Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtgrgrwrtgwetgwe

Co dyskfalifikuję kobietę w waszych oczach???

Polecane posty

Gość gtgrgrwrtgwetgwe

??????? charakter wyglad?

Gość wąsy i wlosy pod pachami

Gość błędy ortograficzne
:O

Gość a broda się podobaD

Gość myślenie boli co
bluzgi papierosy grube palce u rąk

Gość pewna żaba była słaba
co to jest "śmietnik na ustach"?

k****, ch****, j*** - to jest właśnie śmietnik na ustach. Brak kultury osobistej, brak własnego zdania, infantylizm i gadanie głupot :-)

Gość Henryk Kowalski
Cellulitis, hemoroidy i posiadanie dziecka, dzieci.

"Co dyskfalifikujĘ " - co to qrwama być?? Ty cośdyskfalifikujesz czy jak to rozumieć - zanim zaczniesz zakładać tematy to posiedź z godzinkę ze słownikiem w łapie :O

Duży przebieg(to zawsze), utrata dziewictwa(póki jestem prawiczkiem), deskowatość, wystające wary sromowe mniejsze, wzrost powyżej 170 cm, wzrost poniżej 150 cm, krótkie włosy(dopuszczalne w nielicznych przypadkach), nadwaga, niedowaga, duża dupa, krzaczaste brwi, duży nos, prześwit między jedynkami, pucołowata twarz. To takw skrócie jeżeli chodzi o wygląd. natomiast cechy charakteru to: lenistwo, typ księżniczki, agresywność, użalanie się nad sobą, jakiekolwiek objawy feminizmu, puszczalstwo(zdradzanie), oszukiwanie. Coś by się tam jeszcze znalazło. :classic_cool:🖐️

Gość hahahihihoho
Uch, chyba przegrałam życie, bo mam parę wyżej wymienionych cech XD

Gość o cholera ooo
niestety sporo cech wymienionych przez wiarę posiadam ;)

Elegantka czyli taka co lubi chodzić w żakiecikach, białych koszulach zapinanych przy kołnierzyku itp. itd. oczywiście tyczy się to tych, które lubią taki styl poza pracą, gdzie tego się od nich wymaga. Nie lubię również kobiet, które noszą szpilki i udają że im wygodnie. :D🖐️ Patrzenie na taką, jak biegnie to istna komedia. :classic_cool:🖐️

Gość goshiaczeeek
a jak się zachowuje księżniczka? nie jestem facetem, ale gdybym nim byłaa tooo: brzydkie stopy, brzydkie i brudne paznokcie u rąk, małe oczy, wąskie usta, brak cycków, brzydkie zęby, nadmierna solara, zbyt duzo tapety na ryju. oziębłosc, idiotyzm, infantylizm, wulgaryzmy (no chyba ze sie wkurzy ;pp), typ "słodkiej blondynki", brak własnego zdania, głupota.

Uuuf, to nie ja. Prawdę mówiąc, chciałabym być taką elegantką, ale zbyt leniwa ze mnie feministka na to :P

Gość hdhof
Prawiczek - a co złego jest w białych koszulach i żakiecikach? A obcasy akurat lubią praktycznie wszyscy faceci, więc chyba jesteś jakimś dziwolągiem... Wolisz kobiety w stylu babochłop? A może białe kozaki, różowe ciuszki, solarium i kilometrowe tipsy?

Gość mam kilka z rtych waddd
wystające wary sromowe mniejsze, wzrost powyżej 170 cm (o nieee mam az 171 xD) ty jakiś kunus musisz być. a i jeszcze mam niemały nos. W zasadzie wolałabym zeby był mniejszy, le nie jest moim kompleksem. a i jeszcze mam troche tego cellulitu. ale która go nie ma? chyb taka ze zdjęcia z fotoszopa. dziękuję za uwagę.

Gość goshiaczek
czy facetów podniecają zimne, wyrachowane kobiety, które wiedzą czego chcą?

Gość hdhof
Prawiczek - dlaczego nie odpowiadasz na moje pytanie?

Gość MARTIIN
wrost powyżej 170, waga powyżej 52kg brak kobiecej figury, tak zwane babochłopy z szerokimi barkami , brakiem talii i wąskimi biodrami. wielkie nosy zanik ust brzydka cera paląca brak klasy ubiór: kamizelki, adidaski ogólnie buty na płaskim plecaczki zamiast torebek brzydkie zęby Pytałyście się to macie szczerą odpowiedź.