Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jej

poradzcie mi??? nie wiem co mi jest??

Polecane posty

Gość o jej

ey bylam \"ostanio\".u lekarza..pocztakowo stwierdzono mi.. wyrostek..juz mialam skierowanie na operacje gdy lekarz operujacy mnie wycofal pow..ze nie widzi nic tu ostrego do operacj..Dał mi tabletki..zebym brala przez 3 dni..i jesli minie mi.. to znaczy ze nie mam wyrostka no ale zaznaczyl ze wtedy raczej mam torbiel jajnika.. lub cos ginekologicznego i ogolnie zapisalam sie na kase chorych do ginekologa normalnie czeka sie 2 miesiace okolo ale lekarz kazal sie powolac na niego i powiedziec co i jak..wiec..poszlam..i jestem zapisana juz..po 4 dniach a w tym( 2 dni przyjmuja). boje sie gdyz jak czytalam mam typowe objawy..: bóle podbrzusza, miesiaczka spoznia mi sie, mialam goraczke-czyli bole glowy, głownie bol po prawej str.( boli ale nie caly czas) ale raz mocniej ze chodzi prawie nie moge a raz mija,,może po tych lekach co mi lekarz przepisał nie wiem?) czesto odaje mocz..ale juz przez dluszy czas nie moge za jedym razem sie załatwić tylko po troszku ..tak jak by cos przeszkadzało. Wiem że powinnam juz dawno z tym, isc do ginekologa lecz moja mama mówi że wymyslam..i jest panikara.. A ja porpostu boje sie ze cos sie dzieje! powiedzcie mi czy. jest taka mozliwosc bym miala torbiel? czy ktos mial podobne obiajwy? Lekarz mówił mi że czy jest taka możliwośc bym była w ciazy odpowiedziałam nie..bo przeciez przez dobre w ostanim czasie nie wspołzylam .. Bardzo nie pokoi mnie spozniajaca sie miesiaczka czy ktos tak mial? Bo nawet pod czas petigu bylismy ostrozni no i nie zauwazyłam..żeby jemu sie wydalila spera no i on nawet nie czul.ufamy sobie bo jestes dosc dlugo z nim.

Gość huraaaaaaaaaaaaaaaa
mozliwe ze to wlasnie to, ale nie konieczne moze tez byc cysta jak bedziesz u ginekologa to poprosc o wszytskie badani usg dopochowe cytologie, sprawdz wszytsko, a jesli to torbiel to moze zawsze cos na niego przepisac, najwazniejsze zebys sie szybko zglosila do lekarza