Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martinni

Nasza Klasa -= dziewczyna

Polecane posty

Gość Martinni
nie pokażę jej, nie po to tu wszedłem, chciałem zasięgnąć opinii postronnych mi ludzi.

Gość Martinni
nie chodzi że ja jej coś robię, to silniejsze ode mnie, próbowałem z tym walczyć:( ale nie daje już rady:( teraz jak ją zobaczyłem na żywo w sklepie, poczułem pierwszy raz coś takiego, pierwszy raz.

Gość żałosny ku tas
jestes beznadziejny. Zostaw swoją dziewczyne jak najszybciej kłamco. Zidiocialy tchórzu. zakłamańcu.

Gość k........wa
jak ty pie.......rdolisz

Gość żałosny ku tas
szkdoa twojej pewnie wartościowej dziewcyzny dla takiego debila który tylko zwęszy byle jaka pipke to leci i wielce otumaniony i zakochany. ŻAL!!

Gość JP 100
ok, ile ma twoja z która teraz jesteś?

Gość żałosny ku tas
skoro chyba nie kochasz swojej dziewczyny ( co dziwne że dopiero dostrzegłes jak zobaczyłeś ta kurewke) to daj jej wolnośc niech znajdzie faceta z jajami i honorem a nie latającego po naszych klasach i szukającego nie wiadomo czego. Bidula ;/

Gość Martinni
moja ma tyle samo co ja- 27 lat. Słuchajcie, ja nie lece na każda laske, mam powodzenie wśród ładnych dziewczyn, ale one mnie nie interesują, chcę tylko ta jedyną żadnej innej. Nigdy tak jeszcze nie czułem. Nawet na początku związku z moją obecna nie czułem czegoś takiego.

Gość Martinni
dlaczego piszesz o niej kurewka? uzasadnij to

Gość JP 100
Chłopie to na co czekasz?? zagadaj do tej laski i olej tą swoją, ty jesteś facetem zawsze znajdziesz sobie laskę, baby maja inaczej.

Gość żałosny ku tas
Przepraszam to skoro nei czułeś CZEGOŚ TAKIEGO? to co ty w ogole do niej czujesz czy czułeś?? Stałe rucha_dełko żeby sie zapokoić? i tyle??

Gość żałosny ku tas
no soryy ale żałosny dla mnie jesteś, zoabczył jakas laske i wielce zauroczony czego on nie czuje. Pewnie i tak nawet na ciebie uwagi nie zwróci. Nawet jej nei znasz. tylko na wygląd lecisz. Tragedia jesteś gościu

Gość Martinni
jak bym chciał mieć ruchadełko mam za darmo z o wiele ładniejszymi niż moja, ale mi nie o to chodzi, ja się zakochałem po raz pierwszy.

Gość Martinni
wiem, w życiu nie ma nic pewnego, ale jak nic nie tracę

Gość żałosny ku tas
to sprawa wyjasniona. "Z o wiele łądniejszymi niż moja." Szkoda że nie moge tego pokazać twojej dziewczynie. sorry odpowiedz mi na pytanie - to po cholere z nią jestes? o okłamujesz? powiedz jej że " wiesz jest tyle ładniejszych lasek od ciebie i w ogole to trzepie sobie pod taką jedną wrażliwą z NK." Dawno kopnełabym cie w dupe frajerze.

Gość Carolineeeee
o wiele ładniejsza niż moja...no nie tragedia Śmieciem jestes

Gość Martinni
Bo to prawda, jest wiele ładniejszych od mojej, ona mi nigdy sie nie podobała aż tak bardzo, bardziej ją traktowałem jak przyjaciela, ale nie kobiety, nie powiedziałem jej nigdy o tym bo nie chciałem zranić, ale ja jej nie kocham.

Gość Martinni
wiesz, ja bym mógł umrzeć z takim widokiem jak Ona, nic mi więcej nie potrzeba, tylko Ta jedyna, nie chcę innych, ja chcę tylko ją:(((

Gość żałosny ku tas
Zrób dobry uczynek i najlepsża przysługe jaka możesz jest sprawić - USuń sie na zawsze z jej zycia. A nie bzury na cnią wygadujesz na kafe. Powiedz jej to wszystk ow twarz co nam tu wypisujesz. Na pewno poczuje sie kochana i bedzie jej miło. PS: długo jestescie razem? okazujecie sobie i mówicie Kocham cie?

Gość Carolineeeee
i po co taki chuj jak ty z nia jestes ????? chciałabym pokazać jej te wypociny, żeby nie płakała po tobie

Gość Martinni
tak, mówimy sobie kocham cie, ale ja jej to mówię bo nie chcę jej ranić, jest dobra dla mnie, ale nie pociąga mnie jako kobieta, jest takim dobrym przyjacielem, ale nie kobietą mych snów jak tamta.

Gość kiliman
nie ty jeden tak masz....też mam podobny problem.

Gość żałosny ku tas
zakłamany śmieć. zajebałabym cie na miejscu. nienawidze takich tchórzy. ty nawet nie jestes facetem tylko NIKIM.

Gość Martinni
teraz oglądam ją i nie umiem opisać tego, czuje jakby cały świat przestał istnieć widzę tylko ją, a czas się zatrzymuje,kocham ją.

Gość żałosny ku tas
NAPISZ TO SWOJEJ DZIEWCZYNIE. a nie nam, żałosna imitacjo faceta.

Gość ..... popieram
chłopie nad czym ty się jeszcze zastanawiasz? Podbij do tej 22 latki i zagadaj , umów się, ty nic nie tracisz, no chyba że 27 letnia kobiete:) ale to żadna strata, większą jest ta młoda.

Gość Martinni
tak i zrobię jak mówisz. Dzięki za rady.

Gość a ja nieeeeee
przeczytałam to i aż się rzygać chce, za przeproszeniem :o no sorry na takiego faceta jak Ty to ja w życiu bym nie chciała trafić, miałeś ładniejsze i atrakcyjniejsze to po jakiego zawracałeś głowę swojej obecnej? żeby pisac na jakimś forum takie rzeczy o niej, że jest brzydka itd.? wiesz jakie to upokarzające dla kobiety? Wiesz co, wyświadcz jej przysług wielką i ją zostaw, niech znajdzie sobie normalnego faceta a nie takiego jak ty.

Gość 8222Wielkie miasta. I ja8221.
nie słuchaj tych histeryczek :)