Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ill_

Dlaczego kobiety lecą na gnojków cz.2

Polecane posty

Gość betii 666
jestem kobieta i odpowiem za siebie tylko : bo jestem glupia ;/

Kazdemu kto 1. wietrzy w czyms jakis interes lub 2. najbardziej pragnie zaspokojenia swoich potrzeb na oczy spadaja tzw. klapki kobiety z reguly widza w malzentwie interes aby mogly zrealizowac swoje zyciowe plany albo w okreslonych momentach swojego zycia jest im obojetne z kim sie zadaja Czy naprawde myslisz ze w tym swiecie pelnym obludy kobiety przejmuja sie tym ze oszukuja mezczyzn (oszustki, kretaczki) a mezczyzni tym ze oszukuja kobiety (gnojki, chamy)?

Ale to już sobie wczoraj wyjaśniliśmy, ktoś tutaj usunął wczorajszy temat i chcę się dowiedzieć dlaczego. Dlaczego kobiety lecą na gnojków - już wiem, od dawna :D

Bo tak to jest ze jaki moderator poczuje sie urazony (czytaj: adresuje odpowiedzi do siebie co oznacza ze utozsamia sie z tym co czyta i sam tak postepuje) poza tym Kafe i podawane tematy sa zrodlem do artykulow ukazujacych sie w roznych gazetkach wiec lepiej zeby ludzie tego nie wiedzieli i nie kojarzyli z danym tematem.

usuneli wczorajszy temat :( bo faceci to swinie ! O i koniec

Pfff usunęli, nie usunęli, niech im będzie. Dzięki temu topikowi zgwałciłam wczoraj potrójnie męża :D

skoro w swoim zyciu kierujesz sie tym co pisza na kafeterii to nic tylko pogratulowac, dlatego nie dziwi skutecznosc manipulacji w mwdiach i naciaganie ludzi praktycznie na wszystko co przeczytaja albo co ktos im powie :)

Gość Sami*w pomarańczach
Myśle ze każda kobieta lubi stanowczych pewnych siebie facetów z nutą bezczelności.Hmmm seks z lekką przemocą(fajnie opisał to wczoraj mało stanowczy) Ale łatwo pomylić takiego faceta z desperatem,który za pomocą przemocy uzyskuje to co normalny facet paroma zdaniami:O hmm kobiety chcą gnojków faceci seksowne niunie,ale czy takich wybieramy na partnerów /ki.Raczej wybieramy pewną nudę,niz jazdę bez trzymanki:) pozdr

problem w tym że gnojek świetnie udaje że gnojkiem nie jest a jak się okazuje że jednak jest to już jest trochę za późno bo jestem zakochana i jestem w stanie tą jego gnojkowowść zaakceptować :O :D:D

Gość Sami*w pomarańczach
No chyba chodziło o faceta który nie biega za kobietą z kwiatkami w zębach.

Gnojek to gnojek. Gnojek nic nie musi. Jego zasadą jest brak zasad :classic_cool:

Gość ofermm a
"problem w tym że gnojek świetnie udaje że gnojkiem nie jest " oj chyba nie tak tak "świetnie" udaje skoro wszyscy wokół to widzą. poza oczywiście samą zainteresowaną która widzieć nie chce.

Gość Sami*w pomarańczach
Oferma masz racje😭 ja juz jestem wyleczona z gnojkowatych gnojow którzy są gnojkami takze w środku :O pozdr

Dziewczyny - z gnojka NIGDY nie da się wyleczyć! Można się jedynie podleczyć, ale nigdy do końca :P

Gość Sami*w pomarańczach
ill_--da sie wyleczyć:P Unikam jak ognia juz takich.

Gość ofermm a
moje przekleństwo polega na tym że prawie zawsze mam rację. niestety.

Gość Sami*w pomarańczach
Oferma nie zawsze masz racje:P Ale musze przyznać,ze tak w 70% miewasz:classic_cool: ale to i tak tylko wiedza teoretyczna dodaj praktyki i bedziesz ideałem....ale nie gnojkiem....no moze w nocy tylko;)

Gość ofermm a
jak dowiodła moja praktyka - nie będę ideałem, żeby nie powiedzieć gorzej :P

Unikasz jak ognia, bo się z nich nie wyleczyłaś. Gdyby tak było, przechodziłabyś koło gnojka spokojnie ;)

Dzień dobry:) Myślałem, że ten temat jest na erotycznym :D Ill, jak mogłaś zrobić mężowi coś takiego?! Potrójne zgwałcenie?! :classic_cool: Kurcze... do tej pory to ja gwałciłem wielokrotnie... Muszę z kimś o tym poważnie porozmawiać :classic_cool:

Gość Sami*w pomarańczach
ill_ Ty mówisz o gnojkach zwykłych,a ja trafiłam na gnojka z serii bucowatych :O

Hej ;) Trochę był zdziwiony, ale za to spał w nocy jak dziecko :P

Bucowaci też z głowy nie chcą wyjść :o

Gość Sami*w pomarańczach
ill_--heheheh od tego są rozwody:classic_cool::P

W życiu! Pokaż mi taką głupią, która rozwiedzie się z mężem (będącym jednocześnie gnojkiem i kochającym czułym wspaniałym facetem, czyli ideał) dla jakiejś dziwnej fascynacji gnojkiem, który może ma w sobie pokłady erotyzmu itd itp, ale skończyło mu się tylko podstawówkę :D

Malo_stanowczy to na czym wczoraj skończyliśmy? ;) :D :P