Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olmajgaddddddddddd

Seks w jednym łóżku z dzieckiem?!

Polecane posty

Gość olmajgaddddddddddd

"ja się kocham z mężem, dziecko śpi z nami w łóżku, jest bardzo malutkie więc nie ma pojęcia o tych sprawach, a poza tym śpi przecież" Ludzie, to chore! Co z tego, że dziecko jest "małe i nic nie rozumie"? Ja bym tak nie mogła...

Gość LUNAAAAAAAA
topic o tym już jest. tam się wypowiadaj.

nigdy seks z dzieckiem w jedym łózku !! jesli spi we wsnym i w tym samym pokoju to ok

Gość braaak slóóóów
Przeciez to obrzydliwe... Jak można się rżnąć patrząc na swoje dziecko... Zboczeńce jakyś... Jakby nie można iść do innego pomiszczenia na numerek. P o j e b a n i ludzie żyją na tym świecie :o

Gość magda240777
ale chyba ma jeszcze jakies inne lozko, a nie tylko to jedno, malzenskie?

Gość normalnie chore i patologia
a jak ktos nie ma wiecej pokoi to niech idzie do lazienki czy kuchni!! Kto powiedzial, ze seks ma byc tylko po bozemu w lozku i pod koldra??? Boze, normalnie nie wierze wlasnym oczom ile tu osob (mowie o tamtym drugim topiku) uwaza za normalne byzkanie sie przy dziecku!!!

"Jak można się rżnąć patrząc na swoje dziecko... Zboczeńce jakyś... Jakby nie można iść do innego pomiszczenia na numerek." Tak, jakby seks czyms zlym byl, jakby wcale nie z niego to dziecko powstalo:D Mnie tez seks przy dziecku by nie przekonywal, ale podoba mi sie wasze oburzenie :P

Gość Serafia
Dla mnie to chore :/

Gość eafwsfaewaefdwefrwe
ale zacofane kury domowe tu siedza :D:D ja bym nie miala nic przeciwko a zreszta i tak nic nie pamietam z okresu niemowlecego wiec w czym problem :D:D dewotki do kosciola won:D

Gość olmajgaddddddddddd
Co to się na tym świecie porobiło! To, że nie mam skłonności pedofilskich oznacza, że ejstem zacofana :D

Gość to nie chodzi o to ze jest zly
ale o sam fakt: niewinne dziecko w lozku mamy i taty, ktore je kochaja, dbaja o nie, dziecko czuje sie przy nich bezpiczenie i ostry seks dwoch kochankow (mamy i taty)...to jakis paradoks, ktory NIE powinien isc w parze! Albo jedno albo drugie, a nie seks przy maluszku!

Gość no tak zwykle dziecko
macane przez pedofila też jest "malutkie i nie ma pojęcia o tych sprawach". Więc o co tyle krzyku??

To jakies modne teraz, wyzywac od dewot i innych niedzisiejszych, bo ktos ma inne poglady niz 'wielce oswiecona ja' :)

Gość ale mam z was breche
eh same świętobliwe staruszki sie oburzyly bo ich juz mąz nie chce dotykac nawet :D 🖐️

Gość olmajgaddddddddddd
Hehe :) Dokładnie. Ojej, jestem 18letnią dewotką, kurą domową... :D:D:D

Gość otoz to dewoty albo mochery
widocznie wszyscy musza myslec teraz na jedno kopyto, taka moda :)

Gość do ale mam z was breche
Co to znaczy "breche"??? To jakas gwara przedszkolna??

Gość renatana
generalnie nie planowałabym czegoś takiego, ale jak już spontanicznie się przy śpiącym niemowlaku "zrobi" to trudno. mysle, ze dziecię raz przezyje..

Gość ale mam z was breche
nie to gwara mlodziezowa ale co ty mozesz o tym wiedziec stara ruro :D:D

Gość renatana
nie ma co robic z tego afery

Gość zal mi was
dobra dajcie spokój, niech sie znudzone zyciem dewotki burzą ja ide 🖐️

Podoba mi się rozwiązanie Ghostridera. Widać jak się chce to można. Ja bym nawet nie mogła uprawiać seksu z mężem, kiedy dziecko by spało w tym samym pokoju, a co dopiero w łóżku. I nie ma to nic wspólnego z wiarą, tudzież dewoctwem. Po prostu nie miałabym przyjemności z seksu, myślałabym tylko, żeby jak najszybciej skończyć i żeby się dziecko przypadkiem nie obudziło. Dla mnie komfort psychiczny podczas seksu jest bardzo ważny i nie chciałabym go uprawiać nawet w obecności obcych mi osób, a co dopiero mojego własnego dziecka.

Gość do ale mam z was breche
A skad wiesz ile mam lat mloda ruro?:P

Gość dewoty to właśnie uprawiają
seks przy dzieciach (a nie odwrotnie jak się tu sugeruje) mąż wlezie na babę, minutę robi swoje, dzieciaki mają stanąć w oknie i się nie odwracać. Jak w tym dowcipie: Tatuś mówi do Jasia: - Jasiu masz tu 2 zł i idź popatrzeć w okienko na deszcz przez pięć minut. Jaś patrzy, patrzy... A po chwili mówi: - O!! U Kowalskich też się pierdolą, bo Małgosia w oknie stoi. Patologia normalnie...