Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga14

Łatwa utrata wagi bez ćwiczeń i diet! Zapoznajcie sie z regulaminem-SPRAWDZONE !

Polecane posty

Gość wariacje
no to gratuluje hahahah stanowczosci:-D a czy ci przypadkiem nie pomieszaly sie te wszystkie diety??

zemną raczej wszystko wpożądku po co tylko głowe ludziom zawracasz? i kłamiesz, przeciesz wszędzie piszesz co innego!!!! jak ci sie tak bardzo nudzi to idźsobie pobiegaj, ale tak naprawde:)

Gość ahaaha...p
hahaha :D nasza Kinga14 zapanowała nad forum o dietach :P:P

Gość Kinga 14
Haha .. Ne róbcie ze mnie jakieś jędzy!!! Jest sobota !!! ... Przez całe 5 dni w tygodniu mnie tu prawie nie ma bo jestem w szkole i jestem aktywna fizycznie ( biegam , chodzę na basen , na wf na sksy) i jeszcze co dziennie trochę se potańczę przy dobrej musyczce :) Tu piszę prawdę i tyylko prawdę .. Właśnia na tym topicku :)

Gość Kinga 14
niewiem ... a co znaczy ??

ale ci powiem ze na tych niektórych topikach to sie z ciebie uśmialam robie brzuszki- 10 wieczorem, to naprawde powalające

Gość Kinga 14
tyle to ja robiłam w 1 fazie a teraz niedawno zaczęłam robić po 70-80 - bo więcej rady nie daję ... wczoraj zrobiłam 80 :D:D:D a co to oznacza jak jestem pomarańczowa?

Gość wariacje
to znaczy ze zglupialas calkowicie:-D:-D

Gość Kinga 14
czyli ty też zgłupiałaś bo też jeste pomarańczowa ! Nie życzę sobie żebyś na mnie tak mówiła !!! !!! !!! Ja się pytam na serio !!!

Gość wariacje
teraz to sobie nie zyczy:-( i jeszcze na mnie krzyczy uuuuuuuuuu

Gość Kinga 14
nie krzycze na ciebie ale takie uwagi o mnie zachowaj dla siebie

Gość wariacje
Ale powiem ci szczerze to sie niezle z toba dzisiaj ubawilam:-):-) czytajac twoje posty na wszystkich tematach. W sumie to zabawna osobka z ciebie, tylko troche nadwrazliwa

kasiulkaaa87, popieram Cię w 100%! Ta dziewczyna udziela się w wielu tematach i wszędzie pisze co innego (na dodatek ciągle dręczy ludzi, "przyłączcie się, przyłączcie!"). Kinga14, zdecyduj się na coś w końcu, bo coraz bardziej zaczynasz irytować innych. Jeśli naprawdę chcesz schudnąć - znajdź sobie JEDNĄ dietę, opracuj jakieś ćwiczenia i tyle. Pozdrawiam.

Gość Kinga 14
dzziewczyny kochane i drogie ! Znalazłam dietę dla siebie ... jest na moim topicku i już nie będę dręczyć nn tematów ... tylko ten topick :)

Gość wariacje
uff w koncu sie odczepi i bedzie mozna odetchnac troszke:-D

Gość Kinga 14
ohhhhhhh... a żebyś wiedziała :):):) :P:P:P To co onacza to że jestem pomarańczowa??

Kinga, spójrz na kolor swojego nicka. Jest pomarańczowy. Niezarejestrowani użytkownicy mają taki kolor. Zarejestrowani - czarny :).

Gość Kinga 14
a no tak /// nie logowałam się ! :):)

Gość Kinga 14

Gość Kinga 14
a co tam u was ciekawego?

Witam ! Niedawno się obudziłam :) Co radzicie zjeść na śniadanie ??? Hmm ... Sama nie wiem :/

już wiem co zjem :):) 2 kanapki z twarożkiem i herbatę z cytryną do tego :) Wypije ją 1 godzinę po posiłku :)

a no tak ... ale i tak zrobiłam sobie kanapki 2 z masełkiem i z ogórkiem zielonym :)

Nie jestem grubasem ... Mam problem z otyłością !! A otyłość różni się od człowieka GRUBEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

już zjadłam ... a teraz czekam na godzinę 11 bo dopiero sie będę mogła napić kawy :)

ahh, czyli człowiek otyły nie jest gruby? Dobrze wiedzieć :P Nie mam pytań co do zachowania tej dziewczyny 🖐️

karibko .. Jeżeli człowiek jest gruby to ma to w genach ale jeżeli człowiek jest otyły to kilo mu przybyło w pare lat ... Nie wypowiadam się już na ten temat ... To moja sprawa a tobie nic do tego !! jestes jakas ................................................................