Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martinni

Nasza Klasa -= dziewczyna

Polecane posty

Gość ulipka
z tym twoim tematem to jest jakas wielka sciema !!! żalosny koles...jak ja wyruchasz to ci przejdzie ta "milosc"...

Gość Martinni
nie wydaje mi się żeby mi przeszło, po sexie z nią to chyba oszaleje. Nawet o tym nie myślałem, chciał bym móc ją przytulić i poczuć jej ciepło, zapach

Gość a ja nieeeeee
ulipka tylko miejmy nadzieje,że jego była nie przyjmie go skruszonego potem 🖐️

Gość ulipka
kazdy tak mowi...po seksie z nia to dopiero zobaczysz co starciles, jak zostawisz swoja obecna...wg mnie jesli nie kochasz swojej to ja zostaw, a jak tamta ci sie podoba, to na pewno nie tylko tobie skoro miales wicej ladniejszych... znajdzie sie lepszy od ciebie, tym bardziej jak sie dowie jaki jestes. potem znow znajdzies na nk ladnijesza, mlodsza i ja zostawisz ? nikt nie ebdzie chcial z toba byc koles....

o matko laski uspokójcie się - on nie jest zobowiązany być ze swoją obecną dziewczyną do końca życia - nie są po ślubie, nie są narzeczeństwem nawet pewnie, nie mają dzieci - ma prawo się odkochać - czy trzeba wiązać się na całe życie z pierwszym facetem/kobietą jaką poznajemy?? Opanujcie się trochę - a to , że pisze , że jego obecna nie jest taka ładna jak tamta - tak bywa, widocznie nie jest ładna i koniec - nie każda musi być ładna - autorze - próbuj - masz jeszcze czas - jesteś wolnym człowiekiem może coś fajnego z tego wyniknie a jak nie to przynajmniej nie będziesz sobie wyrzucał , że nie spróbowałeś zawalczyć o swoje szczęście - tylko zakończ uczciwie obecny układ

Gość żałosny ku tas
zostaw ta obecną. Życze jej z cąłego serca faceta na poziomie i pewnie przystojniejsego o sto razy od ciebie :) i który nie bedzie z nią z litości tylko z MIŁOŚCi

carolinee - skąd w tobie tyle jadu - mam wrażenie , że identyfikujesz się z obecną laską autora topiku - ciebie ktoś też zostawił dla "ładniejszej i słodszej"?? :D

Gość ulipka
na pewno nie jest taka glupia jak on ! zadna kobieta powaznie myslaca o przyszlosci nie powroci do takiego dupka ! pewnie akcje jej robiles juz niezle, skoro teraz o jakies malolacie piszesz nam..ona i tak ma mocne nerwy! podziwiam ja i wspolczuje !

Gość Martinni
niuniaaaaa dzięki za wyrozumiałość

Gość Carolineeeee
tak, zostawiał mnie każdy kolejny dla ladniejszej i slodszej, a sama jestem grubym zakompleksionym pasztetem dawartosciowujacym sie na kafe Abstrahując, uważam, że facet jest skurwielem i nie patrze przez swój pryzmat, tylko tego, co to za gatunek

Gość żałosny ku tas
niuniaaa - nastepna dziwa sie odezwała. Moze to ty odbijasz porządnych dziewczynom facetów?? jakie żmije sa zdolne do wszystkiego żeby tylko rozwalić związek.

Gość Carolineeeee
żałosny tu ktoś jej nick mówi sam za siebie, głupia lafirynda

Gość żałosny ku tas
okej , zakochałby sie, ale wtedy w tym samym momencie idzie do swojej kobiety i tłumaczy jej sprawe i przeprasza. ale on jej nie kocha i mydli jej oczy, oczernia ja tu jaka to ona nie atrakcyjna!! wypisujac o słodyczy jakiejś pierwszej lepszej z nk gwiazdy!! zaraz sie zrzygam , zero uczciwości. dobrze że ja nei trafiłam na takiego palanta zakłamengo. a robie to wszystko z wygody i to wszystko, a na boku pewnie ma dziewczyna rogi że sie w drzwiach nie mieści!!!!!!

Gość o ja pierdzielee
rzeczywiście jest boska. podałbyś link do niej? :D

co to za facet, ktory bawi sie laleczkami? :-o nie ma to, jak dojrzalosc i klasa.

Gość żałosny ku tas
to tylko wyglad, nie wiesz jaki ma charakter, nie wiesz jaka jest naprawde. jak dla mnie to zachowujesz sie bez sensu.

Gość Domink wa-wa
dopeczka lux klasa, rwij do niej bez zastanowienia. A jak zrezygnujesz daj na nia jakiś namiar. Dla mnie idealna.

Gość Bogdann
jest lepsza od mojej laski :) ty skąd ona jest???? mówiłeś tylko że ma 22 lata i to wszystko, podaj jakieś namiary chociażby miasto i imię

Gość Bogdann
mi się podoba 100% laleczka. jest zajebista i tyle w temacie. lepszej nie widziałem jeszcze

Gość Martinni
mam tylko te nick, o co ci chodzi?

Gość ulipka
smieszna jest, wyglada jak 14 latka ;d hahaha

Gość hm...hmmm....
kwestia gustu... Ładna ale bez przesady. Jedno spostrzeżenie : Jak można zakochać się w kimś znając ją/ jego tylko ze zdjęć i jednego spotkania ze sklepu?A rozmowy? poznawanie przekonań wartości w jakie wierzy dana osoba? chyba mylisz pożądanie i zauroczenie z miłością....

Gość żałosny ku tas
szczerze - to wyglada jak dziecko, nic szczegolnego , ładne włosy i to wszystko. zero charakteru, taka plastic fantastic , pederastic. jak chorągiewka na wietrze, bez charakterku i temperamentu. wizualnie ją tak oceniam.

Gość Martinni
ok idę, za chwile moja będzie i muszę z nią o tym wszystkim pogadać. Nie wiem jak to się wszystko skończy.

mnie osobiscie się podoba fakt jest młodziutka.. ale jest w niej cos.. sama nie wiem - podejrzewam , ze jak juz nabierze typowej kobiecosci to bedzie jeszcze ładniejsza :) no i tyle w temacie