Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez podszywaniasie

brakuje mi seksu, chyba pojde do lozka z nieznanym facetem

Polecane posty

Gość Aee
Az sie podniecilam czytajac teksty rozumeim cie o tym przadnym przeleceniu..:D Wiem jak to jest,duzy temperament - tez mam ;/ Czasem nawet myslalam,ze pewnie kiedys zrobie to z kims z neta,czatu erotycznego.. No ale mam 19 lat i zycie tak sie potoczylo,ze poznalam kogos ''blizej' i pokochalam. Mialam okazje sprobowac juz pozycji 69-swieetna sprawa.. polecam wam tez wyprobowac,zanim zameczycie faceta ;> Bo niestety mecza sie szybko,fakt ;p Bezpodszywaniasie - dzialaj cos i zdaj nam relacje ;) Nie wiem,jak dziewictwo mzoe byc ''widac'' w lozku. Zdajesz sie na tmeperament i tyle :D Jka dla mnei to jestes sexy kobieta, a wasaty to moze sobie wasy moczyc w zupie i podziwiac ''cnotki-niewydymki'' albo Krolowe Sniegu.. A moze jednak posuzkacie kogos na serwisach randkowych? :)

Gość rozumiem cie.....
Az sie podniecilam czytajac teksty rozumeim cie o tym przadnym przeleceniu.. :D:D:D

Gość facettttttttttttt
autorko a od buzi byc wziela?

Gość facettttttttttttt
autorko a do buzi bys wziela?

Gość prawiczek i pytanie retoryczne
Jak można być w połowie dziewicą albo nie pełną dziewicą ?

Gość Wąsaty Rydygier
bez podszywaniasie wąsaty- ty akurat wiesz ile ja mam kobiecosci 💤

Gość 24.......
mam 24 lata i tez jestem dziewica.. i juz nie mam zamaru dłuzej byc !!! ale chciałąbym normalnego faceta prawiczka a w zasiegu mojego zwroku nikogo takiego nie ma :(

Gość rozumiem cie.....
ja tez kolezankom sklamalam:(

Gość Jeśli potencjalny wiek to 24
Określenie kandydata jako : normalnego faceta prawiczka jest oksymoronem. :classic_cool:

Gość 24.......
heh w sumie słuszna uwaga :) ale mam andzieje ze tacy sa jeszcze :)

Gość rozumiem cie.....
mozecie mnie za to zbluzgac ale mimo iz sama jestem dziewica ne chcialabym prawiczka tylko doswiadczonego afceta mam nadzieje ze na takiego trafie

co fajniejszy okaz został już zaklepany zostali Ci "przebrani" czyli osoby o zbyt wybujałej wyobraźni , mające problemy z kobietami , osoby przesadnie "bawiące się" , słabo zarabiające czy odstające od przeciętnego wyglądu .

Facet niby ma większe możliwości ale musi mieć zasobny portfel bądź umówić się z równie wybrakowaną kobietą :O

Gość Aee
Prawiczku 1987,ale ja w ogole nie jestem dziewica,czy gdzies tak twierdzilam? ;) Mozna powiedziec,ze nigdy nie bylam, bo pierwszy raz zrobilam sobie ''dobrze''w weiku 6 lat :D Oczywiscie wtedy to nie bylo w ogole podszyte ''seksualnoscia'',zaczelam sie w tym orientowac dopeiro pare lat pozniej. Gdy bylam 10latka to nawet mialam kolezance powiedziec,ze tam sie mozna milo dotykac. A juz po roku zajebiscie sie cieszylam,ze jednak nie powiedzialam.. :D

cyba trochę zboczyliście z tematu przewodniego pt: brakuje mi seksu, chyba pojde do lozka z nieznanym facetem :)

Gość rozumiem cie.....
ahhh nie dolujmy sie moze nam sie uda oby jak najszybciej to wystapilo bo ja czuje ze eksploduje:D

Ale ten topik chyba nie jest po to, aby znaleźć właśnie tego potencjalnego nieznanego faceta na seks? Czy jest? :)

wlasnie ogladam moj ulubiony serial, kazdy tam kogos ma a przynajmniej poznaje, dobra, wiem ze to film ale... wszyscy tam uprawiaja seks!! kuzwa, jak ja im zazdroszcze!!!

Gość rozumiem cie.....
nie doluj mnie:( zaczynam myslec ze mi nigdy nie bedzie to dane ciekawe za jakie grzechy:O poza tym jeszcze nie wyleczylam sie z nieszczesliwej milosci a juz minal rok dzis mialam dola i wszystko mi sie przypomnialo:( w dodatku sadze ze lepszego juz nie spotkam i ze sama to spieprzylam:( sorry ze zzasmiecam topik swoimi zalami ale musze sie wygadac strasznie mi zle😭

Trzeba sobie znaleźć jakieś absorbujące hobby, aby o tym tak nie myśleć :)

Gość rozumiem cie.....
ja sie spilam kilka dni temu:O hobby ..hmm samym hobby mam zyc? hobby nie wystarcza:O

Gość rozumiem cie.....
sama a zkim ? nawet nie mam sie z kim napic bo tez mam koezanke od picia daleko a co tam schlalam sie i poszlam spac dzis z checia tez bym to zrobila ale nic nie mam wdomu a do zabki nie chce mi sie skakac mam strasznego dola niepotzrebnie rozgrzebalam rany....😭