Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez podszywaniasie

brakuje mi seksu, chyba pojde do lozka z nieznanym facetem

Polecane posty

Gość rozumiem cie.....
jak chceszto wklej swoja fotke tutaj wiesz ja chyba jestem jakas dziwna bo nie wiem czy potrafilabym tak z obcym facetem

Czyli Ty jednak, na szczęście, nie pasujesz do tego topiku, bo nie pójdziesz z obcym facetem do łóżka, i bardzo dobrze :) Poszukam zaraz jakiejś fotki w dobrym świetle :)

Gość rozumiem cie.....
na szczescie? nie wiem jakos nie czuje sie z tym szczesliwa

Gość dghh
ee tam,czasem facet mzoe ci sie podobac,a i tak mozesz byc ''sucha'',bo cie nei wypiescil ;p Poza tym,czesto fizyczny pociag przychodzi z czasem. Nie oczekiwalabym ''piorunow z nieba'' od razu,bo to bardzo ogranicza i prawdizwa milsoc mozesz przez to przegapic...

Tak, na szczęście :) Wcale nie jesteś dziwna, że nie chcesz iść z obcym facetem do łóżka, tylko po to by w końcu stracić dziewictwo. I na pewno zrobisz tak, jak będziesz uważała i czuła :) Fotka... http://brist.pl/~t/t.jpg

Gość rozumiem cie.....
wiem ze tak jest wiele razy mialam tak ze jak poznalam mniej urodziwego faceta pozniej po blizszym poznaniu wydal mi sie cudowny i nawet sie zakochalam hehe a ten przystojny nietsety beznadziejny byl z charakteru wiec to chyba nie ma reguly ale ja miaalm na mysli wlasnie taki seks spontaniczny z nieznajomym wtedy sie nie zna tej osoby i facet musi pociagac fizycznie

Gość rozumiem cie.....
no no no:D fajniutki jestes hehe

Gość rozumiem cie.....
:D

Oczywiście to był żart, żem pijak. Na owym weselu, z którego jest fotka, wypiłem aż 3 kielonki i więcej nie mogłem. Mam chyba, niestety, awersję do alkoholi...

Gość rozumiem cie.....
musze urwac nasza pogawedke i zmykam spac ...sama oczywiscie to sie nie zmienilo:D 🖐️

Gość rozumiem cie.....
z biedronkiem hehe pa🖐️

Gość kawaler1
bez podszywania daj maila wyśle ci fotę ;-)

Gość kawaler1
a niby taka odważna jesteś ;-) z jakiego województwa jesteś .. Wysłał bym ci fotę ;-)

a gdzie ja pisalam ze jestem odwazna? zacytuj wojewodztwa tez nie podam, jakby ktokolwiek z moich znajomych skojarzyl ten temat ze mna to bym sie spalila ze wstydu podaj link do foty w necie i juz, chyba ze chcesz wysylac swoje zdjecia choc nie wiem po co

Gość kawaler1
Masz nick bez podszywania sie a w rzeczywistości sie podszywasz bo grasz osobę ktorą nie jesteś ..;-) no ale takie są dziewczyny dużo gadają mało robią ;-) .. Trudno nie chcesz sie poznać to szkoda .. A samo to ze pisalas takie rzeczy to swiadczy ze jesteś odważna ale tylko pozornie odważna jak widać

Gość dff-costam
bez podszywania,a jaki to problem zalozyc dowolny nowy mail..? lol z0mg ;]

dzis jest to problem bo o 3 wrocilam z pracy i choc nie chce mi sie spac i dlatego siedze przed kompem to nie chce mi sie jednak zakladac mejla a kawalerowi dziekuje za tak doglebna i darmowa psychoanalize owszem, nie mam zamiaru poznac faceta ktory czytal to co pisalam, to jest anoniemowe i takie ma pozostac

Gość Garithos
bez podszywania sie , rozumiem cie... Ja was kurde rozumiem dziewczyny i to doskonale ! mam juz 28 lat i co? jestem prawiczek i czekalem cale zycie najpierw na seks po slubie a pozniej z biegem lat mi na szczescie przeszlo i seks z milosci , najlepiej takiej co sie kolana same uginaja . A kurna mialem takie fajne okazje , studniowka , imprezy eh....jak tak pomysle to prawie slysze jak moje hormony stukaja sie w glowe , w imie cholernych zasad stracilem mnostwo okazji na fajny seks , ale nie musialem byc porzadny , wierny sobie , nawet bylem w zwiazku z dziewica 27 lat miala i chciala dziewczyna do slubu ...wtedy zrozumialem w koncu ze to nie dla mnie i rozstalem sie , a teraz to jak dorwe jakas fajna laske z ktora sie bede fajnie dogadywal to nie bede sie ogladal juz na nic tylko po prostu bede sie swietnie bawil , wiadomo ze poczatki beda kiepskie ale po prostu nie wychodze z lozka przez tydzien i robimy razem wszystko zeby miec frajde z seksu , biedna bedzie ;) czasem sie po prostu czuje jak kretyn bo kobiety tak naprawde rzadko doceniaja cos takiego jak prawiczek jeszcze w moim wieku to wogole...idiota ze mnie , ale odrobie sobie to z nawiazka ! ;) dziewczyny trzymajcie sie !

Gość hfgfgdf
głuuupia jestes💤

Gość Garithos
no wlasnie nie ma co doceniac , ze niby porzadny facet bo szanowal kobiety ...taaaaaa ;/

Gość Garithos
cholerna wada

Gość Garithos
ty jestes 6 lat mlodszy a co ja mam powiedziec

Skoczyć komuś do łóżka najlepiej :) Bo takie skakanie, jak Wy myślicie, do niczego nie prowadzi...

Gość rozumiem cie.....
facet ma o tyle lepiej ze nie musimowic ze to jego pierwszya raz nic go nie zapboli nie krwawi itd dziewczyna ma gorzej:O

Gość X-mario
owszem,ale kto wam każe trzymać błonę do takiego wieku,że stwarza wam to problem.Jest to piękne ale jak życie układa się inaczej niż sobie wymarzyłyście to po co te męczarnie?Jeśli ktoś kobiecie 30to letniej np. zarzuca jej brak to musi mieć coś nie tak z głową.