Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 18 lat i stałego chłopaka

mam 18 lat i stałego chłopaka

Polecane posty

Dlczego za wcześnie mam już 18 lat ,a on mi się bardzo podoba.

Gość zachorowałam na cętki
`mam stałego chłopaka (...) jestem z nim 3 dni` spadłam z krzesła :D:D

Gość BikiniKill
brak mi słów

Nie wyzywaj mnie pytam sie o wszystko grzecznie.Myślałam,ze mi pomożecie a Wy mi zaczynacie ubliżać.

Gość BikiniKill
widzisz na Twoją głupote nie ma rady

Nie mogę na was liczyć,a moze ktoś jednak mi powie jak mam się zachować przy pierwszym razie .naprawdę chcę być wyjątkowa.

Gość zachorowałam na cętki
bedac z chłopakiem 3 dni nie mozesz powiedziec, ze masz stalego partnera... poczekaj troche, a jesli twoj facet naciska tzn, ze chodzi mu tylko o seks. ja tez mam 18 lat z chłopakiem jestem ponad 2 lata i powoli zaczynami ROZMAWIAC o seksie, ale nigdy nie naciskał na mnie choc jest 2 lata starszy wiec swoje potrzeby juz ma. Przynajmniej wiem, ze jest ze mną bo mnie kocha, a nie dla seksu. szanuj sie troche. Po 3 dniach isc z facetem do łozka w tym wieku? ja tam nie jestem jakas dewotką, ale troche rozumu trzeba miec

Ale ja już postanowiłam!!

Gość dgdfgfgfd
jak bys byla madzejsza to bysmy ci tak nie ublizali. to ja jestem mlodsza od ciebie ale przynajmniej ja ide z facetem do lozka z ktorym jestem od 3 tylko dni

Gość dajcie dziewczynie
spokoj nieiwdzicie jaka jest ona napalona.ona juz sie wczuwa jest taka napalona a wy jej w tym przeszkadzacie :P

Nie rozumiem co Was tak dziwi...Jestem pełnoletnia ,mam stałego chłopaka,chcę mu zapewnić dobry sex,chcę być lepsza niż jego byłe dziewczyny...Chcę być najlepsza!!!Czy to źle że się staram dla chłopaka którego kocham?

Gość dgdfgfgfd
no nie i jeszcze mowi ze go kocha no normalnie zal.dziewczyno nie mow ze kochasz skoro nie kochasz nie mozna kogos kochac od razu milosc przychodzi z czasem.smieszna jestes

no na serio, ale wy jestescie....... :o ja wam serce na rekę kłade i wszytsko wam daje (a niedługo dam i jemu) a wy mnie olewacie... :o ja go baaardzo kocham i nie mówilam wam wczesniej - on powiedzial, ze jesli nie zrobie tego to z nami koniec. Ale ja wiem ze on mnie tak mocno kocha, ze mowi tak b juz bezemnie wytrzymac nie moze i tak mu sie podobam ze az jest super. poznalismy sie 4 dni temu na sydkotece i od tamtej pory kocham go na zabój, mam na nieg chętke, szczególnie na jego długie, przetłuszczone włosy do pasa i uroczy wystający brzuszek i czarną od włosów klatę... mniam........ ;)