Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martinni

Nasza Klasa -= dziewczyna

Polecane posty

Gość lustator29
jakie ona ma boskie zdjęcia. Nie wrzuca ich na grono, z nim też nie ma zdjęć. Bo dla niej to prywatne i nie bawi się w takie rzeczy. Jest piękna. Jak idzie, czy wchodzi do clubu, każdy wzrok jest na niej, ma w sobie tyle uroku, seksu, inteligencji...A ja rozmawiam z nią o najnowszej kolekcji kenzo, udając, że fascynują mnie fasony.... To taka moja Angelina Jolie. Poza tym ona ma w dupie co mówią inni. ''Nie interesują mnie racja pospólstwa''. A jednocześnie jest tak dobra. Kiedyś byliśmy na zakupach, podeszła do nas biedna dziewczynka, żle ubrana, smutna, z zaczerwionymi oczami.. A wiesz co zrobiła ( wtedy po raz pierwszy uznalem ze jest nienormalna) zapytała się, czy chce pojachać z nami na obiad. I zabrała ją do siebie, podała jesc do stolu i dała jej polówki z metkami bo powiedziała ze te eSki są i tak za krótkie na nią Byłem zły, zapytałem, czy nie moglismy jej zabrac do knajpy, a ona, ze - to dziecko mozliwe ze nigdy nie dostalo milosci ... i jeszcze musialem ją zawieść do domu i dać pieniądze ( zadzwnila do mnie, zebym jej wsunal bo zapomniala ) bo moze miec nieprzyjemnosci jak wroci bez kasy... po prostu moj number one i tyle

\'\'Nie interesują mnie racja pospólstwa\'\' - :-o dla mnie to juz ryska. rozumiem, ze nie musi jej obchodzic, ale okreslenie ublizajace.

mam wrażenie , że wy wszystkie na niego tak najeżdżacie bo same czujecie się gdzieś tam podświadomie zagrożone i nie jesteście pewne swoich facetów - takie jest życie , że czasami uczucie wygasa- on ma jeszcze czas - nie są sobie zobowiązani -i bez sensu są te wasze wróżby , że po seksie z tą drugą mu przejdzie - tak wcale nie musi być - facet się zakochał i tyle - ma być na siłę z kimś kogo nie kocha?? Co innego jakby było o co walczyć , jakby były dzieci jakieś zobowiązania ... - walcz o swoje później możesz żałować , że nic nie zrobiłeś - a jak nic z tego nie wyjdzie to trudno - w końcu trafisz na swoją kobietę życia - oby to była ta z nk ;)

Gość lustator29
nie, to jej sarkazm, chodzi bardziej o głupote, niż o to ile masz kasy uwielbiam jej charakter, i riposty

co do laski ze zdjęć - jest ładna , taka nietypowa jak laleczka - laski -pisząc , że jest na 100% głupia i nudna itp. myślicie stereotypowo - a może to zazdrość cio?? :D:D

Gość lustator29
ta z nk, nie chciałbym jej za pieniądze

niunia, ja laska nie jestem :D a za dziecmi sie nie ogladam, nie jestem pedofilem :)

hmm...kwestia gustu - brzydulą jej nie nazwiesz - ma w sobie coś i pewnie trafia idealnie w gust autora - to wystarczy

Gość lustator29
nie kumam, czuję się jak bym siedzial z toba w pubie sam na sam i sie zwierzyl Nigdy niekomu tego nie mowilem. Wydaję mi sie, ze nasze gusta są podobne Ale takich kobiet/ dziewczyn nie ma wiele

Gość a ja nieeeeee
widziałam jej zdjęcie i faktycznie jest ładna dziewczyna, jakaś mieszanka polsko-azjatycka, nie ma co sie oszukiwać,że przeciętna jest, choć faktycznie nie wygląda na te 22 lata, dałabym jej z 13 albo 14lat. Z charakteru nie wiadomo jaka jest, ma wyraz twarzy słodkiej dziewczynki a na prawdę może być inna, róznie bywa w życiu :D

no wlasnie, nie ma juz. takie rodzynki w ciescie. jak idzie ulica, to powietrze nia pachnie. kiedy mowi, nogi miekna. a jej dotyk daje bol i szczescie. czasem mam wrazenie, ze kobiety tak bardzo chca dorownac mezczyznom, ze zapominaja, ze ich najwieksza sila tkwi w ich kobiecosci.

Gość do lustatotr
haha, chyba zartujesz ze ta twoja wyglada na inteligentna i seksowna i jak wchodzi do klubu to co? poswiata wali za nia na kilometr??? :D jasssne. zdjecia ma beznadziejne, sama wyglada jakby przesadzila z solarka, dodatkowo ma cos dzinwgo z nosem (wieeeelki :D) i ogolnie facjate suki - wiecie jakiej suki ktora krzywo patrzy na ladniejsze dziewczyny bo sama ma ryj nie od parady :D ale sie usmialam jak czytalam. myslalam ze ho ho co za laska. a tu ...paszczur :D

Gość nie do mówienia niedomówienia
młoda skorpionica- rowniez jako skorpionica popieram:)

"ma w sobie coś" - ale to cos na mnie nie dziala :) jak mowie, nie interesuja mnie dzieci. powtorze: na jej twarzy gosci caly czas ten sam wyraz.

Gość do lustatotr
i oczywiscie zdjecia z raczka wyciagnieta i odbite switalo wlustrze. normalnie fotki artystyczne :D:D co do dziewczyny zalozyciela topiku - uwazam ze dziewczyna jest bardzo ladna, choc twarzyczke ma jeszcze takiego dziecka. za kilka lat bedzie na pewno piekna kobieta 🖐️

Gość nie do mówienia niedomówienia
a ja mam wrazenie, ze autorem jest kobieta kolekcja kenzo, eSka? styl pisania kobiecy

Gość lustator29
jest dobra i zła kocha i nienawidzi jest delikatna i zaborcza jak lwica ma wszystkie cechy. POtrafi mówić, patrzeć i mieć swiadmość jak owija mężczyzne wokoł palca mam 29 lat, pracuje z modelkami, organizując pokazy, więc z kobietami przebywam non stop, ale nie znam drugiej takiej I z tego co wiem, żaden jej nie zdradził. Też uważasz ze jest fantastyczna ?

Gość lustator29
ha ha ha, kobiety czytanie ze zrozumieniem was przerasta

nie kumam - nie o ciebie chodzi i nie na ciebie ma działać - ważne , że działa na autora - i pamiętaj , że foty czasem troszkę przekłamują rzeczywistoćś - czasem na korzyć a czasami na niekorzyść fotografowanego (jakbyś zobaczył mnie na focie a w rzeczywistości to byś nie uwierzył , że to ta sama osoba - nikt nie wierzy):D

Gość lustator29
pracuję z kobietami, przebywam z nimi, 24 h na dobę Każda lubi pokaprysić, poudawać i ''zalozyc maske''

Gość zady i walety
urokliwa i sympatyczna dziewczeca albo i dziecinna no moge adoptowac :) zupelnie nie moj typ lubie kobiece, tajemnicze, uwodzicielskie a nie kokieteryjne, zmysłowe przede wszystkim kobiete od ktorej bije seks, nawet jak jest skromnie ubrana macie namiary?

Gość myśląca inaczej...
ja myślę że ten temat to prowokacja

Gość zady i walety
w koncu ktos wie,co dobre

kobiety, sa jak wino: trzeba je smakowac i delektowac sie kazdym lykiem. szkoda, ze produkuja coraz wiecej sikaczy :( kobiety przestaja byc kobietami...

Gość Carolineeeee
to zupełnie jak ja rola kobiety w społeczeństwie się diametralnie zmieniła. Musiała i przede wszystkim chciała- porzucić woale, tajemnice, siebie, srutu tutu i wciągnąć spodnie, zakasać rękawy Za to mężczyźni zniewieściali...co raz to nowi pseudopedaraści, lovelaski i mamisynki