Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia27**********

bogaty i słaby/ biedniejszy i boski

Polecane posty

Gość joasia27**********

Czy związałybyście się z bogatym facetem który jest słaby w łózku i ma małego penisa. seks z nim trwa około 1,5 minuty, czy z biedniejszym (zarabia około 2000) ale jest boski w łózku?

Gość ugi
To ci dylemat, kochaj się z biedniejszym a niech sponsoruje bogatszy

ja bym się zastanowiła co który ma w głowie a nie w portfelu i miedzy nogami :D

Gość ja tak mysle
jak to prowokacja to beznadziejna... jezeli nie to : no co za puste myslenie. Materialistka jak wiekszosc bab ( jestem kobieta dla sprostowania)! powodzenia zycze w zyciu z bogatym typem, ktorego i tak bedziesz zdradzac, ale wygodne zycie co? 2000 zl - biedny? nie znasz realiow w takim razie. Nie wydaje mi sie, zeby byl biedny - zarabia przecietnie. Badz niezalezna to nie bedzie sie liczyla kasa faceta, bedziesz miala swoje pieniadze na wlasne wydatki - nie sadzisz, ze to byloby latwiejsze? Jak mozna byc zalezna od mezczyzny? słabo...

Gość ja tak mysle
a przydaloby sie spojrzec na to co jeden i drugi ma w glowie, nie sadzisz? Byc z facetem z ktorym nie pogadasz tylko myslisz o tym zeby Cie dobrze zerznął? załosne

Gość joasia27**********
ja nie jestem od nikogo zależna. mam swoje mieszkanie, sój samochód, pracuje i zarabiam całkiem dobrze. Sama w zupełności się utrzymam. Tylko że z tym bogatszym miałabym lepsze życie, a z tym biedniejszym gorsze. np z bogatszym wspólnie wybudowalibyśmy dom, a z tym drugim będziemy do końca żytcia mieszkac w moim mieszkaniu bo nie ma swojego

Gość ja tak mysle
nie kumam otóż to !

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
Ty to piszesz serio? dla paru zlotych wiecej bedziesz dawac dupy facetowi do ktorego nic nie czujesz?

Gość ja tak mysle
dziewczyno jakie TY glupie pytania zadajesz. Sama to przemysl, a nie pytasz na forum ludzi, ktorzy nie maja zielonego pojecia o tym jak wyglada jeden i drugi, co ma w glowie jeden i drugi i nie my z nimi sypiamy tylko TY! obyś nie załowała - glupie pytanie - glupia odpowiedz.

Gość ja tak mysle
wscibska ona wogole nie pisze o uczuciach jedynie o kasie i seksie

Gość joasia27**********
a jeśłi chodzi o to co mają w głowie?? jeden i drugi jest w porządku, różni ich tylko swera intymna no i materialna.

Gość ja tak mysle
no to tym bardziej glupie pytanie.

Gość joasia27**********
jejku. nie róbcie ze mnie nie wiadomo czego. poprostu nie wiem którego wybrać. obydwaj wizualnie mi się podobają, jest z nimi o czym pogadać.

Gość ugi
Praca, swoje mieszkanie, samochód - a skąd to wszystko w wieku 22 lat

nie wiesz ktorego ybrac dlatego mam nadzieje ze to oni wybiora i Cie oleja:)

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
i Ty z obydwoma sypiasz? yyyyyyyyy wlasnie zapomnialam ze to taka zimna kalkulacja

Gość joasia27**********
mam 27 lat

z tym w którym byłabym zakochana a zakochać mogę się tylko i wyłącznie w facecie inteligentnym, dobrym, uczciwym i takim, który nosilby mnie na rękach i kochał mocniej niż ja

Gość joasia27**********
nie sypiam z żadnym teraz. MAm czas do namysłu z kim chce być. A samochód kupiłam sobie sama. mieszkanie kupiłam bo dostałam darowizne po dziadkach. zreszta moi rodzice mi też pomogli, bo są bogaci. i to chodzi o to że ten bogatszy to jakby mój świat a z tym drugim to mezalians będzie lekki

Gość madziulkaaaa
kurcze a ja zalozylam topik ze kolezanka sie ze mnie nabija bo moj faceta dal mi wg niej zbyt tani pierscionek zareczynowy i ze wybralam sobie tania suknie i ze bedziemy miec skromny slub i ze on nie ma wlasnego samochodu razem pensji mamy 3000zl a Ty piszesz ze 2000 to malo? ale ja go kocham i nie ma dla mnie znaczenia wartosc tych glupich rzeczy

Gość ugi
"mam 27 lat" - i takie głupoty wypisujesz?

Gość joasia27**********
to nie jest tak że ten bogaty jest zły a biedny dobry. Obydwaj są fajni, dobrzy, mili, dbający o mnie.

Gość madziulkaaaa
kurcze to ja chyba jestem inna bo dla mnie pieniadze nie sa na 1 miejscu! ..sa wazniejsze rzeczy niz mamona:P:D

Gość ugi
darowizna "po" dziadkach