Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez podszywaniasie

brakuje mi seksu, chyba pojde do lozka z nieznanym facetem

Polecane posty

Gość rozumiem cie.....
ja zmykam juz dobranoc 😘 🖐️

Gość Odszyję
dziwny gin :) raczej do takich uwag on nie został stworzony, kompetencje upadają coraz niżej,

Tak sobie myślę... a co by było gdybyście uprawiały do tej pory seks 10 razy. Czy też byście się obawiały, co pomyśli doświadczony facet, że tylko 10 razy do tej pory? Ja uważam, że tylko kobiety uważają, że faceci by się dziwili i jeszcze wyśmiali. Ale faceci wcale tak nie myślą... no chyba, że banany :)

Gość Odszyję
Przypadłość tego stereotypu posiada jedna i druga płeć :P Ojca oszukasz, Matkę oszukasz ale Życia nie oszukasz :)

Właśnie, dlatego nie ma co gdybać, jak będzie jakaś chemia i będziecie chcieli to zrobić, to Twoje zerowe doświadczenie nie będzie przeszkodą :) Bo jeśli będzie miał on na Ciebie naprawdę ochotę, to świadomość, że jesteś dziewicą nie powinna go zmiękczyć :D

Gość
bez podszywaniasie Kochanie jesteś dziewica to wspaniała wiadomość i trzymaj kwiatka do ślubu :P ;)

Gość Aee
@ rozumiem cie Jesli facet zostawilby kogos tylko dlatego,ze ten ktos jest dziewica, to musialby byc niezle pierdolniety - a wkonsekwencji dobrze byloby,ze zostawil ;]

Gość Jarek_33
Niczego nie żałuj i jeżeli czujesz taką potrzebę, korzystaj z niej. Przed poznaniem mojej żony, miałem inne partnerki, z którymi uprawiałem seks w różnych wymyślnych sytuacjach i pozycjach. Moja żona była dziewicą i BŁĄD! Ona nie potrzebuje seksu. Jeżeli ma dojść do czegoś, to 5 razy mnie zniechęci, po prostu inny charakter. Robiłem błąd, że zadowalałem ją bez własnej korzyści. Teraz dalej tego oczekuje - własnej przyjemności i 0 wkładu. Antykoncepcja odpada, seks bez też odpada, bo z tego rodzą się dzieci - to jej podejście :(((. Co ja bym dał, by mieć normalną dziewczynę, nie patrzącą na to co wypada, a co nie. Chcę swobody i szaleństwa! A mam już 33 lata i do ślubu, tj od 7 lat się męczę. Bądź sobą i szukaj partnera, który BĘDZIE CI ODPOWIADAŁ. Jarek

Gość Tiesto
Ja chcę!!!

Gość z checia popieszce sie z
dziewczyna , a raczej chcialbym poznac 2 polowke po prostu aqq1@o2.pl Londyn

Gość gziglo
a czy któraś z pań które tak tu pragną seksu jest z Wrocka ? Pozdrawiam. Piotrek

Gość Facetos
Dziewczyny nie łamcie się jak lubicie seks to już połowa sukcesu. Poprzeglądajcie anonse jakieś facetów, jest im tam tylu, że tylko wybierać. A samo dziewictwo to żaden problem dla faceta jeżeli dziewczyna jest chętna do zabawy i podchodzi do tego na luzie. Najgorsze są drętwoty i kłody ale to od tego co w głowie zależy a nie od doświadczenia w łóżku. Jarek współczuję. Może pogadaj z żoną poważnie. Przecież każda normalna kobieta ma seksualne potrzeby. A jeżeli nic to nie da to ja bym pomyślał o poznaniu innej... całe życie chcesz się tak męczyć?

Znalazł się pocieszyciel, "połowa sukcesu" teraz tylko przejdziecie się po wydłużonych rzęsach wystawicie dupsko i będzie OK

Gość gladiator
niedlugo wracam na ojczyzny lono i apeluje o golenie malopolskich jezy bo bede kłuł :)

Gość Brunet20
jakby co to ja jestem chętny dla każdej takiej pani:) maila widzicie

Gość nie no temat dla mnie
idealny wręcz. Mam 24 lata, 2 lata bylam z facetem, piescilismy sie itp, ale dziewica jestem nadal, bo facet za szybko konczyl albo mnie bolało, masakra jak nie wiem! Wstydze sie chodzic do gina, znajomi mysla, ze juz dawno jest po... W sumie to nie moge narzekac na brak doswiadczenia, no z tym, ze nie do konca znam uczucie penisa w środku... żal po prostu..:/

ja tez jestem bez sexu:Oa jak pomysle o bzykaniu z moim facetem to az mnie ...mmmmm...:P jeszczedlugo go nie bede miala:O:O::O

Gość ale ty przynajmniej
masz z kim ten seks uprawiac i wieesz ze w przyszloci blizzszej juz dalszej bedzie. U mnie nie wiadomo nic, bez faceta, bez penisa, bez seksu :/

No siostrzyczki.Wy tylko o bzykaniu. A w zamian może tak posłuchać Radia Maryja albo obejrzeć Telewizję Trwam.Na pewno to pomoże.

Gość marecki.........
ty swintuszku 😘 😘

Gość 52757865
ja lubie sie bzykac sluchajac radia maryja:)

Gość Marcinos
Jak mi wiadomo seks w zyciu to podstawa dobrze wpływa na samopoczucie i nie tylko ale czy warto z pierwszym lepszym poznaj go troche poderwij w klubie

Gość chakalaka
ja miałam swój pierwszy raz z kolegą z kalsy, właściwie, to już byliśmy po ukończeniu szkoły. I nie żałuję tego, ponieważ już od długiego czasu marzyłąm o tym, żeby zrobic to właśnie z nim, nie wyobrażałam sobie, że mogłabym to zrobic z kimś innym, pomimo tego, że nie byliśmy razem . Ale naprawdę cieszę się, że to z nim przeżyłąm coś tak wspaniałego.

Gość sporo wiedzaca
"nie prawda nie ceni się"-na poczatku ktos tak napisal i MIAL RACJE,ja z utrata cnoty tez czekalam na TEGO JEDYNEGO,wreszcie stalo sie gdy mialam haHahahahaha 26 lat:zrobil pare raze co trzeba mu bylo i tyle go widzialam,a naiwna myslalam,ze bedzie moim mezem! Hahahahahahahahahahahaha,cyrk normalnie.

Gość zielona_fala
dziewica dziwne określenie

Bezpodszywaniasie i Rozumiem cie...Dłaczego jęczycie na kafe zamiast tu zrobić mały casting i popisać na maila albo gg i wybrać? Przecież to proste. Ścieme wyczujecie a jak nie to przynajmniej będziecie miały jasność a myślę,że ktoś fajny się znajdzie i uważam to za dobry pomysł, bo chcecie nie być dziewicami i z kimś sympatycznym to zrobić. Działajcie! Podajcie maile lub gg czy piszcie do tych którzy mają w nicku i proste jak drut. Od klikania do seksowania jeszcze kawałek drogi a tu łatwiej niż w realu opowiadać co, jak , kiedy się chce. Chyba, że wy z tych gaduł tylko i takie tam pitolenie o Chopinie a jak przyjdzie co do czego to zwiewacie. Pozdro:))