Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

90/60/90

Fryzjer, FRYZURA, długie włosy.. skórcić?

Polecane posty

Marze o takiej fryzurce, jednak mam długie włosy, do połowy pleców, blond, żal mi scinać ale juz od 5 lat mam jedną i tą samą fryzurę. Czy naprawdę dobra fryzjerka bedzie w stanie zrobić taki blond i taka fryzurę? Jakie macie zdanie? Czy jesli zrobie taką fryzurkę ale o 3cm dłuzsza (mniej skroce swoje włosy) to będzie ok?:)

Marzę o takim kolorze, takim cięciu ale o 1cm-2cm dłuższe.. Żal mi moich długich blond włosów.. ale czasem trzeba się zmienić:D

Myszko ale czy naprawdę dobra fryzjerka wyczaruje taki kolorek? :D i czy lekko dłuższe też taki fajny efekt beda miały? Jaki to odcien blondu?:D

ja sam planujwe sie obciac tyle ze ja farbowany brąz :) ide na zmiany w przszyłym tyg

Gość MajQ
Jeżeli masz cienkie włosy to lepiej nie ryzykuj, ale jeśli masz włosy grube lub taki w sam raz to nie ma sie nad czym zastaniawiać bo to naprawde fajna fryzurka ;) Pozrwaiam

chyba cos miodowy długosc tak jak na fotce :) tu na foto duża role gra swiatło inaczej ustawione to inny odcien wydrukuj fotke i idz do fryzjerki

zrzuciłam foto na telefon:D Mam nadzieje ze to nie duży "przypał" pokazac w telefonie:D Drukowałam na papierze foto, no ale niestety kolor szary wychodzi.

ja mam grube włosy i tez ciale długi i tak sie skałda ze chce podobnie sie obciac :D

Gość przede wszystkim to
ta dziewczyna ma swietnie ulozone wlosy. Czyli jesli bedziesz chciala miec podobnie to czeka Cie codzienne poranne mycie, suszenie plus ukladanie wlosow, pianki,lakiery... Same z siebie tak sie nie uloza Ja na to nie mam checi, tez mam dlugie wlosy, ale myje je wieczorem i pozwalam wyschnac. Wole pospac dluzej niz rano tracic czas na suszenie suszarka

Codzien rano myje, susze, prostuje, więc to standard:D Mam odcien blondu raczej podchodzący pod popielaty, teraz lekko zżółkł, marze o takim- tylko czy w stanie bedzie taki wyczarować:D::D:DD

Gość nie scinaj
kobietka z dlugimi wlosami wyglada super wiecej pracy prz krotkich i po co sie meczyc?

a co do fryzury to mysle ze samo prostowanie wystarczy:D Mam długie włosy a podobnie mi sie układają, jedynie inaczej ścięte... :D wiec duzo zabawy z tym nie będzie:D

Gość przede wszystkim to
aaa, to ok Swoja droga-ja chyba wlasnie dlatego nie zdecyduje sie na takie fryzurki... Jakos za bardzo lubie swoje wlosy zeby im codziennie fundowac suszenie, prostownice, wszystkie te specyfiki... No, ale kazdy ma inaczej Idz do fryzjerki, albo i paru, poszukaj na forach, moze sa jakies polecane w Twoim miescie i idz. Ryzyk-fizyk. Pytac tutaj raczej nie ma co, co glowa to inaczej:)

ok nie scinać, nie ścinać.. Ale ciagle mam to samo cięcie, dlugie włosy, ten sam kolor. Czy nie zmienić tego? Może faktycznie podetnę je z 4cm ale poprosze o podobne wycieniowanie. A czy ta kobieta na zdjęciu ma naprawde krótkie wlosy?:D Bo raz wydaje mi sie ze sa całkiem cąłkiem, a raz że za krótkie:D

Mam już swoj salon fryz, ulubiony, zawsze wychodze z niego 100 razy piękniejsza;D Lepszego nie ma:P tylko meczy mnie mysl, ze mam takie dlugie włoski.. a chce je skrocic:D Czy będzie mi dobrze.. :D Ale fryzurka Wam sie podoba?:P

Gość MajQ
ja tez ide jutro do fryzjera. cieniuje włosy z grzywką na prosto i będę miec długość tak do ramienia albo krócej ;P

Gość MajQ
oczywiście fryzurka jest zarąbista !!

Gość MajQ
a zkąd jestes?

Gość super fryzura

Gość foto loto
Super fryzurkę znałazłaś:-)