Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhnhjhjhj

Czy mozliwe sa powroty po bardzo krotkich zwiazkach?

Polecane posty

Gość nhnhjhjhj

Np np para razem miesiac,dwa ,trzy rozstaje sie...czy mozliwe sa powroty?Chyba nie bo jak mozna sie zaangazowac tak szybko ?

Gość niemożliwe raczej
zbyt mało czasu na stworzenie jakiejś wiezi emocjonalnej no i jeśli sie rozpadło po tak krótkim czasie tzn , że znajomość nietrafiona , pomyłka i tyle

Gość wesoła marlenka
byłam z chłopakiem niecały miesiąc. po prawie roku (!) wrocilismy do siebie .jestesmy razem ponad pol roku i czuje ze sie to szybko nie skonczy :)

Gość nhnhjhjhj
wesola marlenka-a czemu sie skonczylo ? mieliscie przez ten rok kontakt?

Gość wesoła marlenka
mielismy kontakt,bo mamy wspolnych znajomych.widywalismy sie czasem na imprezach czy cos :) a skonczylo sie, poniewaz chlopak uznal,ze nie dorosl do zwiazku ( 20 lat :-P ) i boi sie ,ze moze mnie skrzywdzic , zdradzic. i woli pozostac na stopie kolezenskiej.

Gość nhnhjhjhj
czyli to bylo cos w rodzaju przeznaczenia

Gość wesoła marlenka
mozliwe... ;) wiem,ze teraz jestem najszczesliwa na swiecie . a jak to wyglada u CIebie ?po ilu roztsalas sie z chlopakiem i czemu? ile nie jestescie juz razem ;>

Gość nhnhjhjhj
u nas trwalo 2 miesiace, rozstalismy sie bo odleglosc itp..W sumie to samo uslyszlalam co ty.Ale on jest na miejscu w weekendy i pozostalismy w kontakcie telefonicznym. Za jakis czas wroci juz tu na stale.Nie wiem jak to sie potoczy.Nie chce robic sobie nadzieii.

Gość wesoła marlenka
a jak dawno temu się rozstaliście?? wiesz co... ja podswiadomie przez caly ten czas jak nie bylismy razem cos przeczuwalam.wiedzialam,ze bez niego nie dam rady,ze kiedys jeszcze bedziemy mieli szanse. i stalo sie ;)

Gość nhnhjhjhj
mam tylko cicha nadzieje,ze zaproponuje mi nawet kolezenskie spotkanie w jakis weekend ..co ma byc to bedzie ..chyba

Gość nhnhjhjhj
tydzien temu,wiem ze przyjedzie w sobote...ale nie moge sie ludzic ze bedzie proponowal spotkanie

Gość psycholożka12340987
A ja Ci powiem, że po 2-3 mięsiącach można się zaangazować..Znam to z autopsji..Tylko my widzieliśmy się codziennie, codziennie też prowadziliśmy długie rozmowy..Nie wiem..W każdym badz razie da sie nawiazac silna wiez emocjonalna:((

Gość psycholożka12340987
A ja Ci powiem, że po 2-3 mięsiącach można się zaangazować..Znam to z autopsji..Tylko my widzieliśmy się codziennie, codziennie też prowadziliśmy długie rozmowy..Nie wiem..W każdym badz razie da sie nawiazac silna wiez emocjonalna:((

Gość wesoła marlenka
psycholożka - zgadzam sie z Toba :) tez po 2 miesiacach jestem juz zaangazowana bo z kazdym swoim facetem widuje sie praktycznie codziennie po 3-6 godzin ;D nhnhjhjhj - masz racje. co ma byc to bedzie. probuj nawiazywac sama z nim kontakt,pokazuj ze Ci na nim zalezy . tylko tyle mozesz zrobic

Gość psycholożka12340987

Gość jesli ta wiez bylaby
po 2 czy 3 miesiącach jak piszesz ..... to związek sie nie rozpada wtedy tylko trwa wiez musi być obustronna dziewczyny tutaj piszą, że sie zaangażowały po tak krótkim czasie...... możliwe ..... tylko do związku potrzeba zaangażowania dwóch osób a nie jednej

Gość dużo mi dała do myślenia
owszem są możliwe powroty ale gdy facetowi chodzi tylko o seks, bo niby o co innego mu chodziło

Gość silna wiez emocjonalna
po dwóch miesiącach znajomości ..... ech dzieci :) to zwyczajne zauroczenie a nie żadna wiez hehe

w sumie to wszystko jest możliwe:) ja miałam taki powrót po krótkim związku. 3 miesiące związku, równe 3 miesiące osobno, 2 miesiące związku, kolejne rozstanie:) Pozostała między nami silna więź.... łączy nas wzajemna nienawiść:D