Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SkrępowanaJestem

Pytanie z działu erotyka, ale tam same zboczeńce, a pytanie jest do matek.

Polecane posty

Gość Lody Karol co ty pieprzysz
sama masz zryta psyche i stad te poparcie dla patologii!! Ja majac jakies 3-4 lata przyszlam w nocy do lozka do rodzicow, bo cos mi sie tam snili. Lozko bylo spore, jak to w sypialniach. Oni mysleli, ze spie i zaczeli sie kochac, mama stekac...masakra, jak sobie o tym teraz pomysle! A ja bylam przerazona, bo nie mialam pojecia co oni wyprawiaja!! Myslalam, ze mamie dzieje sie krzywda, ale nie mialam odwagi zareagowac i zaczelam po cichu plakac! Dlatego uwazam, ze seks przy dziecku to przegiecie i totalny brak wyobrazni rodzicow! Jest kurde tyle okazji i momentow, aby sie kochac, to do cholery po co robic to przy dziecku???

chciałam napisac ze zyjemy w Polsce, w kraju raczej ludzi ubogich, takich którzy mają małe mieszkania..

Gość Dar3k
do wszystkich purystów - może faktycznie trzeba po porodzie poobcinać penisy i zaszyć pochwy zrobiłeś dziecko to teraz go wychowuj a następny sex będzie jak dziecko skończy 18 lat - nieźle posrane towarzystwo się tu trafiło. SEX to coś normalnego coś co robią zdrowi normalni kochający się ludzie. Nie mówię że trzeba to robić jak dziecko na nas patrzy... ale jak dziecko śpi to są setki pomysłów żeby zrobić to w pokoju w którym śpi dziecko a żeby ono nie widziało czy słyszało.

Gość LUNAAAAAAAA
Ty poczytaj dokładnie co ja pisze. Nie mówie o seksie w łózku w którym spi dziecko, ale o tym samym pomieszczeniu. Wy w łózku, dziecko w łózeczku. A to juz róznica.

Gość do tej smiesznej osobki
o niku Dar3K. Wez kolego albo kolezanko nie popadaj w skrajnosci, dobrze??? Sa jeszcze inne kolory poza czarnym i bialym, wiec przestan chrzanic i pomysl troche zanim zaczniesz pocic glowke nad kolejnym posetm.

Gość Lody Koral
Dark ma całkowitą rację. Popieram.

Gość Mnie zadziwia jedno
seszensue nie powiedziałabym, że raczej żyjemy w aż tak biednym kraju. Prawda jest taka, że rozsądni ludzie, którzy planują mieć dziecko nie cisną się wtedy w kawalerce. Chyba, że jest to wpadka ale to juz inna bajka

Gość Dar3k
nie mam zamiaru dyskutować z kimś kto nie umie się podpisać a w dodatku obraża innych. na drzewo

Równiez Darka popieram hmmm wydaje mi się że sporo jest par, które mają dziecko z wpadki. takie jest życie

Gość Mnie zadziwia jedno
tak w zyciu różnie bywa, ale niech wtedy te osoby napiszą ze nie maja warunków, a nie że to całkiem normalne ze duze dziecko spi z nimi w pokoju lub w lozku bo to normalne nie jest.

Gość Lody Koral
Ja sie nie pieprze. Ja się kocham z męzem.

tak i małe kilkumiesięczne dziecko zostawic w domu samo a my do lasu na seks... suuuper

Gość a może z babcią albo
z opiekunką? tylko z taką która sobie nie sprowadzi chłopaka jak dzieciak będzie spał - bo pewnie byście się darly jak opętane, że przy dziecku to robi

Gość anna871
Oczywiście, przecież dzieci są nie tylko wynikiem wpadki, a to że rodziców nie stać na 2lub 5 pokojwe mieszkanie tylko na jednopokojowe, to znaczy że mają nie mieć dzieci!! Wydaje mi się że takie dzieci, które "chowa" się przed światem szybciej popadają w kłopoty, niż te otwarte na ludzi i życie!!! Więc przesrtańcie pieprzyć jak panienki z dobrych bogatych domów bo się niedobrze robi!!!

Gość a tobie korona z głowy spadnie
jak sie pokochasz w kuchni w lazience albo w lesie???

Gość do Mi Mała
widać, że życia nie znasz zupełnie :O

Gość magda240777
a gdzie to chowanie przed swiatem? Ludzie, przeciez jak dziecko jest male mozna je spokojnie wsadzic do wozka, uspic i wywiezc chociazby do kuchni (zreszta ktos tu cos takiego zaproponowal). Pewnie, ze nie kazdy ma dwipokojowe mieszkanie ale jak juz nie ma to niech zadba o dziecko w sposob w jaki moze a nie pociska pierdol, ze lepiej jak dziecko oglada sex rodzicow niz jakby ojciec mial prac matke.Chore!

Gość anna871
Głupie i tępe baby, które nie mają co robić tylko krytykować innych! Do canberra, proponuję zaprzestan pisania na tym topiku, bo szkoda nerwów i szkoda się tłumaczyc przed takimi pustakami, które uważają, żę posiadanie 1 pokoiku to już koniec świata i już jesteś skreślona jeżeli chodzi o posiadanie rodziny!! Przykro się robi, żę mieszkam w tak tępym i zacofanym kraju!!!!!!

dla takiego małego dziecka nie ma specjalnej różnicy między oglądaniem seksu a bicia większość dzieci narażonych na takie widoki/odgłosy myśli że mamie dzieje się coś złego. właśnie dlatego że jest NIEŚWIADOME - a ta patologia na tym topicu robi z tego zaletę

Gość wiec teraz ja..
tylkko dewoty i biedota, ludzie z marginesu pieprzą sie przy dzieciakach, nie mieli kasy nawet na 2 pokojowe mieszkanie :O pewnie siedzą w jakims samotniaku, chłop przyjdzie ze zmiany i włazi na babę , przykryją sie smierdzącą starą kołdrą i wio Ochydztwo :O

często kochamy się własnie poza łózkiem w innych miejscach w domu ale o tym juz pisałam wczesniej, nie bede sie powtarzać Uciekam, bo bez sensu takie kłótnie, kazdy ma swoją rację

A co to za podejście, że ludzie którzy mają jednopokojowe mieszkanie mają nie mieć dzieci? Tak, nie powinni ich mieć w takiej sytuacji. To nie są żadne warunki do wychowania dziecka.

Gość Dar3k
ludzie - tak ciężko się podpisać?? chcesz potem odpowiedzieć jednemu czy drugiemu to nie - nie pomyśli że pseudonim jest po to żeby zidentyfikować zwłoki a nie po to żeby temat odpowiedzi pogrubić. Do tego inteligenta który twierdzi że jak ktoś ma 1 pokój to nie ma prawa do posiadania dziecka... ciesz się ze ty masz warunki do tego żeby zabawić się z żoną / mężem w innym pokoju - niektórzy warunków takich nie mają i miec nie będą ale kochają sie i chcą mieć dziecko czy ci sie to podoba czy nie

ja wiem jedno - para posiadająca jeden pokój NIGDY nie dostanie dziecka z adopcji Dlaczego? brak odpowiednich warunków...

Gość anna871
Jesteście tępi i tyle!! Szkoda czytać i odpisywać!! Ja przez 18 lat mieszkałąm z rodzicami w pokoiku 3,5 na 3,5 m kw, na pewno sie przy mnie i pry młodszej siostrze kochali, nigdy ich na tym nie złaałam!!! Całe życie byłam wzorową uczennicą, teraz jestem inż geodezji i płakać mi się chce jak czytam że to tylko margines i patologia meszka w jednym pokoiku z dzieckiem i się przy nim kocha. Ja nie pochodzę ani z marginesu, ani już tym bardziej z patologi, może to Wy macie jakieś przykre doświadczenia i wszystkich traktujecie tak samo??!! Szkoda gadać!!

dar3k - zabawiać się możesz nawet jak masz 1 pokój wszędzie tylko nie przy dziecku tak ciężko to pojąć???? dzieciak (jak mały) do kuchni albo wy do kuchni/łazienki do tego pieprzonego lasu (chyba że auta też nie masz) albo dziecko do dziadków i robisz sobie seksualny maraton do niektórych to nic nie dociera

Gość Lody Koral
nie mówimy o adopcji, zresztą prawo adopcyjne w polsce jest dość ułomne. Myślisz ze w domach dziecka dzieciaki maja lepsze warunki do życia? To sie mylisz.

Gość Dar3k
anna871 szkoda zdrowia - pewnie posty wkurzające innych pisze jakaś patologia mieszkająca w willi pod miastem mająca swoje własne skrzydło domu ale nie ma pojęcia co to miłośc rodziców.

Gość Lody Koral
to własnie bierze sie z tego, ze ci ludzie pewnie pochodza z domów gdzie ojciec bał sie nawet matke przytulic przy dziecku czy pocałowac. nie wiedza co to bliskosc małzonków, widza w tym jedynie samo rżniecie.

Gość Dar3k
wszystkim którzy są normalni i wiedzą na czym polega odpowiedzialne rodzicielstwo i sex w jednym pokoju z dzieckiem śpiącym polecam zamknąć temat bo szkoda karmć trola który siedzi tu po to żeby przekonywać do durnych racji innych. - jak dla mnie EOT