Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mniumniuniuniuuu

Ale sobie zrobiłam pyszny objadek

Polecane posty

Gość Mniumniuniuniuuu
brokułki zawladna swiatem.. :) a jakie lubicie desery? chcialam kiedys zrobic tiramisu.. :)

Gość ale bym zjadła placki
a - jeszcze Wam powiem o oswojeniu koszmaru z dzieciństwa - wątróbki odważyłam sie i zrobiłam z cebulką duszoną, jabłkiem kwaśnym i kminkiem - normalnie pyszotka

Gość ale bym zjadła placki
trzeba realizować sowje marzenia :D - dziś robię palcki :)

Gość A po co ci
co do wątróbki to jako mała dziewczynka jadłam. A już od parych ładnych lat nie tkne. Nie pamietam jak to smakuje, ale nawet nie chce próbować.

Gość A po co ci
jestem głodna! :D

Gość Mniumniuniuniuuu
mi mała - UWIELBIAM CZOSNEK! Moglabym go dodawac WSZĘDZIE :D! najbardziej to wyciskany :) a granulki w domku zawsze są, musza być! ale bym zjadla placki - uwielbiam watrobke.. ale to az brzydko brzmi :D ale prawda jest, ze trzeba probowac rzeczy , a nie sluchac.. o nich :)

Gość Mniumniuniuniuuu
ItsOnlyMexx_20 powodzonka i smacznego :) bardzo przyjemnie sie to przyrzadza kurcze, moj temat spelnia marzenia :D Oj kobitki, tyle sie odchudza teraz (patrz: kafe/forum) a my tak grzeszymy słowami :D!

Gość jedzenie to zmysłowa przyjemno
ść :)

Gość Mniumniuniuniuuu
Dokładnie hehe, ale jak sobie pomysle ze mialabym miec wyrzuty sumienia po zjedzeniu czegos to nie potrafilabym tak zyc, mialam tak kiedys bo w koncu swego czasu bylo sie zbuntowaną nstolatką, wiecznie myslaca o swojej wadze (patrz: Vittorio Bimbetti :D przepraszam ale nie moge sie powstrzymać, polozylmnei dzis na lopatki swoim wypowiedzeniem sie o zonie ktoraby zrobila moj obiad i sosem ktorego nie ma) no i ciagle myslalam nad tym czy dobrze ze to zjadlam czy nie... na szczescie trafilam na wspanialego chlopak ktory 1) kocha mnie taka jaka jestem czy przytuje czy nie, czy mam brzuszek napelniony po objadku :) 2) poukladał mi kiedys w mojej nastoletniej glowce 3) motywuje mnie do tego zebym o siebie zawsze dbala :) ale to juz tak kazda kobieta ma ktora jest zakochana 4) UWIELBIA ze mną jesc i gotowac :)

Gość Mniumniuniuniuuu
w ogole strasznie mnie ciagnie do gotowania, uwielbiam jak komus cos smakuje czuje wielka satysfakcję :)

Gość Mniumniuniuniuuu
i uwielbiam spiewac, ale jak wychodze spod prysznica to obrazaja sie na mnie :D ..serio "nie rob tego więcej"

Gość Mniumniuniuniuuu
Dobra zmykam powoli, wroce wieczorkiem ; ItsOnlyMexx_20 nie zpaomnij zrobić zdj :D jestem ciekawa jak Ci pojdzie !! !:) buziaki, smakosze

Gość mniniunniuun cos tam
słuchaj w sumie g*wno kogo tu obchodzi twój chłopak, pokazalaz swoj zarcie i co? ech no zal.pl nastepna uposledzona 16letnia emoLaSkA :/

Gość fgbcbv
do cholery piszę się OBIAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ile można mieć lat,zeby pisać obJad??????????????? kurwa... to w przedszkolu się uczy tego słowa... OBIAD OBIADEK

Gość Mniumniuniuniuuu
kurczę, ale ja naprawde pisze 'objad' przez "j" specjalnie :) dlaczego w ludziach tyle zlosci jest?:D jezeli nie chcesz patrzec na moj obiad ktory juz odszedl w zapomnienie to nie wchodz na ten temat proste :)

Gość Mniumniuniuniuuu
własnie robie zadanie z polskiego i wcinam ŻÓŁTE kiwi, jak ktos kiedys? sa super, mnejsze, slodsze i swietnie sie je je, o wiele wygodniej :)

Gość Mniumniuniuniuuu
jadł* :P

Gość fgbcbv
obiad smacznie wygladał :P ale ja nie moge, jak "w necie" ludzie piszą tak często ,tak cholernie niepoprawnie, mnie to mierzi :P ja rozumiem popełnić jakiś błąd z rz, ż nawet z ó, ale padłam jak to zobaczyłam !

Gość mniuniuniu cos tam
ty wez sobie bloga zaloz. jak mozna specjalnie pisac z bledami ortograficznymi????!!!! ale... wiadomo, emo moga wszystko.

Gość Mniumniuniuniuuu
no okej, mam taki styl pisania smiesznie niektórych słów, ale nie chce byc tym fajna, tylko po prostu śmieszna, rozumiem że niektorzy tego nie łapią, dlatego tłumaczę. Ma to być jak najbardziej pozytywne , wzbudzające uśmiech.. no ale. cóż. :)

Gość Mniumniuniuniuuu
no widzisz ja mam inne zdanie : nie lubie jak ktoś źle pisze rz ż ó ch h bo mnie to razi ale za to jak "przekreci ' jedna literke w slowie tak ze widac po prostu ze to jest ŻARTOBLIWE, uznaje to za jak najbardziej pozytywne

Gość mniuniuniu cos tam
cytat: Mniumniuniuniuuu (...)no okej, mam taki styl pisania smiesznie niektórych słów, ale nie chce byc tym fajna, tylko po prostu śmieszna (...) No i masz rację, jesteś śmieszna:D Nawet nie zabawna, ale właśnie śmieszna:D Zdania się naucz składać poprawnie, później zajmij się ortografią. 💤

Gość Mniumniuniuniuuu
:) wlasnie zamykam sie w sobie, hehe

Mniamniau-> o widzisz ... nie przeczytalam i foty nie zrobilam :( Ale rzeczywiscie wyszlo zajebiste :D i sie nie zwazylo :D Jeszcze zamiast szynki ( nie jem wieprzowiny) dodalam kurczaka pieczonego :D

Gość a mi się objadek
podoba (słówko) :classic_cool: ale to pewnie dlatego, że ja tez często celowo przekręcam pewne słowa;)

Gość Mniumniuniuniuuu
ciesze sie ze smakowalo :)mnie rodzina po prostu czczci jakzrobie na obiad :Di zjadaja odrazu wszystko hehe uwielbiam przekrecac,ale jak ktos tego nei czuje plus to ze jest po prostu.. bardzo nie mily to takie sa efekty :) zamiast sie po prostu usmiechnac, zwrocic uwage jak juz naprawde to drazni a nie wyjezdzac z takim czyms :P "objat" "dziemkuje" "maluczka" "radjo" :) "lubję"