Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martinni

Nasza Klasa -= dziewczyna

Polecane posty

Gość Martinni

Ostatnio widziałem moja koleżankę na NK, która mi się strasznie podoba, i nie potrafię teraz o niczym innym myśleć jak nie o niej, np co teraz robi, jak sie czuje, no nie wiem co się ze mną dzieje:(

Gość dojrzała panna
to może napisz do niej

Gość Martinni
wiesz napisał bym, ale ja mam dziewczyne, i nie chce być nie w porządku do niej, ale o tamtej ciągle myślę:(

Gość lalalalalala lala lalal lalal
nie wku rwiaj mnie! ;p nie cierpię, kiedy facet tak pie rdoli. zapewne masz mniej niż 20 lat. ;)

Gość Martinni
mam 27 lat, ale to jest silniejsze ode mnie, nie potrafię sie na niczym skupić ostatnio, ani w pracy ani w domu, ciągle o niej myślę, śni mi się po nocach, chyba oszaleje

Gość 0987654
a ile ona ma lat?

Gość Martinni
młoda jest

Gość Martinni
nie wiem co robić, chyba powinienem to powiedzieć mojej kobiecie, nie wytrzymam już dłużej, nie chce jej oszukiwać, ale ja chyba jej już nie kocham:((

Gość OLLLCCIIIAAAKK
nie ma sesu sie meczyć lepiej skoncz ten zwiazek i zakrec wokol tamtej laski

Gość Martinni
już rozważałem ta opcje i chyba z niej skorzystam, bo dłużej nie dam rady.

Gość Martinni
ona jest zupełnie inna niż moja obecna, jest taka delikatna, wrażliwa, widziałem ją wczoraj w sklepie, nie umiałem oczu oderwać, pewnie pomyślała o mnie że jakiś jebn...jestem, ale podoba mi sie niesamowicie, podoba mi się jak się uśmiecha jak złości, jest taka taka słodka, no przeciwieństwo mojej

Gość SiXa21
weź zagadaj do niej:) np na gadu, zawsze są podane numery na NK, albo po prostu napisz wiadomość na NK i koniecznie daj znać jak sytuacja się rozwija:)

Gość ..... popieram
jak ci sie podoba bardziej niż twoja to radze zakrecic sie wokol niej, po co masz marnowac zycie przy kims kto ci nie odpowiada

Gość RYBA_..
też miałem tak, jak ty opisujesz i się skończyło rozstaniem z moją, aktualnie jestem z tamtą i to był najlepszy i najbardziej trafny mój wybór w życiu, jestem szczęśliwy że zdecydowałem się na taki krok, życzę powodzenia z nową laseczką:)

Gość MlooodaSkorpionica
coz... bierz pod uwage to, ze z tamtą młódką wyjść nie musi NIC... Nie powinieneś być dla swojej kobiety taki... Dla JEJ DOBRA zostaw ją, bo kobieta zasługuje na normalnego faceta, który będzie ją kochał, a nie na badziewnego, co myśli o jakiejś małolacie. Twoja kobieta zasługuje na kogoś lepszego, a Ty, patrząc po tym topiku jesteś żałosny. NIE TRAKTUJ JEJ JAKO KOŁA ZAPASOWEGO, BO NIE CHCESZ BYĆ SAM! JESTEŚ FACETEM?

Gość MlooodaSkorpionica
poza tym.. wrażliwa, urocza, słodka... Twoja kobietka też na początku znajomości też budziła w Tobie jakieś niesamowite odczucia, więc jej tu kurwa nie obrażaj, porównując do jakiejś innej laski, z którą nie kręcisz jeszcze nawet... Opanuj się, bo jak dla mnie to robisz z siebie typowego żałosnego faceta dzisiejszej ery... smutne

Gość Carolineeeee
bydlak

Gość Martinni
ta która mi się podoba ma 22 lata, i będę się od teraz starał o nią, trudno jak nie wyjdzie to nie ale zrobie wszystko, jeszcze nigdy nie byłem tak zdeterminowany żeby walczyć i starać się o jakąkolwiek dziewczynę, a ona mi jako jedyna tak zawróciła w głowie.

Gość Martinni
chodzi o to że moja obecna nigdy taka nie była, nigdy nie czułem do niej czegos takiego

Gość Carolineeeee
jesteś beznadziejny oceniasz czy jest słodka i delikatna po zdjeciach na nk Mam nadzieje, ze twoja dziewczyna cie uprzedzi i zostawi, a ta malolata, bedzie zdradzac tak, tego ci zycze nędzny łajdaku

Gość a niech rzuci ta swoja
i zakreci wokol tej mlodszej skoro tak chce. bardzo prawdopodobne ze bedzie zalowac,bo moze nie wyjsc,ona moze nie okazac sie taka wspaniala.kiedys pewnie docenisz swoja dziewczyne. jesli cie nie zdradza,nie robi nic zlego to pewnie pozniej bedziesz tesknic za nia ale jestes typowym samcem ktory w tym momencie tak naprawde mysli o ruchaniu tyle w temacie

zanim jednak zaczniesz sie starac, wyjasnij swoj uklad z twoja obecna dziewczyna...wtedy bedzie wszystko ok

Gość Martinni
ale ja nie oceniam jej po zdjęciach, widziałem ją ostatnio na żywo w sklepie, i była jeszcze piękniejsza niż na fotach, Ona ma 22 lata, jest taka drobna delikatna i słodka, moja nigdy taka nie była.

Gość Carolineeeee
mój facet nigdy się o mnie nie starał, wprzeciwieństwie do jego poprzedników. A z nim jestem happy. Wiem, że pokochał mnie, nie za wygląd, nie za styl, pokochał mnie, kiedy mnie poznał, i zrodziło się to między nami z czasem. Nie był to zwykły pociąg fizyczny, jak to co tutaj nam opisujesz jesteś załosny, nie lubie cie nk, portal dla debili

a i tylko chcialam dodac ze bardzo wiele ludzi (nie tylko faceci) zrywaja bo przezywaja chwilowe zauroczenie,ale gdy to mija bardzo czesto okazuje sie ze tak naprawde kocha sie bylego,ale juz nie ma powrotu bo ciezko wrocic do kogos kto z niego zakpil,oszukal.

Gość Carolineeeee
dokładnie

Gość Martinni
gdybym chciał poruchać nie mam z tym problemu uwierz....Ona jest inna niż wszystkie, dla takiej mógł bym wyrzec się wszystkiego, tęsknię za tym spojrzeniem:(( wiem tyle że ciężko ją zdobyć to taki typ dziewczyny która nie uśmiechnie się nawet do byle kogo:( moja słodka...

juz jestem pewna ze ten caly temat to jakas kpina,nie chce mi sie nawet pisac,bo nie wierze ze majac 27lat mozna takie farmazony pisac.a jesli nie to lepiej naprawde ja zostaw bo jestes poprostu jelopem

Gość lustator29
pokaż nam ją