Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegrzeczna bardzo

Do tych, co zdradziły...

Polecane posty

Gość niegrzeczna bardzo

Pisalam juz na innym topiku o tym, że mam internetowy romans z przystojnym rozmówcą i zostałam tam totalnie zjechana. A więc tak: postanowilismy się spotkać i zrobic to ze sobą. Jestesmy na etapie omawiania szczegółów, tzn hotel, dojazd itp. Jednak mam trochę watpliwosci, bo znamy sie tylko ze zdjęć. Boję się, że w realu wypadniemy mniej atrakcyjnie. Dalam mu moje najbardziej korzystne fotki, pisze, że jestem sliczna i w jego typie. Ale nie widzial np mojego brzydkiego brzucha po ciąży i tych rozstępów. No i nie wiem, jak zareaguje :( Wiem, ze jest dosc zamozny, ma dobrą pracę, atrakcyjną żonę, więc pewnie tez duze wymagania... Dziewczyny, które mialyscie juz zdradę za sobą napiszcie, jak było, czy tez was coś krępowalo itp.? Jak wasz kochanek zareagowal na was pierwszy raz?

Gość Beatka ss.
Ale jesteś głupią podłą szmatą. Wiesz, że ma żone i pewnie dzieci też ma, a mimo tego chcesz rozbić jego rodzine. jestes dla mnike gównem i kurwiszonem rozjechanym!!!!!!! Nie niuszcz mu życia i swojemu mężowi też. Szkoda że nie wie, że jego żona to wór na sperme, bo już dawno by cie w dupe kopnął!!!!!

nie rozumiem takich kobiet ani facetow co zdradzaja, po co sie meczyc w zwiazku jak sie juz nie kocha czy cos lepiej odejsc i nie zyc w klamstwie, potepiam takie cos!!

Gość ciassteczko

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
dziwię Ci się że od razu zdecydowałaś się na hotel ...ja na Twoim miejscu najpierw zaproponowałabym spotkanie zapoznawcze i wybadała faceta jak zareaguje na moją osobę przy kawie czy obiedzie nic tak nie przekonuje jak rozmowa w cztery oczy i jeśli wtedy poczujesz że oboje tego chcecie to można myśleć o seksie ....

Gość ciassteczko
w co ty sie pakujesz on ma zone i dzieci a ty

Gość nc
pierwszy raz napeno ciebie puknie ale czy bedzie chciał drugi to się okaże...ty się wkręcisz a jemu się odwidzi i bedzie ci łyso. Zastanów się czy bierzesz taką opcje pod uwagę. Poza tym weź pod uwagę wszystkie za i przeciw. Może twoje nudne życie jest lepsze od tego co ciebie czeka jak pójdziesz na to spotkanie. Jesteś dorosła i zrobisz jak chcesz...ale na końcu zawsze pozostaje żal

Gość niegrzeczna bardzo
Beatko ochłoń dziecko...To spotkanie to nasza wspólna inicjatywa, nie ja na nie nalegałam tylko. To dla nas mile odswiezenie małżeńskich uczuć, więc...? Poza tym topik cie niedotyczy świetojebliwa dziewico :P

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
oj dajcie jej spokój jej sprawa czy zdradza czy nie a nagle się okazuje że wszyscy tutaj są tacy święci ....widać ma swoje powody

Gość ciassteczko
a tak wogole to po co ci to z facetem ci sie nie uklada,moze pomysl o swoim zwiazku jak go uatrakcyjnic a nie pchac sie zonatemu do wyrka on tez jakis taki

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
ale podtrzymuje swoje zdanie że najpierw spotkanie zapoznawcze a nie od razu do pokoju

Gość niegrzeczna bardzo
xxxxx---> przed hotelem zmierzamy jechac cos zjeść i pogadać. A później wiadomo, hotelik...Nie mamy ochoty bawic się w kilutygodniowe podchody, bo marzymy o sexie ze soba i to wszystko.

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
skoro Tobie to odpowiada to ok zresztą Balzakowskie związki już dawno wyszły z mody :) każdy ma inne podejście i trzeba to uszanować

Gość ale ty
prowokacja i podpucha ....nikt o zdrowym umsle nie idzie na pierwszym spotkaniu w realu bez dokladnego poznania i sprawdzenia sie rżnąć.niech tak cie poczestuje tryplem albo kiłą nie bede pisac o gorszym

Gość niegrzeczna bardzo
nieznajomy----> wiesz, jeszcze parę tyg temu myslalam tak jak ty, zdrada jest zła, a zdradzający podły. Teraz mysle inaczej, mam dosc ciągle znudzonego i obojętnego męża, bo mi także cos sie nalezy od zycia! A moze po zdradzie będzie lepiej??

Gość niegrzeczna bardzo
ale ty---> slyszalaś o prezerwatywach?

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
tak to zapytaj się 20-latków jak robią to z tyle poznaną osobą na dyskotece w ubikacji od czego są prezerwatywy w koncu

Gość cos nowego bl
niemoralnosc treba teraz szanowac? Moze okaze sie psychopata hehe

Gość ale ty
o to jak prawdziwa kurwa hotelik ,guma niech ci jeszcze solidnie zaplaci za beznamietny sex i wróc do meza dziwko.

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
niegrzeczna .....a masz jakąś zaufaną przyjaciółkę która jakby co będzie wiedziała gdzie jesteś i z kim ?.....to tak odnośnie psychopaty :)

Gość millusinska
zrób co uważasz - jak czujesz ze przez to poczujesz sie lepiej to zrob to! wiem co to znaczy znudzone zycie przez męza dupka...

Gość niegrzeczna bardzo
milusinska---> mozesz mi napisac coś więcej??

Gość niegrzeczna bardzo
xxxxxx---> mam taką przyjaciółkę, ale nie chce jjej zawracac głowy, bo jest w 7 m-cu ciąży. Ale pewnie zrozumialaby, bo sama tez ma zdradę na koncie. Zdradę, która jej uswiadomila, ze jednak chce byc ze swoim facetem...

\"wiem co to znaczy znudzone zycie przez męza dupka\" - gdzie tu napisano, ze maz \"dupek\"? jak na razie, to zona pokazuje sie od tej czteroliterowej strony najlatwiej znalezc sobie breloka na boku i wiesc uporzadkowane zycie przykladnej zony - oficjalnie. najlatwiej zgrywac znudzona ksiezniczke z objawami wscieklosci macicy. najtrudniej zachowac honor i klase. szanowna autorko. jestes latwa. i tania w utrzymaniu.

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
mnie tylko chodzi o Twoje bezpieczeństwo no bo wiadomo że mężowi nie powiesz gdzie idziesz i z kim :)

"Ale pewnie zrozumialaby, bo sama tez ma zdradę na koncie" - niekoniecznie by zrozumiala. skoro sama zdradzila, wie z czym to sie wiaze. raczej by ci to odradzala.

Gość niegrzeczna bardzo
nie kumam----> twoje obelgi nie robia na mnie wrazenia, naprawdę...Nie masz pojęcia, jak to jest mijać sie codziennie w domu z obojetnym facetem, który traktuje cię jak powietrze. A ja nie chcę takiego zycia! Zdrada dodaje małżeństwu smaczku, pikanterii. I na to liczę. Wiele kobiet tu na kafe jej doswiadczylo, ale mało boi się przyznać, skoro leca takie obelgi ze strony świętoszków, którzy kłamią, kradną, oszukują, obmawiają, ale NAJWAZNIEJSZE.....nie zdradzają!

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
pewnie że tutaj panuje obłuda ....czasem jak czytam nie które posty to mam wrażenie że same zakonnice tutaj siedzą i przykładni mężowie niegrzeczna masz rację jak ktoś szczerze napisze co myśli szczególnie w sprawach męsko damskich zaraz jest obrzucany obelgami nie przejmuj się

Gość azalea
autorko, mialam troche podobna sytuacje do ciebie. tyle, ze nie przez internet. na poczatku wcale nie mialam w zamiarze zdrady, bo zawsze bylam w tej kwestii nastawiona na nie. ulatwil mi sprawe fakt, ze moj kochanek jest dla mnie bardziej przyjacielem lub kumplem, niz kochankiem w typowym sensie. i on na nic nie nalegal, dajac mi do zrozumienia, ze bardzo by pragnal blizszej znajomosci ze mna, ale potem to ja bede miala wyrzuty sumienia itp. lecz w koncu go przekonalam, ze nic nie bedzie i omowilismy szczogoly hotelu itp. to spotkanie to byl jeden wielki zawod, poniewaz mielismy malo czasu i mimo, ze doszlo do seksu, byla to beznadzieja jakich malo ze wzgl. na stres i to, ze caly czas sie smialismy i zartowalismy jak dzieciaki, co totalnie zabilo atmosfere podniecenia itp. :D bo on wlasnie jest kupmlem bardziej niz kochankiem. ale zeby bylo na temat: w jakims sensie to mi pokazalo, ze romans mnie nie usatysfakcjonuje, bo tak naprawde wolalabym te rzeczy robic z mezem, tyle ze maz nie ma w tym wzgledzie specjalnego zaciecia ... uwolnilo to jednak we mnie jakies naturalne sily i checi do polepszenia spraw lozkowych z mezem. nie wiem tylko, co z tego wyjdzie, no i na ile on bedzie chetny cos polepszac, bo chyba uwaza, ze wszystko jest super :o jedno 'ale' - wisi mi jednak ta zdrada na sumieniu. smutno mi na mysl, ze tak zrobilam czlowiekowi, ktory na mnie liczy. jednak nie moge do konca zycia gnic bez namietnosci i pozadania, wiec ... i tu si bledne kolo zamyka.