Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martinni

Nasza Klasa -= dziewczyna

Polecane posty

ale nikt nie zaprzecza że ona jest piękna, tak jetem kobieta ale dostrzegam też piękno innych i ta dziewczyna jest wyjątkowo przepiękna, ale to nie jest powód żeby kogoś ranić

Gość zaraz jej foty
porozsyłam wszedzie hehehehehe zrobiłeś błąd :classic_cool:

Gość żonaty.... .l
ja tam lubię takie kotki jak ta na zdjęciach:)

Gość elizafgh
bardzo piękna dziewczyna

"wyjątkowo przepiękna" - no proooszeee cie, wsciekla bestio :) to tylko poprawne rysy twarzy bez cienia emocji. czy powazna, czy usmiechnieta - jej twarz nie wyraza nic. jak maska. to jest ta "przepieknosc"?

Gość żałosny ku tas
przepiękna? no nie wiem ;/

Gość PatryQk
to jest ta w której się bujnąłeś ??? kuwa stary niezła sucz, jest zajebiście słodka. sam bym się w takiej bez problemu zakochał

Słuchaj ale ja wyraziłam tylko swoje IMHO to wszystko. Kwestia gustu, mi się podoba, sama bym chciała tak wygladac, może by bym miała dzisiaj kogoś kogo nadal bardzo kocham.

Gość Sratatatatatatatatata
rozumiem Cie koles...nawet nie wiesz jak bardzo...ale ja w przeciwienstwie do Ciebie nie bralam sobie chlopakow ktorzy byli dla mnie nieatrakcyjni i beznadziejni a bylo ich sporo...:-O ale mialam takie samo przezycie jak Ty gdy ujrzalam mojego obecnego...byl piekny jak Aniol,cieply,delikatny,cudowny o idealej duszy,piekniejszy niz jaki kolwiek inny i jestem pewna ze gdybym miala wtedy chlopaka jednego z tych ktorzy sie do mnie doklejali ,to zostawilabym go dla mojego obecnego Ukochanego bo jest idealny i jest takze pierwsza osoba ktora pokochalam za wyglad i za zajebisty charakter:) zycze powodzenia i zostaw dziewuche ktora Ci sie nie podoba,nie kreci Cie bo partnera trzeba kochac i czuc sie z nim szczesliwy

Gość żałosny ku tas
autorze - daruj sobie te pomarańczki. laska jest przeciętna , mam mase ładniejszych koleżanek, do tego jest kurduplem.

taaaa... :classic_cool: albo dziewcze samo sobie komentarze pisze, albo... albo jeden chloptas cierpi na rozdwojenie nickow. tzn. rozpieciorzenie.

Gość facet25252525
hahahaha jestescie smieszni??!!!! ta mala to zwykla kurwa szmata mala jebana suka ktora dajac dupy rozpierdala zwiazki !!!!tepic yakie dziwki.. A co do urody jest to zwykla panna . mic nadzwyczajnego. widzialem i mialem wiele piekniejszych lasek a nie jakies brzydkie maly syfy!!!!

Gość Carolineeeee
ładna, ale taka słodka, widać ze nie ma nic do powiedzenia i wieje od niej nudą na kilometr. Poza tym ma tandetny styl. Ale ty pewnie też jesteś mierny

"sama bym chciała tak wygladac, może by bym miała dzisiaj kogoś kogo nadal bardzo kocham" - jesli od fizis uzalezniasz bycie z osoba, ktora kochasz, to zycze ci mniej samokrytycyzmu. kazda kobieta jest na swoj sposob piekna, tylko nie kazda potrafi wydobyc z siebie to piekno i podkreslic je w odpowiedno sposob. dla mnie dziewczyna przecietna, z rodzaju chichotek.

Gość facet25252525
widac ze tepa niedojebana suka grajaca cnotke nie wydymke a w rzeczywistosci miala widziala wiecej kutasow niz pisuar na dworcu centralnym haaaha

Gość żałosny ku tas
bez wiekszych zachwytów, uroda dziecka i to wszystko a nie seksownej kobiety z charakterkiem i pazurem

Gość do w sciekla bestiaa
w sciekla bestiaa ejj co to za laska w stopce i opis?!! tzn mialobyc co to za pit bul;] nie gadaj ze facet cie dla niej rzucil.. ja jak ja wlasnuie pokazalam swojemu to ma beke to tej pory!!!kojarze ta smieszna panne ktos kiedysa na kafe wstawil jej zdjecia i nie w celu wychawalnia jej tylko wrecz nabijali sie z niej..

Gość cza cza
na pewno szeroko otwiera usta .... mmmm

Gość lustator29
http://grono.net/gallery/6092231/ a to jest jedyna dziewczyna, która zrobiła i robi na mnie kolosalne wrażenie. Nigdy nie będzie moja. Rozumie mój sarkazm, mój żart. Forever

Gość Carolineeeee
ta dla której cie zostawił wygląda jak lil kim :/ traaaagizm

Gość żałosny ku tas
lustrator - link nei działa

Gość wsciekla bestio odpisz

Gość lustator29
bo należy się Słońce zalogować

Gość żałosny ku tas
ja tam Słońce nie mam konta:) podaj swoje albo walnij na voile albo fotosika

Gość lustator29
ha ha ha , nigdy Słoneczko

Gość lustator29
jest typem singielki ma faceta i są bardzo szczęśliwi, ale on wie, że to nie trwa wiecznie, kocha go na maksa, bo ta wariatka, ale podchodzi do tego z dystansem Ona ma taki zasrany dystans do wszystkiego. To niesamowite. Jestem jej przyjacielem i nie powiem jej tego, bo odwróci się ode mnie i stracę ją . Odejdzie, bo nie będzie chciała mnie skrzywdzidź, wiem to, bo Ją znam. Tyle. To jest dla jedyna niepowtarzalna osoba. Wzbudza w ludziach taki repekt, jedni ją uwielbiają, inni nie cierpią. ale nikt nie będzie taki jak ona