Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ill_

Dlaczego kobiety lecą na gnojków cz.2

Polecane posty

Gość mkmkmk
oj stanowczy nie posunęłabym się tak daleko :) iza- z małych gnojków wyrastają więksi,to cecha która nie ma wieku a tak poza tym romans z takim gnojkiem może być ciekawy,o tak do tego może się nadać, pod warunkiem,że kobieta nie oczekuje niczego więcej hahaha i stanowczy- kto wie? kto wie? może znam - zacznij się bać ;)

Gość b jaebdjhgqawged
gnojki to od gnoju ze niby lubią się w krowich plackach upaprać? ee no to fajne muszą być takie chłopaki.

Gość lucille
ill, pewnie go zobaczysz...ja sama mojego spotkalam przedwczoraj i nie moge dojsc do siebie...;) tym bardziej, iz on pozniej napisal do mnie sms-a wyrazajac chec spotknia...bylam twarda i odmowilam...a teraz siedze w pracy i nawet mysl o zblizajacym sie weekendem nie cieszy...:(

Mkmkmk - obawiać się kobiety? No proszę Cię... :) Jestem silniejszy :P Nie mam uczuć, które można zranić :P Nic a nic się nie boję :P

Zdjęcie? pfff nie ma to jak na żywo :D lucille dobrze, tak trzymaj. Chociaż... życie jest takie krótkie, może warto poddać się urokowi gnojka, w końcu po to żyjemy :P Jakbym nie była zajęta, na bank bym skorzystała hehe.

Malo_stanowczy rzuć jakąś propozycję jak wczoraj (no, wiesz, gnojkom to najlepiej wychodzi :P), ja się naczytałam i dzięki temu mój mąż kwiczał z radości, potem łapał oddech, następnie podejrzewał mnie o wściekliznę i na końcu prosił o jeszcze :D

Gość lucille
hahah ill, nie namawiaj mnie do zlego!!!;) o gdyby chodzilo tylko o seks, to ja ovzywiscie bym rowniez bardzo chetie skorzystala (jako, ze jestem singielka), ale w sumie ja znam siebie i zaczne sobie po seksie cos wiecej wyobrazac (tzm mnie z nim jako pare), a to pewnie nie sa wcale jego marzenia :( tak wie jestem sama, samotna, zauroczona nim nadal;)

Fakt, tylko że i tak o nim myślisz, więc z dwojga złego... ;)

Gość mkmkmk
stanowczy czy też nie :) a skąd wiesz,ze też taka nie jestem? i takich mało_stanowczych nie zjadam na drugie śniadanie? ;)

Ależ ja nic takiego nie chcę robić, absolutnie. Mógłbyś mnie tylko zainspirować, no wiesz ;)

Gość mkmkmk
ill a bez inspiracji to co będzie? bo zrobiło się ciekawie

Mkmkmk - Ja jestem nie do zjedzenia :classic_cool: Nie ma takiej opcji :classic_cool: I nie spotkałem nikogo równie podłego :classic_cool: Ill... zainspirować Cię? A to co wczoraj było, żebym się nie powtarzał? :D Coś o zasłoniętych oczach i wypiętym tyłku? To pora na puszczenie się z kolegami męża. Podajesz piwo i obsługujesz... Panowie oglądają mecz.. ale jest przerwa, nie? Gospodarz zapewnia rozrywki :classic_cool: Nie będą wychodzić na miasto, jak jest ktoś pod ręką... khm, ręka to nie jest zbyt trafne określenie :classic_cool:

Nie no kurcze, inni nie wchodzą w grę, stanowczy. Nie ten adres :D

Gość mkmkmk
ale taka przerwa to jedynie 15 min zdąży z tyloma facetami? i żeby nie było po "łebkach" ?

Gość mkmkmk
to rzuć jej może inną inspirację bo się dziewczyna tylko zarobi a i tak nie zdaży a propo, to Twoje "prywatne" inspiracje?

hłe hłe hłe to ja wolę sama się zainspirować :P

Gość mkmkmk
och ill, we dwoje to jednak przyjemniej ;) udanego popołudnia/wieczoru/nocy :)

Mkmkmk - to inspiracje, które u mojej partnerki wywołują potoki wilgoci :classic_cool: To wcale nie znaczy, że naprawdę chciałbym ją oddać do wyruchania kolegom i nie znaczy, że ona tego pragnie, ale mamy świetną zabawę :classic_cool:

Gość mkmkmk
bo to się nazywa normalne zycie erotyczne sama mam wiele takich "inspiracji", ale nie jest to chyba tematem tego topiku no i pojawiła się "żabcia" i nawet jakieś uczucia u Ciebie co jakby przeczy teorii o Twojej "gnojkowatości" mało_stanowczy ;) haha

Żadnej kurna żabci :D To, że akurat nie chciałbym jej oddać ko,legom niczego nie zmienia :P Samochodu też zazwyczaj nie pożyczam :P

Gość mkmkmk
no przepraszam mało_stanowczy,ale żabcia jakoś mi się dziwnie skojarzyła z wilgocią, o której łaskawie przypominam Ty sam wspomniałeś :) czy nie myslę logicznie? ;) choc może lekko przewrotnie i jedna rzecz nie daje mi spokoju i chciałabym zapytać ale nie wiem czy mogę to mogę?

Gość mkmkmk
no tak zakupy trzeba zrobić do odkurzacza się przykleić :) rozumiem, spoko, już pytam cos taki nerwowy? :) a zatem....uwaga... zdradź mi tą tajemnicę w czym jesteś mało stanowczy? ;) pytam z czystej kobiecej ciekawości

Gość mkmkmk
mało_stanowczy see you było mi miło z Tobą porozmawiać szkoda tylko,ze moja ciekawość została niezaspokojona ;)