Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzialenaaa27

brzuch moj problem /

Polecane posty

wielkaa szkoda :(::(:( A ja jem teraz drugie śniadanie a ty co robisz?

Gość domiŚka
witam. mam taka dietke...w prawdzie stosowala ja moja mama nie ja ale wiem ze w pierwsze 5dni zeszla z wagi 4kg. rano: kawa( nie slodzona) i jedno ugotowane na twardo jajko. o 11.00-jedno jabłko o 13.00-serek wiejski(bez przypraw) o 15.00-100g fileta z kurczaka lub jedno udko(gotowane) o 18.00-szklanka soku pomidorowego i to koniec:) dietke stosuje sie nie wiecej niz 5dni potem 6tygodni przerwy i znowu to samo. moja mama stosuje ja co 3tygodnie:). no i oczywiscie w tej przerwie trzeba uwazac ze slodyczami, bialym pieczywem, smarzonym miesem: ale ty jestes wege wiec masz lzej:) pozdrawiam:)

A ja mam lepszą dietę :):):) :D ona jest taka że w 3 miesiące na niej możesz schudnąć 25 kilo :D ja muszę schudnąć 15 kilo więc to 1 mies. i 2 tyg. czyli w połowie maja :):):)

Gość domiŚka
kinga 14 to pochwal sie ta dietka? ja nie mam silnej woli wiec ta 5dniowka jest akurat dla mnie. a ja musze schudnac jakies 5kg i tymbardziej pasuje mi ta moja dietka:)

awe1 starsza?? tutaj nie widać:P ja za tydz koncze 27 lat....a uwierz ze mam kompleks wieku:/ kilka powodo jest....co sie do tego przyczynilo ale nigdy bym nie pomyslala pare lat temu ze majac 27 lat mozna miec kompleks wieku :/ porazka.... DZIEWCZYNY WSPIERAJCIE MNIE PROSZE!!! CELOWO nie pisalam ze dzis cos planuje bo w sumie wyszlo samo z siebie... obudzilam sie taaaaka glodna.... ale rano wypilam tylko jogurt sliwkowy ze zbozami wypilam kawe a teraz na obiad zjadlam zupe ogorkowa BEZ ZIEMNIAKOW :) synowi gotowalam w osobnym garnku:D nie planuje dzis jedzenia slodyczy, cos czuje ze mi sie uda... ani jesc pieczywa... ani ziemniakow... masakra...bo ja tylko tym sie zywilam ;/ i sprobuje jesc co 2 godz nigdy tak nie umialam z zegarkiem w reku ale cos mam dzis wene wiec sprobuje pozniej zjem brokuly z fasolka szparagowa no i jabuszko jak dzis dam rade to bedzie sukces... dla niektorych moze jeden dzien to zaden sukces ale dla mnie tak.... bo zawsze wytrzymuje do 14, do 16...lub do 20 godz a potem... same wiecie co sie dzieje w nocy jak sie dopada do jedzenia:/ buzka:)

Gość witaj w spa
Madzialena w jakim rejinie Polski mieszkasz?

Madzia ----------dobrze ,że tutaj nie widać :) Ale nie mam kompleksu wieku .Po prostu nie martwię się tym , na co nie mam wpływu :) Ty też się nie martw .Zresztą , co to za wiek 27 lat :)

Witam w niedziele:) ja wrocilam z nocki u chlopaka no i niestety bylo wino i ciasto, ale wszystko zostalo spalone:P O 18 wybieramy sie na siatkowke wiec ruchu troche bedzie:)

I wanna ---------ważne ,że wszystko spalone ;) :) To miłej siatkówki Wam życzę :)

jak niedziela mija??? ja musze sie pochwalic.... otoz w tym tyg kupilam sobie hulahop (oczywiscie tutaj wyczytalam ze to by mi sie na brzuch przydalo :) ) ale bylo bardzo leciutkie wiec mi nie wydzilo :/ dzis wsypalam kasze i ryz.....i..... krecilam 40 min!!!! mam poobijane piszczele i kosci biodrowe :D ale naprawde niesamowite jest to hulahop czulam sie tak zmeczona jak po pol godzinie biegu.... cos czuje ze spodoba mi sie to :) ps.nie zjadlam jeszcze nic slodkiego,ani ziemniaka ani pieczywa :)

A ja umiem kręcić:) Ale wolę bieżnię :)

ja sie dopiero ucze krecic... za pare dni bede tak wywijac ze bede cala w siniakach :D bierznia..hm...ja tak szczerze to nigdy na bierzni nie biegalam ale tez musi byc super :)

Madzia -----------dla mnie jest super :) Musisz spróbować :)

ta....tylko nie mam gdzie :/ ja moge sobie pobiegac po chodnikach bo tu gdzie mieszkam to strach biegac samemu po polnych uliczkach:/

Witam ! Jeśli jeszcze można to przyłączam się do Diety .. od teraz się właśnie zaczęłam odchudzać :) Mogę się przyłączyć , ponieważ szukam wsparcia ???

To kręć swoim kółkiem .To też frajda :)

awe :D i se bede krecic....czlowiek cos tez musi miec od zycia :P jesli potrzebne wsparcie to przekazuje Ci pozytywne fluidy ;) ja tez od dzis potrzebuje ogromnego wsparcia :) i wanna be perfect ---< alez szalejesz ;) winko...upojna noc...teraz lody...fiu fiu... :) nie ma to jak...miec z kim spalac te kalorie ...............

Jestem tu nowa ... Czy mogę się przyłączyć ? Info o mnie: mam 155 cm wzrostu i ważę prawie 60 kilo :( muszę zrzcić 15 kilo co najmniej ...

Madzia ----------jasne ,że musi :) Bo co to byłoby za życie :D

Nela ---------jasne ,że możesz :D Madzia --------potwierdź ! :)

dziękuję :) A tak dla jasności mam 20 lat :) pomyślałam że przejdę na dietę nie łączenia potraw :) popiszemy ? mam wolny czas:)

Nela...masz tyle wzrostu co ja...:) ja akurat nie chce pozbyc sie kg...tzn starcic na wadze ale cos z brzuchem zrobic.... wiecie....niby wiecznie doszukujemy sie jakis problemow i ze wiecznie cos nie tak... ja jestem tego chyba przykladem...ale coz... poprostu jak widze kobietki o cialach ktorego ja nigdy nie bede miec...:/ eh... co ja bym dala ze miec "tylek" i wciecie w tali.... nie mam ani jednego ani drugiego...fuuuuu ok, starczy marudzenia na dzis... od dzis zaczynasz Nela??

Nela -------------moją zmorą są słodycze :)

Madzia------- Tak ...Od dziś ... Chciałą bym schudnąć tak do końca maja ;) Poradźcie mi jakieś ćwiczenia na brzuch i wogóle:):):) POZDRAWIAM :)

awe....my to sobie rece mozemy podac.... te piepszone slodycze;/ ja mam w ogole niski cukier, czasami jak rano wstaje to az sie trzese byle tylko zjesc cos slodkiego :/ Nela ja Ci nie doradze dobrych cwiczen na brzuch bo sama nie stosuje zadnych ze wzgledu na bole kregoslupa moja siostra w 3 miesiace schudla 20kg.... zero slodyczy,cukru, pieczywa,smarzonego,tlustego i nic po 16 .... ona jest dla mnie kobietą ktorej nalezy sie taaaki szacun...

no szacunek dla takiej kobitki musi być .... Dzielna z twojej siosty kobietka :):):) A ile już kilo zrzuciłyście wy ???

hej dziewczyny, dziś skończyłam moją dietke, bo jak jechaliśmy z mężem do znajomych, to była pizzeria po drodze i zjadłam ,ale tylko jeden kawałek a mąż reszte, ale jestem zła na siebie, masakra co do pogody to umnie fajnie ciepło, teraz zaczeło kropić spacer dzisiaj obowiązkowo był, tylko brzuszków rano niezrobiłam ale zatem wieczorkiem jak synuś pójdzie spać 300 mam zamiar zrobić