSKOW . ZAL MI CIEBIE .

Gość Ale się uśmiałem
"Kobieta z parowka na glowie "nie, studia to odległa przeszłość w moim życiorysie, kończyłem je jak Ty na gówno wołałeś papu i nikt o uczelniach prywatnych nawet nie słyszał "\ OTO ZAS TWOJA KULTURKA" Czy ja to napisałem ? :>

Gość Ale się uśmiałem
"Kobieta z parowka na glowie NO JAKOS ZADNEJ Z TYCH TEZ NIE OBALILES , SRTAC CIE TYLKO NA KOLEJNE ( 3 JUZ !! ) PIERDNIECIE W STYLU DE JA VU .... KIERUJESZ SIE SKRAJNYMI POGLADAMI KTORE PROWADZA DO ABSURDALNYCH WNIOSKOW . ZAL MI CIEBIE " A mi żal osób, które łapią się na banały w stylu mgr = świetna praca - a później płaczą na caaaaały świat, bo przecież wspaniaą uczelnia, no ale niestety oferty pracy zaczęli przeglądać z dyplomem mgr w ręku....

W smutnym i prostackim swiecie zyjesz . podtrzymujesz teze o bzdurnych kierunkach , wczoraj gadales ze to nie ty tak mowisz tylko rynek.... zdecyduj sie. Smutny musisz byc chlopie . Dalsza dyskusja nie ma sensu . Brniesz we wlasna glupote jak gumofilce w gowienko na trawniku. PA ! ps. pisz se co chcesz . dowartosciuj sie.

Gość Ale się uśmiałem
Skrajne poglądy ? Zajrzyj do ofert pracy- to zrozumiesz dlaczego powyżej wymienion e przeze mnie profesje mają rację bytu.....

Gość Ale się uśmiałem
"Kobieta z parowka na glowie W smutnym i prostackim swiecie zyjesz . podtrzymujesz teze o bzdurnych kierunkach , wczoraj gadales ze to nie ty tak mowisz tylko rynek.... zdecyduj sie. Smutny musisz byc chlopie . Dalsza dyskusja nie ma sensu . Brniesz we wlasna glupote jak gumofilce w gowienko na trawniku. PA ! ps. pisz se co chcesz . dowartosciuj sie. " No właśnie zero argumentów, bo gdzie na oferty nie wejdziesz tam finanse, informatyka, parę innych technicznych z 5letnim doświad., farmacja i zawody fizyczne....a może nie ? :> Dowartościowanie? Postawienie tezy i udzielenie rady to Twoim zdaniem dowartościowywane się ?

\"Postawienie tezy i udzielenie rady to Twoim zdaniem dowartościowywane się ?\" przepraszam kolege ze sie wtrace ale gdzie to niby rady sa udzielane bo jak narazie to nabijanie sie z innych widac a czytam se od wczoraj wasze klotnie. wszyscy jestescie walnieci na tym topiku.

skrajnosc pogladow - wydaje mi sie ze nie mozna patrzec tylko na rynek pracy ze on tam cos dyktuje bo niestety swiat nie sklada sie z samych profesjonalistow z 3 kierunkow. oczywiscie dyplow = praca od zaraz - tak tez nie jest . zalecalbym bractwu szanownemu troszke zdrowego rozsadku i umiaru .

poza tym odnioslem wrazenie ze co poniektorzy zasluchani sa tylko we wlasne mysli i poglady a w swym zacietrzewieniu i przekonaniu oswojej racji zgrabnie unikaja celnych spostrzezen adwersarza. to tyle. przepraszam za wtracenie sie.

Gość Ale się uśmiałem
"skrajnosc pogladow - wydaje mi sie ze nie mozna patrzec tylko na rynek pracy ze on tam cos dyktuje bo niestety swiat nie sklada sie z samych profesjonalistow z 3 kierunkow. oczywiscie dyplow = praca od zaraz - tak tez nie jest . zalecalbym bractwu szanownemu troszke zdrowego rozsadku i umiaru ." Mamy konkrenty problem - ktoś nie ma pracy tak? Więc tak jak piszę niech spróbuje zaocznie finanse, informaktykę już na studiach ma szanse na pracę lub zróbcie kurs spawacza lub inny - to są skrajne poglądy ? To, że parę kierunków (na pewno nie 3) daje znaczne szanse na pracę to wymóg pracodawców....no ale niestety..lepiej zwyzywać, nie przytoczyć argumentów - rozumiem brak akceptacji - ale taką drogę wybrało po bzdurnych (nie boję sie ich tak nazwać) studiach....i pracę mają....a żeby nie było, że moi znajomi to nie cały kraj...polecam oferty pracy :)

to kolego wybacz ale te bzdurne kierunki juz na wstepie dyskusji ustawiaja cie na poziomie Malego Kazia. potem sie nie dziw ze ktos co studiowal polonistyke sie wkurza. tak sie nie zaczyna dyskusji merytorycznej. wiec teraz tak sie o nia nie upominaj . Pozdrawiam. NARA

Gość Ale się uśmiałem
to jak nieudane ? Lepiej ?