Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegrzeczna bardzo

Do tych, co zdradziły...

Polecane posty

Gość Strasznie podły pan
Źle to planujesz. Po pierwsze nie planuj zdrady. Po drugie umówcie się na spotkanie, ale bez seksu. Jak poczujecie do siebie pociąg to i tak ten seks wyjdzie sam, a jak planujesz to może być rozczarowanie.

Gość Strasznie podły pan
caly czas sie smialismy i zartowalismy jak dzieciaki, Piękne !

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Starszy i ....zgadzam się z Tobą zresztą ja już o tym wspomniałam wcześniej że umówić się tak ale nie od razu na seks to chyba można ale przy następnych spotkaniach ....w sumie to powinna być spontaniczna decyzja a nie tak punkt po punkcie

Gość azalea
u mnie wlasnie to seksowne spotkanie stalo sie porazka, bo wszystko bylo takie zaplanowane. gdyby wyszlo spontanicznie i samo z siebie, mogloby byc swietnie. a tak - mam teraz na koncie zdrade, ale bez zadnej satysfakcji. czyli jednym slowem zwyczajna kpina ze strony losu :D w sumie wole sie z moim 'kochankiem' spotykac nie na seks, tylko na sympatyczne pogaduszki i namietne calowanie z przytulaniem :P wiem, ze to brzmi debilnie, ale z nim czuje sie jak licealistka na pierwszych randkach...

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
azalea.....to może kiedyś z tych przytulanek i namiętnych pocałunków wyjdzie namiętny spontaniczny sex ?

Gość azalea
tak, na lawce w parku :D wypluj te slowa ;)

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
hehehe no nie których kreci sex w miejscach publicznych ponoć to fajna adrenalina jest

do niegrzeczna bardzo - OBELGI?? hahahaha, nie rozsmieszaj mnie, "kobieto". i nie rob nadinterpretacji, proszę :classic_cool: lepiej dla ciebie, zebys nigdy nie uslyszala obelgi pod twoim adresem w moim wykonaniu. wierz mi. :-o

Gość nie przejmuj się
tymi świętojeb.....* spotkałam się po dwóch latach znajomości internetowe, no i wyladowaliśmy po godzinie w łóżku(u niego w domu) ;) no i ileci nam już....6 roczek:D

Gość azalea
ech, jestem za malo odwazna na seks w parku :D ale ten moj chlopak jest taki apetyczny ... i egzotyczny (tu potwierdza sie rowniez pewna legenda, ktorej nie bede przytaczac, ale kto ma wiedziec o co chodzi bedzie wiedzial ;), bylam w szoku, moze z tego szoku nie bardzo wyszedl seks :D )

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
hmmmm mówisz egzotyczny plus szok no dla mnie jak nic oznacza że ma czym oddychać na dole hehehe

Gość azalea
zaiste...

autorko powiem to najgrzeczniej jak potrafię.... wypierdalaj!!!!

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Vampire (7777@pl.pl) vampire@tlen.pl a czym Ty się tak denerwujesz hmmmmm ?.....ni i to słownictwo a fe nie wypada

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
azalea.......no no nie jedna pewnie by obejrzała takie cudo hehe

Gość azalea
no, trafilo mi sie jak slepemu ... chlopak jest niesamowity, cudo tez, jak model z pudelka na gacie :D

Gość azalea
nom, vampire sie zdenerwowal, a zobacz ino jak groznie wyglada na zdjeciu 😡

Gość Sratatatatatatatatata
e tam,nie dziwie ci sie,jak masz meza takiego dziwaka ktory nie zwraca na ciebie uwagi to wg mnie dobrze robisz,przede wszystkim jesli nie kochasz go i podniecaja cie inni mezczyzni. ja swojego kocham,inni sa dla mnie aseksualni,moj facet jest idealem,doslownie.ale gdyby byl nieidealny,mialabym innego niz ten obecny i czulabym pociag do innych to na bank bym zdradzila!

Gość do niegrzecznej...............
niegrzeczna bardzo przed hotelem zmierzamy jechac cos zjeść i pogadać. A później wiadomo, hotelik...Nie mamy ochoty bawic się w kilutygodniowe podchody, bo marzymy o sexie ze soba i to wszystko. oczywiście, ze w pewnym wieku już nikt nie bawi się w podchody, wiadomo po co nawiązaliście kontakt, po co to spotkanie, itp. powiem Ci,że ja nie miałam kompleksów przed spotkaniem (ale to jest facet, którego znałam wcześniej), tez mam drobne defekty, ale prawil mi same komplementy i juz kilka razy sie spotkaliśmy, tak więc nie pękaj, będzie dobrze :)

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Vampire rozchmurz się wiosna idzie :) azalea ja tam by przetestowała to cudo może być z nim super sex zastanów się za nim Ci go inna zwinie Sratatatatatatatatata.......no i zgadzam się z Tobą niech każdy szuka swojego szczęścia nawet jeśli po stwierdzi że nie warto było lepiej żałować że się coś przeżyło jak żałować że się tego nie zrobiło każdy ma swoje powody i nie należy nikogo potępiać

Gość brzydze sie zdrada
zdrada jest obrzydliwa, a autorka wg mnie niczym nie rozni sie od zwierzecia. jak ci sie nie podoba w malzenstwie, to je zakoncz. Ale nie, lepiej udawac swietojebliwa zonke i puszczac sie na boku. Zwierzeta nie ludzie! Darwin przewraca sie w grobie.

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
ja tez uważam że jeśli znacie się już dość długo była wymiana zdjęć itd....to facet nawet nie zwróci uwagi na to czy masz tu i tam czegoś więcej czy mniej w końcu jakby chciał jakąś modelkę to by takiej szukał

Gość XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
brzydze sie zdrada.....i masz do tego święte prawo ale nie obrażaj innych przy tym ...dyskusja polega na poszanowaniu dyskutujących

Gość znajoma333
Lepiej sobie to odpuść puki nie jest za póżno. Ale i tak wiem, że to zrobcie, jeśli postanowiliście tak. Ja wolałabym cofnąć czas. Nie masz pojęcia jaki świat jest mały. Uważajcie.

Gość brzydze sie zdrada
A malzenstwo i milosc polega na poszanowaniu malzonka. Ale wy macie to gdzies, ale jestescie pierwsze do umoralniania forumowiczow, Zalosne.

Gość to zalezy...
znajoma3333, no wiesz ja zdradziłam/zdradzałam(romans) 9 lat temu i do dziś nie wie, i raczej nigdy się nie dowie

witam wszystkich na wstepie, na wstepie tez zwracam uwage tym , ktorzy sa ordynarni i rzucaja obelgami, to mnie najbardziej razi, kto dal Wam prawo ublizac tej kobiecie.....nooo....to jest wlasnie typowe takie nasze polskie, taka dulszczyzna......dwoje doroslych ludzi umowilo sie na sexik....i co ??? zabijcie ich..... zycze powodzenia i superanckich wspomnien i szampanskiej zabawy!!!!!! a swieto.....liwym tez zycze udanego weekendu!!!!

Gość mimoza mimozowata
a ja ma cos takiego za sobą zaraz na 1 spotkaniu bez owijania,gadania itd w koncu obojgu nam chodziło tylko o jedno oboje bardzo siebie pragneliśmy i konkretnie na sex się umówiliśmy a czasu było mało i było cudownie i nawet nie zwrócił uwagi na moje poporodowe rozstepy tylko jedna uwaga- nie zakochaj się,bo wtedy wszystko się zmieni i jaka adrenalinka :) z emocjami było wtedy,że hej