Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tantumowaaaa

Nareszcie trafiłam na idealny balsam do ciała!!

Polecane posty

Gość tantumowaaaa

Chyba kilkanaście pomyłek , co jeden to gorszy, jeden sie łuszczy , drugi klei , po trzecim skóra po pół godziny sucha jak tarka. Wypróbowąłam wszystkei kolory garniera - kiepsko, lirene - jeszcze gorzej, J&J - łuszczył sie jak folia. Blee Wczoraj łażac miedzy półkami kumpela podsuneła mi duży słoik Nivea soft, balsamy od nich były okej, takze spróbowałam i wiem że długo nei zmienie, całe ciało dobrze nawilzone, gładkie, delikatnei pachnie, chyba ideał i za małą kase :))

Gość tantumowaaaa
a jakich wy uzywacie balsamów? wasz ideał?

Gość dancing queenn
A ja zastanawiam się nad spa Noblesse Dermiki-super nawilżający do ciała. Miał ktoś?

Gość tantumowaaaa
niee z dermiki nie próbowałam ,nie rzucił mi sie w oczy

nivea body ocanik AA Loreal Nutri Soft 24H Nivea Balsam ujędrniający Q10 plus i oliwka obecnie te stosuje

Gość czarny kotekPP
nivea body nivea soft:) oliwka

Gość JAK DLA MNIE NAJLEPSZY JEST
Atoderm .. biodermy. moze i nie jest tani bo kosztuje ok 60 zł ale jest poprostu wspaniały. Lepszego nie miałam nigdy, naprawde wole kupic jeden drozszy a skuteczny niz 2 beznadziejne. Mam bardzo sucha skóre bo kiedys przynajmniej 3 razy w tyg odwiedzałam solarium, i tak naprawde szkody jakie sobie tym sprawiłam widze dopiero teraz kiedy jestem juz blada, skóra jest tak strasznie sucha i odwodniona ze az szczypie i piecze po kazdej kąpieli.Dopiero ten balsam mi pomógł. Wsumie nawet nie wychodzi tak drogo bo jest go 500 ml.Zwykle balsamy sklepowe maja ok 200-250 ml i kosztuja 20-30zł. Ogólnie bioderme uwazam za jedna z lepszych firm a juz serie Atoderm za mistrzostwo.

Gość tantumowaaaa
jak widac żadna z was nei używa garnierów i j&j- sa naprawde kiepskie. używałyscie? jakie wrażenia??

Gość ja używałam JJ
i więcej nie kupię, bo jak chciałam dłużej pomasowac z nim ciało to zaczynał się okropnie rolować :O wyglądałao to jak martwa skóra z balsamem bleee. Musiałam potem brac prysznic

Gość tantumowaaaa
no własnie miałam ten sam problem :o

Gość to i ja się wypowiem
Ja od dawna używam oliwki dla dzieci po każdej kąpieli oraz balsamu dla dzieci Hipp ... nigdy nie miałam lepszego zestawu :)

Gość a ja nivea soft
nie lubie, robią mi sie po nim krostki na nogach w miejscu zgolonych wlosków. Ja używam tylko z mierałami z morza martwego firmy apis. Trudny do dostania ale rewelacyjny

Gość misio pysio
nivea soft jest dla mnie zbyt lepki. jak sie posmaruje tym wieczorem to nie moge usnac przez godzine bo mam jakis dyskomfort,ze sie cala kleje :/ ja jeszczze nie znalazlam idealnego balsamu. mam dziwna skore - bardzo sucha, ale jak posmaruje sie balsmem to ona go jakby nie wchlania, wszystko mi sie klei. blehh

Nivea Soft to najgorszy chlam, sprawdzcie co ma w skladzie, same swinstwo, nigdy wiecej tego nie uzyje

Gość dobre są balsamy nivea
ten granatowy i biały oraz dove, AA, nowe joanny szczegolnie masełka do ciała odradzam johnsona

Gość Aaabecanka
Nivea soft- uwielbiam :) Rzeczywiście, skóra dość długo go wchłania (chociaż to pewnie sprawa indywidualna) ale jest po nim NIESAMOWICIE miękka...i to przez kilka dni a nie tylko do najbliższej kąpieli. Poza tym używam jeszcze Nivea Q 10 plus oraz Avon- jeżyna i wanilia ( to ostatnie nie nawilża właściwie wcale ale przepięknie pachnie) a z brązujących Dove ( nie śmierdzi tak charakterystycznie jak wszystkie inne balsamy brązujące) Polecam

Gość tantumowaaaa
mi własnei zaskakująco szybko sie wchłania:) a po goleniu zobacze czy sie porobią jakieś krostki. w ogole lubie fiirmę nivea , mają dobre kosmetyki a co do jednej wypowiedzi wyżej, nie sądze zeby miał tyle syfu w sobie, chociażby nie wiecej niż inne cudowne balsamy

Gość gość
ESosaV6hvoHk9jXs2Y1jvDgs

Gość kamilabrocka

Ja zazwyczaj stosuję kremy naturalne do ciała, a z drogeryjnych kosmetyków to mogę polecić krem hialuronowy z eveline. Produkt dla bardzo suchej skóry, dobrze nawilża, ale nie zostawia tłustego filmu, także można się nim nakremować i włożyć ubranie.